icon

Kočík Peg Perego skate. Aké máte skúsenosti?

domigb
8. jan 2011

Cakám bábo vo februari a kúpila som si tento kočík.....Aké s ním mate skúsenosti??? 🙂

Strana
z2
evelynka7
14. feb 2014

Potrebujem prsiplast na tento kocik babi ponuknite alebo kde zozeniem vdaka

miskasmida
13. jún 2014

@madamecrazy
kde ste zohnali ten druhy podsedak ? jumper seat ??? ja mam tiez skate a potrebujem ten druhy podsedak. dakujem za radu

miskasmida
13. jún 2014

@najjulinka
kde ste zohnali ten druhy podsedak ? jumper seat ??? ja mam tiez skate a potrebujem ten druhy podsedak. dakujem za radu

najjulinka
13. jún 2014

@miskasmida myslim v ajashop.cz alebo tak nejak.... no hladala som až som našla............

inak bacha, lebo ak maš novy PP Skate, tak tam je ten potah zospodu vatelinový a todecko z jumper seat mi celú sedačku zvnutra vytrhalo vatelin.... soms tale myslela, že len visačku okusuje a odkusuje z nej a tento týžden som na to došla, že vatelin mam vytrhaný.... takže dnes som menila novu sedačku za staru... ta stara je inak robena.. bohužial menšia..... a inak pritom tu jumper seat vymysleli až k novemu PP Skate.. aj mam pocit, že je tam viac miesta ked je nova sedačka ,a le nedomysleli, že je volne pristupný vatelin pre to diea v jumper seat...

najjulinka
13. jún 2014

tá zelená sedačka na foto je tá stará.... nový červený skate mame takmer roka už takto dopadol 🤐

katuliacik
29. jún 2014

kto by map zaujem predavam starsi skate co sa hodi na zahradu alebo na balkon, po 1 dietati, mam k nemu prsi plast aj adaptery aj remence
@evelynka7
@najjulinka
@miskasmida

najjulinka
29. jún 2014

len baby čo chcete kupiť starý skate, tak pozor... ma nafukovacie kolesá a nahradne duše sa nepredabvaju a nedaju sa zohnať! takže kúpa komplet nových kolies vás vyjde ako cena kočíka od ruky.... 🤐 🙄

ingridaterezka
25. aug 2014

Neviete mi prosím poradiť, či sa na skate dá nakliknúť vajíčko primo viaggio alebo len primo viaggio SL?
Ďakujem

julienka333
3. sep 2014

baby co mate tento kocik ako periete potah sportaku a vanicky? Da sa potah na vanicke rozobrat?

julienka333
3. sep 2014

@madamecrazy
@najjulinka
@barbie.
@s_ivana
babyvy mate isto xskusenost s pranim potaghov skate kocika. Prosim poradte ako mam oprat vanicku. Lebo sa mi zda ze sa neda rozobrat. Mozem to vytepovat nerozbrate aj ked to vnutro kocika sa mi zda byt z nerjake papiera. Nerozmoci sa ked to cele supnem do vane a tak rucne operiem?

najjulinka
3. sep 2014

@julienka333 ja som čistila ešte len starý skate.... a tam su šruby zo spodu....
nový čo je zvlašť hlboký a zvlašť sedačka som ešte nečistila.....

s_ivana
3. sep 2014

@julienka333 ja som čistila tiež len starý skate, prala som len to vnútro, ostatné som tepovala

barbie.
3. sep 2014

@julienka333 ja som mala stary rok 2008, ten sa dal pekne rozobrat a vyprat. Vystuhy boli plastove, nic sa nerozmocilo. Tieto nove nepoznam :/

tinushka13
29. okt 2014

Kočky ponúka niektorá napredaj tento kočík, Prijala by som aj to sedadlo pre druhé dieťa. Aká je tam nosnosť? ďakujem
@najjulinka
@madamecrazy
@barbie.
@domigb
@zajo79

najjulinka
29. okt 2014

@tinushka13 nepredavam... a marí sa mi, že nosnosť je klasicka kočikova - tj. do 15kg,a le to si nie som istá, či nie viac..

tinushka13
29. okt 2014

@najjulinka len ja som myslela nosnost tej pridavnej sedacky pre surodenca 😉

najjulinka
29. okt 2014

@tinushka13 ja viem... vsak pisem, že myslim klasickych 15kil je...

tinushka13
29. okt 2014

@najjulinka ahaaa 😀 ja som pochodpila zasa ze pises na komplet kocik 😀 j asom trdlo.. sorry.. :D

najjulinka
29. okt 2014

@tinushka13 dala som si tu namahu... a vygooglila som http://www.nejlepsiceny.cz/kocarky/peg-perego-s... a http://www.slunatko.cz/detail/2770797/sedatko-p... .. tam piše, že 18,8kg..a je fakt, že hlavne na americkom trhu bola k dostaniu a oni tam dosť štandardne maju nosnosť na kočiky 18kil, takže to by som aj uverila..... je to z ich poundov asi prepočitavane, tak preto tam pišu asi 18,8kg.....

