Kočík Riko Nano Flower Collection
Babenky prosim vas ma niektora skusenosti s tymto kocikom? Nahodou som ho nasla na nete a moc sa mi paci. Nieje vanicka a sportova cast nejaka mala? Kedze som ho nazivo este nevidela neviem aky asi je 😉 dikes

@veronikakresilova ahoj, pozeram ze si kupovala kociar riko nano v Polsku. Mozes mi povedat kolko ta vysiel a kde ste ho kupili v ktorom meste??dakujem
@matusa89 ahoj, kupovala som ho v Krosne a stal ma 285 eur 3-kombinacia
@matusa89 ahoj, hej máme doma riko nano a som s ním nadmieru spokojná....vanička je perfektná, Kubi bol v nej do 6,5m a ešte by sa aj zmestil, len už bol zvedavý a chcel všetko vidieť....a čo sa športovej verzie týka tak aj tá je fajn 🙂 je ľahký, a to ho musíme nosiť pokaždé 8schodov a dá sa to v pohode....a aj manipulácia je bezproblémová 🙂 nemenila by som 🙂
@22mariana22 ahoj no co si spokojna s tymto kocikom lebo ja som dnes nasla rico brano ecco jeho nowsia werzia a weeeeeeeelmi sa mi paci a samozrejeme aj cena ale dala som to tiez ako forum na koniku a baby ma skoro ukamenowali ze polsky smejd ...
@misuliatko23 my mame riko nano a je uplne perfektny kazdy nam ho chvali aky je pekny, lahky a ako sa s nim jednoducho keruje. My sme velmi spokojni nemenili by sme. A svagrinna mala drahy kocik nvm uz znacku a povedala ze tento co mame je lepsi aj lahsi aj sa lepsie ovlada a spratnejsi.
@rybka1712 tak super lebo ako baby co komentowali tak uplne ako zwozily tieto polske kocicky ale ja si myslim ze tento rico je celkom pohode a ma aj dobre weci ako prislusenstwo kolko ho mate ?
@misuliatko23 pouzivame ho zatial len mesiac ale intenzivne aj vanicku aj vajicko a su super a moja svagrinna si ho raz pozicala ale tu sporovu cast lebo ma uz starsiu dceru a povedala ze je perfektny ze je lepsi ako ten jej, tak sa spolieham na nu ze bude aj ta cast dobra 🙂 a vanicka je ozaj velka a priestranna myslim ze sme dobre kupili a ze bez problemov budeme moct vanicku pouzivat aj v zime ked bude drobec naobliekany a vo fusaku, myslim ze sa to tam vsetko pekne vojde.. a ozaj nan zatial od vsetkych len chvalu pocujem. My sme ho kupili komplet vajicko, vanicka + sportova cast a mali sme k tomu aj tasku aj tie vrchne ochranne folie proti dazdu aj sietku proti mucham to mame aj na vajicko a neviem ci to ma kazdy kocik ale k tomuto je tiez aj k vajicku aj k ostatnym castiam (vanicka, sportak) taky vrchny skladaci diel proti vetru a chladu vo farbe kocika a dokonca nam dali k nemu aj fusak do vajicka ktory je uplne perfektny a mozme ho vyuzit aj normalne do vanicky. Uz teraz sa ma pytaju kamaratky ze ak ho neznicim ci im ho potom posuniem, vravim ze prva v poradi je sestra, lebo ta sa prva spytala :D
vyzerá byť taký robustný 🙂 že aj niečo vydrží, to sa mi páči 🙂) http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/
Ahojte chcem sa spytat nemate niektora skusenosti s tymto predajcom?
http://m.bazar.sk/16109404-kocik-riko-nano-flower
Maju velmi dobru cenu na tento kocik lenze celkom sa mi nezda ten predajca.
Pyta si postovne vopred a ked si vypytam adresu alebo kontakt kde sa mozem obratit v pripade reklamacie tak mi odpise ze ma kontaktuje po pripisani postovneho na ucet.
