icon

Kočík na dovolenku pre štvorročnú dcérku

11. jún 2022

Ahojte. Brali by ste kočík pre 4rocnu na dovolenku? Aby si mohla pospať na prechádzke a tak?

nerya
•
11. jún 2022

My sme boli s trojročným teraz na par dni a nebrali sme, nespal cez deň

autor
•
11. jún 2022

@nerya my sme boli s 3roxnym min rok a využili sme, dokonca aj na letisku zaspala a zišiel sa

nerya
•
11. jún 2022

Tak ak spáva na obed tak zober 😉

sense
•
11. jún 2022

Nie, kočík sme v tej dobe už dávno nemali, cez obed nespavala.

lienka9
•
11. jún 2022

My sme brali,dokonca dva.mame 4r a 1r.A podvecer sme oboch dali do kocikov a sme sa prechadzali po meste.syn zaspal v kociku a potom sme ho len presupli do postele 🙂

veronikahuli
•
11. jún 2022

Ak spava este na obed alebo je skoro unavená, tak určite áno 🙂

didi2102
•
11. jún 2022

Záleží či chcete napr večer ísť ešte do mesta,na promenádu,posedieť , ak áno to ak by som vzala,po celom dni a horúčave bude dieťa ko a vy môžte ísť kde chcete,inak by ste už ostali len na izbe

autor
•
11. jún 2022

@didi2102 presne na takéto situácie to chcem...inak kočík už dávno nepoužívame...len som zvažovala či to fakt už nie je hanba taká veľká

miadi
•
11. jún 2022

Nie nebrala by som ale Ja som kocik pouzivala len ked nevedeli chodit aj to skor na rukach .. a odkedy vedia chodit nemaju problem 2km prejst ale moji su nezmari a nezaspia len tak hocikde.ani by som nechcela aby spalo tak velke dieta v kociku pred odletom lepsie ked ti zaspi v lietadle. Ale ty sa Musis riadit podla seba a svojho dietata. Trapas netrapas ked ho chces mat v kociku tak si ho tam maj.

gabika128
•
12. jún 2022

Náš syn mal 3 a už neberieme kočík. Prispôsobujeme sa mu, chodí na bicykli alebo odrážadle a keď už nevládze tak ho otec vezme na ramená. Cez obed si ideme všetci pospať na apartmán.