Len ono chcem upozorniť, že ked dole sa fajne naloží , tak sa o dosť horšie kočikuje..... každá nerovnosť na chodniku a kočík zahamuje.... 🤐 😀

tinushka13
29. okt 2014

@najjulinka ty si ho mala? ako sa sklada? ja ho v podstate potrewbujem iba na leto.. ide mi o vanicku. mam male auto a v aute vozim uz jednu malu dámu.. takzee na zadne sedadla mi neevleezie ziadna vanicka. preto potrebujem nieco co sa da super zlozit.. a tento kocik vyzera super.. ci uz ako vcelku to poskladat alebo zvlast.. a sportiak uz mam iny.. to nerieesim.. takze ja potrebujem vanicku tak na 3-5 mesiacee .-D este som len na zaciatku ale hned by som si ho isla kupit 😀 ale u nas na trhu nie je neejaka ponuka. myslim akona bazare ☹ ked som pozerala ebay tak tam kopec a super ceny.. ale co ked neposieelaju mimo UK ☹ ty si svoj predala?

najjulinka
29. okt 2014

@tinushka13 ja som ho využivala - starší zelený aj ako hlboký aj ako sportak aj s pridavným sedadlom... a novší - červený som využivala len športiak s pridavným sedadlom... hlboký vooobec.. jamam uuuuplne novú vaničku nepoužitú ... nová vanička je na pevno, čiže zabere dosť miesta... .a ešte využívala som s vajičkom + pridavne sedadlo.... 😀
tu pridavnu sedačku predavali kratko a aj to u nas takmer nezohnatelne...... 🙄 takže to je to čo si stražim... .a aj novší typ som kupovala, ked mi na starom rachla duša. .lebo aj to už nejak prestavali predavať.. .a ja koli výťahu som ten kočiar zaobstarala.... 😉

tinushka13
29. okt 2014

@najjulinka takze odkladas pree druhe beejby? ak by som zohnala to pridavne bolo by fajn ak niee,.. prezijem.. a ta nova pevna vanicka je ten isty system naklikavania ako je ta skldacia, bo ak by som chcela novy kocik tak je moznost 2v1 vanicka alebo len tato nova samostatna? cize teraz tato nova sa neda zlozit s podvozkom, vsak?novy podovzok je ten co rucka nie je teleskopicka ale tak sa iba ohyba? bo videla som videjka a jedna sa iba vytahovala hore a druha sa iba odopla a pretacala podla potreby vysky.

najjulinka
29. okt 2014

@tinushka13 ano stary je 2v 1 a a ručka teleskopicka a skladanie pri starom sa zahačkuje a nový podvozok len tak klikne a už drží zložený.......

Ja som profi rodič, takže ja kočiare spotrebujem.... ja nepredavam 😀 😀 😀 resp. len trojičkový mam navyše.. .dpredpokladam, že už 3 malinke naraz v najbližšej 5 (10)ročnici nebudú 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinushka13
29. okt 2014

@najjulinka booozinku tak to mas najkrajsiu pracu na svete!!!! mozem s ttebou pokecat v IP. prosiiim 😅 😉

najjulinka
29. okt 2014

@tinushka13 moja vysnivana praca... v pohode, ale idem do hajan.... lebo bohvieako bude vyzerať noc..... pri soplošoch a kašlošoch sa možno nevyspime... 😀 tak na dnes dobru noc.. odpišemnajskor zajtra, ked čas dovolí 😀

llumka
15. jan 2015

@s_ivana
@najjulinka
@tinushka13
@barbie.
@katuliacik
@miskasmida
Babenky prosim vas viete mi povedat kde by som zohnala nahradne zadne koleso?
alebo nema niekto nepotrebne koleso-kocik odkupila by som. dakujem

elisiatko
14. jún 2016

Ahojte, ja mam tento kocik. Vanicka v pohode ale sportova cast je strasna, strieska je ako zo zelatiny. Nic nedzi a je hrozne ohnuta, neviem ci ho mam reklamovat alebo kupit novu sportovu cast.

ektherese8
30. jún 2016

Ahojte,nemate niektora na predaj pridavne sedatko pre druhe dieta?nemozem nikde zohnat.dakujem

Strana
z2