Dakujem za nazor
tak pri najhorsom pridem len o 29,9 :D ale aj tak neviem..tvrdi mi ze uz sa jej par krat stalo ze si objednali kociky dala ich vyrobit a nakoniec si ich nikto nekupil. Preto vraj berie to postovne 29,9 ako zaruku ze ked ho da vyrobit ze si ho niekto kupi.
@veronikakresilova Ahoj prosím ťa ako ste spokojný s kočíkom RIKO NANO? Ďakujem 🙂
@ada0207 Ahoj, som s nim spokojna, sportovu cast sme este nepouzili lebo drobec nevedel sediet. A nepouzivame ho denne lebo casto chodime autom.
@ada0207 ja ho mám, používaný je pol roka, zatiaľ len vanička, lebo v pohode syn vojde aj s fusakom.
Sme spokojní, ľahko sa ovláda, stabilný. Boli sme s ním aj v nerovnom teréne, aj silný vietor nás zastihol, úplne v pohode. Je síce trochu objemnejší do kufra auta, ale my máme veľké, nerobí nán to problém, skladá sa jednoducho.
kolko cm ma od zeme po striešku vaničky prosim?
No takze vyzera ze su to nejaky spekulanti takze z kocika nic...objednali sme iny...
@siu04 a celkovo ste ako boli spokojní s kočíkom? Nám sa tiež páči, ale našla som aj zlé recenzie. Niektoré mamičky píšu, že skoro vyklopili dieťa z kočíka. Že je nestabilny na nerovnom teréne. A že sa vo vanicke udržiava voda, keď sú horúčavy? Vy ste nemali podobné problémy? A vajíčko je v pohode?
@danka1608 My mame Riko Brano. Pouzivame ho 2 mesiace a zatial sme spokojni. Dufam, ze budeme spokojni aj nadalej 😉
@danka1608 fiha,tak mne sa teda ani jedno z toho co ste spominala nestalo.ta voda,neviem..ale pride mi to blbost.my sme vo vanicke stravili najvacsie letne horucavy a teda nebol problem.prave naopak.ja na vanicku nedam dopustit.prezili sme v nej 8mesiacov,potom sme presli na sportak.ten sme uz ale pouzivali menej.kupili sme lahsi kocik do auta a uz sme pri nom aj ostali.ale v zime (tohoto roku)sme striedali s nanom.vajicko tiez v pohode.tiez sme ho velmi dlho vyuzili.dokonca,ked sa mi nechcelo prehadzovat autosedacku do otcovho auta,tak sme brali vajicko.a to mal maly uz viac nez rok.inak ten teren.ja som z kremnice.a kedze pozeram,ze vy ste zo zh,tak vam nemusim asi hovorit ako to vyzera u nas.a to sme aj behali lesom a horou s nim 🙂
@danka1608 ahoj. Tiež môžem potvrdiť,že vanička je super. Je to náš druhý kočík,tak viem porovnať. Vanička je podľa mňa dokonalá,je veľká,v pripade potreby dobre chránená krytom. Klik- klak systém uchytenia vaničky je pevny,čoho som sa ja obavala pred kúpou,ci to bude drzat,ale nebol problém,vyskúšané na rozbitých chodníkoch a vysokých obrubnikoch. Nákupný košík veľký priestranný,uzatvaratelny,využitý na sto percent. Pouzivali sme vanicku od júna celé leto( trocha problematické uchytenie sieťky proti hmyzu,ale dá sa) až do marca celú zimu,fusak deka a pod.a to sme sa narodili 54cm-ovy teraz sme prešli už na športiak,lebo už nechceme ležať,ale sedieť a mať výhľad na svet🙂. Ovládanie kočíka je veľmi ľahké,aj jednou rukou úplne v pohode. Zmestí sa do aj do malého panelákoveho výťahu. U mňa pozitívna skúsenosť,aj keď ta športová časť v porovnaní so super vaničkou mi nepríde až tak dokonalá,mám výhrady,aj som pred kúpou zvažovala,či do toho ideme,ale vanička predsa len vyhrala.

Maminy ako hodnotite tento kočík po roku ? ste s nim spokojne ? je pohodlny pre babatko aj maminu ? nie je moc tazky ? dakujem