Kočík Riko Nano Flower Collection
Babenky prosim vas ma niektora skusenosti s tymto kocikom? Nahodou som ho nasla na nete a moc sa mi paci. Nieje vanicka a sportova cast nejaka mala? Kedze som ho nazivo este nevidela neviem aky asi je 😉 dikes

@cikcak prosim ta ked davas dole striesku na vanicke alebo sportovej casti, tak musis stlacit po boku tie gombiky a zaroven davas dole striesku ?
@veronikakresilova prosím ta kolko stál v Polsku?
275 eur
@marttina333 Keď stlačím gombíky, strieška povolí sama.
prosim ta kde v polsku si ho kupila? je krasny tiez po nom tuxim 🙂 @veronikakresilova pozeram.ze mame aj podobny termin
@vladuska99 V jednom obchode v Krosne pri trhu
Ak si chcete pozriet tento kocik, majú ho vylozeny v Dunajskej Strede v budove Hypernovy v predajni Vcielka Maja. Je krasny a vobec nie je maly
@marttina333 ahoj.no co,kupila si nano?my sme stale vo vanicke a teraz 6.2 mame 8mesiacov 😉
@siu04 ahoj nekupila som ho, sportova čast sa mi zdala uzska, :( stale som bez kočika, rozmyšlam nad Tako Moongliht captiva....
Ahojte! Viete mi niekto poradit, kde by som si mohla pozriet tento kocik nazivo v predajni v BA? Nemusi byt presne Flower collection, moze byt aj Nano alebo iny typ. Dakujem velmi pekne. 🙂
@marttina333 ahoj.kupila si ten Tako?kamaratka ho teraz predava,nebola spokojna.tak som hned myslela na teba.pa
@siu04 ahoj este som nekupila ziadny 😕 aky typ kupila a preco ho predava ?
@marttina333
Ahoj,tak kopirujem ti co mi k nemu napisala.Je madarka,tak to mozno aj trosku vidiet 😀
Pripajam aj foto 🙂
Ahoj, tak on je dobrý ,krásny všetko super ak býva v dome.no ak v paneláku, ťažko sa sním vojde do výťahu.keď už dá športovú časť a otočí v smeje jazdy,do tých menších výťahov sa nevôjde, po schodoch vláčit jedine ak posilňuje, no unas sa pokazil veľkých výťah,tak som skoro prišla o nervy kým som sa s ním vytrepala,hlavne keď sú ešte vo výťahu dvere na zatváranie, a keď som šla k mame musela som ho rozobrať dole, aby som sa do výťahu zmestila.je to Tako captivia turbo dream mustang
@siu04 takze jediny problem ze sa jej nezmestil do vytahu .... 🙂
@marttina333 presne 🙂
len som nevedela s cim nebola spokojna.
a ozaj,predava ho za 150e a kupovala ho v maji.skoro ho vraj ani nevyuzila.ze jej je aj luto 🙂
@cikcak Ahoj! Prosim Ta,mas ku nanu aj autosedacku vajicko,ktore bolo ku kociku, alebo mas nejaku inu? Pre kocik som uz rozhodnuta,len este nad autosedackou uvazujem. emoticon Ake mas ty skusenosti? Dakujem pekne. (Ospravedlnujem sa, ak otravujem s otazkou niekoho, kto nema kocik Nano, je to uz celkom dlha diskusia a tak som sa mohla pomylit 🙂
@trdielko149 áno, chceme cafe latte, ale nie Flower, len klasika Riko Nano
@dupinka no teda! tak chcete presne ten isty co ja 😀 Riko nano caffe latte 🙂 mam ho aj v albume tu na MK 🙂 dufam ze nebude tazky a ze sa nam zmesti do vytahu (tusim vytah aj pomeriam)my ho pojdeme nazivo pozriet o tyzden do NZ kedze ideme svokre tak ak si ho este nevidela nazivo potom ti podam report 🙂
@trdielko149 aj ja ho mám v albume 😀 ja som videla osobne vo Flower verzii a celkovo je Riko Nano moja voľba po zhodnotení recenzií, názorov, osobných obhliadok... Budeme ho objednávať na www.kocikyluna.sk
Pôvodne som pre váhu chcela Camarelo, ale je až veľmi ľahké, v športovej verzii "hlásia" maminky mnohé nedostatky. A keď som predvčerom videla jednu žienku, ako jej Camarelo skoro vietor prevrátil, tak ďakujem, to radšej pár kg navyše budem schodmi vláčiť...

@marttina333 Zatiaľ nie.