icon

Kočík Riko Nano Flower Collection

22mariana22
1. apr 2014

Babenky prosim vas ma niektora skusenosti s tymto kocikom? Nahodou som ho nasla na nete a moc sa mi paci. Nieje vanicka a sportova cast nejaka mala? Kedze som ho nazivo este nevidela neviem aky asi je 😉 dikes

Kočík Riko Nano Flower Collection
cikcak
14. jan 2015

@marttina333 Zatiaľ nie.

marttina333
15. jan 2015

@cikcak prosim ta ked davas dole striesku na vanicke alebo sportovej casti, tak musis stlacit po boku tie gombiky a zaroven davas dole striesku ?

janka146
15. jan 2015

@veronikakresilova prosím ta kolko stál v Polsku?

veronikakresilova
15. jan 2015

275 eur

cikcak
15. jan 2015

@marttina333 Keď stlačím gombíky, strieška povolí sama.

vladuska99
17. jan 2015

prosim ta kde v polsku si ho kupila? je krasny tiez po nom tuxim 🙂 @veronikakresilova pozeram.ze mame aj podobny termin

veronikakresilova
17. jan 2015

@vladuska99 V jednom obchode v Krosne pri trhu

simuliq
3. feb 2015

Ak si chcete pozriet tento kocik, majú ho vylozeny v Dunajskej Strede v budove Hypernovy v predajni Vcielka Maja. Je krasny a vobec nie je maly

siu04
4. feb 2015

@marttina333 ahoj.no co,kupila si nano?my sme stale vo vanicke a teraz 6.2 mame 8mesiacov 😉

marttina333
4. feb 2015

@siu04 ahoj nekupila som ho, sportova čast sa mi zdala uzska, :( stale som bez kočika, rozmyšlam nad Tako Moongliht captiva....

matikati
20. feb 2015

Ahojte! Viete mi niekto poradit, kde by som si mohla pozriet tento kocik nazivo v predajni v BA? Nemusi byt presne Flower collection, moze byt aj Nano alebo iny typ. Dakujem velmi pekne. 🙂

vikiruze
28. feb 2015

@siu04 @cikcak Ahoj, taky uvažujeme o tomto kočárku... Chtěla jsem se zeptat jestli máte nějaké problémy se zapařováním hluboké korbičky? Někde jsem se dočetla, že jak nemá větrací otvory v plastové vaničce, může se tam držet vlhkost. Děkuju!

siu04
28. feb 2015

@vikiruze ahoj.tak taky problem sme teda vobec nemali.v lete tam mas aj sietku.ja som ju skoro vobec nepouzivala,mozno 2x.vanicka je suprova,nedam na nu dopustit 🙂

siu04
28. feb 2015

@marttina333 ahoj.kupila si ten Tako?kamaratka ho teraz predava,nebola spokojna.tak som hned myslela na teba.pa

marttina333
28. feb 2015

@siu04 ahoj este som nekupila ziadny 😕 aky typ kupila a preco ho predava ?

siu04
1. mar 2015

@marttina333
Ahoj,tak kopirujem ti co mi k nemu napisala.Je madarka,tak to mozno aj trosku vidiet 😀
Pripajam aj foto 🙂

Ahoj, tak on je dobrý ,krásny všetko super ak býva v dome.no ak v paneláku, ťažko sa sním vojde do výťahu.keď už dá športovú časť a otočí v smeje jazdy,do tých menších výťahov sa nevôjde, po schodoch vláčit jedine ak posilňuje, no unas sa pokazil veľkých výťah,tak som skoro prišla o nervy kým som sa s ním vytrepala,hlavne keď sú ešte vo výťahu dvere na zatváranie, a keď som šla k mame musela som ho rozobrať dole, aby som sa do výťahu zmestila.je to Tako captivia turbo dream mustang

cikcak
1. mar 2015

@vikiruze Ahoj, vikiruze. Nie, s tým sme problém nemali.

marttina333
1. mar 2015

@siu04 takze jediny problem ze sa jej nezmestil do vytahu .... 🙂

siu04
1. mar 2015

@marttina333 presne 🙂
len som nevedela s cim nebola spokojna.
a ozaj,predava ho za 150e a kupovala ho v maji.skoro ho vraj ani nevyuzila.ze jej je aj luto 🙂

vikiruze
1. mar 2015

@cikcak @siu04 Super, děkuju! Myslím, že máme definitivně vybráno 🙂

siu04
1. mar 2015

@vikiruze neni zac.myslim,ze nebudes lutovat 😉
napis potom,ze ci si spokojna.drzim palce.papa

matikati
2. mar 2015

@siu04 Ahoj! Prosim Ta,mas ku nanu aj autosedacku vajicko,ktore bolo ku kociku, alebo mas nejaku inu? Pre kocik som uz rozhodnuta,len este nad autosedackou uvazujem. 🙂 Ake mas ty skusenosti? Dakujem pekne.

cikcak
2. mar 2015

@vikiruze Rado sa stalo. Užite v spokojnosti. 🙂

matikati
4. mar 2015

@cikcak Ahoj! Prosim Ta,mas ku nanu aj autosedacku vajicko,ktore bolo ku kociku, alebo mas nejaku inu? Pre kocik som uz rozhodnuta,len este nad autosedackou uvazujem. emoticon Ake mas ty skusenosti? Dakujem pekne. (Ospravedlnujem sa, ak otravujem s otazkou niekoho, kto nema kocik Nano, je to uz celkom dlha diskusia a tak som sa mohla pomylit 🙂

cikcak
4. mar 2015

@matikati Ahoj, matikati. Áno, kúpili sme trojkombináciu (fotka je na prvej strane diskusie). Vajíčko sme používali najmä v aute, tzn. na konštrukciu sme ho dávali minimálne. My sme s ním spokojní. Adaptér bol v cene.

matikati
4. mar 2015

@cikcak ok, ďakujem pekne za odpoveď. 🙂

trdielko149
14. mar 2015

@dupinka ahoj moja nahodou som ta tu nasla my tiez pokukujeme po Riko nano 🙂 ty si uz rozhodnuta?
@haifa ak by sme mali dievcatko uuuf si ma navnadila naozaj je vas kocik nadherny! mne sa paci verzia hneda 🙂 ale aj tento tvoj ma uplne ocaril 🙂

dupinka
14. mar 2015

@trdielko149 áno, chceme cafe latte, ale nie Flower, len klasika Riko Nano

trdielko149
14. mar 2015

@dupinka no teda! tak chcete presne ten isty co ja 😀 Riko nano caffe latte 🙂 mam ho aj v albume tu na MK 🙂 dufam ze nebude tazky a ze sa nam zmesti do vytahu (tusim vytah aj pomeriam)my ho pojdeme nazivo pozriet o tyzden do NZ kedze ideme svokre tak ak si ho este nevidela nazivo potom ti podam report 🙂

dupinka
14. mar 2015

@trdielko149 aj ja ho mám v albume 😀 ja som videla osobne vo Flower verzii a celkovo je Riko Nano moja voľba po zhodnotení recenzií, názorov, osobných obhliadok... Budeme ho objednávať na www.kocikyluna.sk
Pôvodne som pre váhu chcela Camarelo, ale je až veľmi ľahké, v športovej verzii "hlásia" maminky mnohé nedostatky. A keď som predvčerom videla jednu žienku, ako jej Camarelo skoro vietor prevrátil, tak ďakujem, to radšej pár kg navyše budem schodmi vláčiť...