Kočík Neónato Piuma. Máte s ním skúsenosti?

annika
4. feb 2008

Ahojte, mamičky!
Potrebovala by som športový kočík kúpiť a našla som tento. Už dva dni o tom rozmýšlam, poradte mi, kto má takýto, či je fakt taký dobrý a ľahko skladatelný, ako to píšu.... ďakujem Vám!!!
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...

jesssie
4. feb 2008

Poznám ten kočík aj keď osobne ho nemám, ale nemáš možnosť ísť pozrieť do predajne a sama si tak vyskúšať ako sa skladá a či má všetko čo od neho očakávaš? To by bolo asi najlepšie. 😎

monca301
5. feb 2008

ahoj
Ja teto kocik mam a musim povedat, ze som s nim spokojna. Maleho som donho dala ked mal 4 mesiace a v pohode. je lahky, lahko skladatelny. Akurat ma jednu chybu, ze ked mi maly spinka a je vo vodorrovnej polohe, tak sa nedostanem do kosika, a ten je riadne velky. Tasku ku nemu nedavaju, tu si musis kupit. My mame ten v oranzovom a tasku mali len v ciernom. ja som si dala tasku usit. Dufam, ze som ti pomohla, ja som s nim naozaj spokojna a musim povedat, ze ludia na okolo sa ma pytaju kde som ho kupila, pretoze sa im paci.

sakura77
5. feb 2008

moni,a nie je kratky?myslim ked ho das do vodorovnej polohy,ci mu netrcia nohy,zda sa mi to velmi kratke podla fotky.ja som ho tiez pozerala kvoli vahe hlavne.

monca301
5. feb 2008

Ked lezi tak nohy mu trcia, ale to podla mna na vacsine kocikov.Ja som si ho kupila kvoli tomu, ue je polohovatelny a lahky.
Ak chces mozes si ho prist pozriet.

sakura77
5. feb 2008

🙂
no,lebo ma niektorych je este taka ta polohovatelna cast,a sa mi zdalo ze tam ju nevidim.ja mam totiz dost velkeho "chlapa" 🙂 ale tiez potrebujem nieco lahke,uz ma ta tazka krava nebavi 😝

monca301
5. feb 2008

Tak to mi hovor, ten moj ma 16kg a byt mame na byt nane na medziposchodi, takze musim kociar davat dole schodmi. Strasne. Ked nam nejde vytah tak kocik dam do pivnice a idem s malym hore na rukach. V piume som ho celeho zdvihla a odniesla a z na tretie poschodie. uz sa neviem dockat kedy bude teplo a konecne ho vytiahnem.
minuly rok cez prazdniny si ma s nim musela vidiet.

sakura77
5. feb 2008

poznam,sestra byva na horskej,tak to vzdy teperime spolu ked k nej idem,toho architekta by som nakopala do ....

bejula
5. feb 2008

caute mamky, ja som tiez dlho premyslala aky si sportovy kupi a tym ze stale cestujeme autom potrbovala som lahko skladatelny a aj lahky poskladany do ruky, co on urcite splna, som fakt spokojna 😉 jedine no moja bude mat dva roky, chyba ze ak mi zaspi , tak musi mat nozky spustene , proste nema tu cast sklapaciu aby nozky boli vodorovne s telom, ale ked je unavena tak to neva 🙂 farbu mam oranžovu a som spokojna, ja ho mam ked mala moja rok 😉 urcite je lahky a skladatelny 😀 ale ceny su rozne , pozri si papa 😉

chanthall
13. jan 2013

Aká dĺžka je na ležanie? Odporúčania som mala na min. 80cm. Dalo by sa?

zuzinasa
22. feb 2013

Ahoj, ja som mala piumu pred 4 rokmi a bol fantastický. Malý v ňom spával od 7 mesiacov do 2 rokov .Denne som ho využívala, cez zimu nebol v meste problém ani pri neohrnutom chodníku do 10 cm. V autobuse super,ľahký a doma veľmi skladný.Poťahy sa dali komplet oprať, žiadne blednutie.Mala som krásnu modrú farbu s guľkami a veľa ma zastavovali, kde som ho kúpila. Maličké od 6 mesiacov si spinká skoro na rovnom ( môjmu vyhovoval práve sklon nie úplne rovina a hlavička mierne vyvýšená) a zmestia sa tam aj nôžky. Okolo roku trčia, ale nášmu to nevadilo, podotýkam, že nové piumy majú už polohovanie nožičiek , teda by nemali trčať. Veľké detičky si nôžky môžu zakladať na stupienky, ktoré pomáhajú pri nasadaní. Super je veľký kôš na nákupy, strieška , ktorá sa dá dať aj ako clona na slniečko a nánožník, ktorý pekne sedí. V zime doň pohodlne zmestíte fusak alebo deku, aj keď sa zdá byť úzky, ale nám vyhovoval.( ten nánožník , čo som mala bol tenší skôr na prechod.)Ináč nákupy, keď malý spal sa dali vyriešiť tým, že som ho trošku nadvihla a bolo.Nebudil sa .Pláštenka perfektná, zakryje kočár až po kolieska a ochráni aj nánožník. Na čo treba dať pozor je nezaťažovať striešku nákupom, tá sa mi po 2 rokoch zlomila, hoci to nebol vidno, už to nebolo ono a dosť ma to škrelo a musela som dávať pozor aj na 5 bodové zapínanie, lebo malý mi tam stále dával prstíky tak som mu ich tam asi 2x pricvakla, čo však bola moja chyba. Čo sa týka dĺžky tak netuším, ale pre malé bábo do roka stačí opierka + sedacia časť na spinkanie a pekne tam leží a zmestí sa tam celé. Tak rátam, že 80 cm to má. Ja som využívala kočík skoro do troch rokov nášho malého, samozrejme, na konci už menej. No teraz budem mať bábo a určite si kúpim kolekciu 2012 aj s tou polohovacou časťou na nôžky.( Kočík putoval kamarátke, ktoré ho využívala od 3 mesiacov na zaspávanie malého, lebo ho udrncal) Stará piuma vážila 7,7 kg, nová 8 kg, čo je asi tou predĺženou časťou. No musím dodať, že má všetky moje plusy a nesmiem zabudnúť na stabilitu a to mám riadneho šarkana, čo skákal hore dole.Dúfam, že som pomohla.