icon

Kočík Riko Nano Flower Collection

22mariana22
1. apr 2014

Babenky prosim vas ma niektora skusenosti s tymto kocikom? Nahodou som ho nasla na nete a moc sa mi paci. Nieje vanicka a sportova cast nejaka mala? Kedze som ho nazivo este nevidela neviem aky asi je 😉 dikes

Kočík Riko Nano Flower Collection
lemata
14. nov 2014

@dupinka ano je to uplne uplne jednoduche len tak to zacvaknete na oboch stranach a mate,taktiez ide lahko aj autosedacka.

dupinka
14. nov 2014

@lemata ďakujem za odpoveď. A autosedačku máte originál k tomu kočíku alebo nejakú "dopasovanú"?

lemata
14. nov 2014

@dupinka originál nechceli sme sa zaťažovať dopasovavaním aj napriek tomu sme kúpu tiež dlho zvažovali, ale dostali sme super cenu. 365 € vanička, športová časť, autosedačka, k autosedačke fusak a tiež rukavice na kočiar. Viam, že cena použivanej autosedačky tak cca 20 eur.

luna11
21. nov 2014

@dupinka dik, ale nemaju, dnes som volala

dupinka
22. nov 2014

@luna11 už som to zistila aj ja 😒

siu04
3. dec 2014

Ahojte dievcata.Tak ja vam chcem len oznamit,ze kocik pouzivame uz 6 mesiacov a stale som spokojna.Uz sa neviem dockat kedy pojdeme do sportvej casti.Vanicka nam je stale dobra a to ma maly 8kg 😉

marttina333
8. dec 2014

@luna11 @dupinka
ahojte napisali mi dnes z NZ v Family shop ze maju na predajni kočik v čokoladovej farbe

marttina333
8. dec 2014

@siu04 Prosim ta aky je velky tvoj maly ked sa este zmesti do vaničky ? 🙂

siu04
8. dec 2014

@marttina333 ma cca 68-69cm
No a este fusak

siu04
8. dec 2014

A mam tento

dupinka
8. dec 2014

baby - východniarky, kočík majú aj v Prešove v predajni na Šváboch - Kočíky Luna.

marttina333
8. dec 2014

@siu04 Krasny 🙂 takže si s nim spokojna ? nie je kočik tažky ?

siu04
8. dec 2014

@marttina333 ja som urcite spokojna.a tazky?podla toho ako to myslis.ak by som ho mala trepat na piate poschodie,tak tazky je.ale inak v pohode.je ovela vacsi ako ostatne co som mohla porovnat.je to popri inom kociku hotovy traktor 😀
vsetky kamosky tvrdia ,ze je lepsi ako ten co maju oni

cikcak
12. dec 2014

Milé pokukujúce po Riko Nano,

keďže viaceré mi píšete správy ohľadom mojich skúseností s týmto kočíkom, rozhodla som sa podeliť sa s nimi aj taktoľa verejne, a tým vám uľahčiť rozhodovanie.

Kočíkujeme de facto denne presne 6 mesiacov a zatiaľ si veľmi pochvaľujeme. Hovorím ale o hlbokej verzii, pretože vajíčko používame len v aute (spokojnosť), tzn. na konštrukciu ho nedávame (za celý čas sme to využili iba dvakrát; všetko OK), a športová časť ešte nie je aktuálna.

Nastaviteľnosť rúčky každú chvíľu meníme, pretože medzi mnou a manželom je väčší výškový rozdiel. Zatiaľ nehapruje. Brzda je odistiteľná aj nohou, kočík je ľahko ovládateľný jednou rukou. Čo sa týka váhy, je trochu ťažší. Na druhej strane, ja som kosť a koža, takže možno vôbec nie je problém vo váhe kočíka a jeho častí, ale v tej mojej. 🙂 Druhá vec je, že iné kočíky som nikdy nikam neprenášala, tak vlastne ani neviem porovnať. 🙂 Skladá sa nám ľahko.

Vanička je polohovateľná (ocenili sme pri refluxe). Je dostatočne veľká aj teraz, keď používame fusak, pritom naše dieťa je malé hrošíča. Otvor do kočíka sa dá dobre zaistiť, takže doň nefúka (aj strieška na športovej časti je riadne hlboká).

Nečistoty (napr. počas dažďa ofŕkaný kôš) mi išli dolu ľahko. A keď už spomínam kôš, ten tiež nie je najmenší. Kolieska sme za celý čas dofukovali iba dvakrát, častejšie nebolo treba.

Summa summarum - za pol roka používania sme na ňom neobjavili žiadnu chybu. Vizuálne je tiež pôvabný (máme Flower - fotku som zverejnila v úvode diskusie - a každú chvíľu nám ho pochváli nejaký náhodný pocestný 🙂 ). Ak sa nám aj športová verzia osvedčí ako hlboká, budeme vysmiati ako lečá. Samozrejme, veľa závisí od vašich očakávaní a požiadaviek, ale ja ho odporúčam, kade chodím, a to s takým elánom, že výrobca a dodávatelia by mi už mohli vyplácať províziu. 🙂

haifa
6. jan 2015

som max.spokojná s kočíkom a nie jeden cudzí človek nám pochválil kočík 😉 🙂

katulik1108
7. jan 2015

ahojte kocky,chcela by som vediet ci su predajne aj v Trnavskom kraji kde by som kukla kocik riko nano 🙂 dakujem

vladuska99
7. jan 2015

@saskijka tuto si uz citala 😀

marttina333
8. jan 2015

@katulik1108 to by som chcela vediet aj ja 🙂 ale asi pojdem do predajne Mravcek v Terchovej alebo Familyshop v Novych zamkoch ked ho budu mat na sklade 🙂

katulik1108
8. jan 2015

@marttina333 no skoda ze ho nemaju nikde tu nablizku.skusim pohladat este nejaku predajnu v BA.takto co som o kociku citala sa mi zatial najviac paci 🙂

marttina333
14. jan 2015

@katulik1108 dnes som ho bola pozriet v Novych Zamkoch, mali odtien chocholate. Vanicka bola dobre velka ale sportova cast sa mi zdala uzska, neviem

marttina333
14. jan 2015

@cikcak ahoj prosim ta este ste nepresli do sportovej casti?

katulik1108
14. jan 2015

@marttina333 a lahko sa s nim manipuluje?skusala si ho?

marttina333
14. jan 2015

@katulik1108 ano skusala, manipulacia bola v pohode, vraj uz predali 12ks a maju ho v ponuke od novembra

katulik1108
14. jan 2015

@marttina333 a cenovo tam kolko vychadzal prosim ta??

veronikakresilova
14. jan 2015

My sme ho dnes kupili v polsku. Bola to laska na prvy pohlad

marttina333
14. jan 2015

@katulik1108 presne 400eur 3kombinacia

marttina333
14. jan 2015

@veronikakresilova prosim ta mozes mi odmerat vnutornu sirku sportovej casti, sedacej a chrbtovej (medzi tymi bezovymi bocnymi opierkami) ? A este sa chcem spytat ci tie nanozniky su tenke alebo su aj zo spodu zateplene ? Zabudla som to dnes pozriet na predajni Dakujem

katulik1108
14. jan 2015

@marttina333 dakujem 😉

marttina333
14. jan 2015

@katulik1108 na tej hnedej farbe chocolate su take biele male bodky. Je to pekne

katulik1108
14. jan 2015

@marttina333 moze to pekne vyzerat 🙂 teraz sa treba len rozhodnut 😉