Kočík Riko Nano Flower Collection
@veronikakresilova ahoj, pozeram ze si kupovala kociar riko nano v Polsku. Mozes mi povedat kolko ta vysiel a kde ste ho kupili v ktorom meste??dakujem
@matusa89 ahoj, kupovala som ho v Krosne a stal ma 285 eur 3-kombinacia
@matusa89 ahoj, hej máme doma riko nano a som s ním nadmieru spokojná....vanička je perfektná, Kubi bol v nej do 6,5m a ešte by sa aj zmestil, len už bol zvedavý a chcel všetko vidieť....a čo sa športovej verzie týka tak aj tá je fajn 🙂 je ľahký, a to ho musíme nosiť pokaždé 8schodov a dá sa to v pohode....a aj manipulácia je bezproblémová 🙂 nemenila by som 🙂
@22mariana22 ahoj no co si spokojna s tymto kocikom lebo ja som dnes nasla rico brano ecco jeho nowsia werzia a weeeeeeeelmi sa mi paci a samozrejeme aj cena ale dala som to tiez ako forum na koniku a baby ma skoro ukamenowali ze polsky smejd ...
@misuliatko23 my mame riko nano a je uplne perfektny kazdy nam ho chvali aky je pekny, lahky a ako sa s nim jednoducho keruje. My sme velmi spokojni nemenili by sme. A svagrinna mala drahy kocik nvm uz znacku a povedala ze tento co mame je lepsi aj lahsi aj sa lepsie ovlada a spratnejsi.
@rybka1712 tak super lebo ako baby co komentowali tak uplne ako zwozily tieto polske kocicky ale ja si myslim ze tento rico je celkom pohode a ma aj dobre weci ako prislusenstwo kolko ho mate ?
@misuliatko23 pouzivame ho zatial len mesiac ale intenzivne aj vanicku aj vajicko a su super a moja svagrinna si ho raz pozicala ale tu sporovu cast lebo ma uz starsiu dceru a povedala ze je perfektny ze je lepsi ako ten jej, tak sa spolieham na nu ze bude aj ta cast dobra 🙂 a vanicka je ozaj velka a priestranna myslim ze sme dobre kupili a ze bez problemov budeme moct vanicku pouzivat aj v zime ked bude drobec naobliekany a vo fusaku, myslim ze sa to tam vsetko pekne vojde.. a ozaj nan zatial od vsetkych len chvalu pocujem. My sme ho kupili komplet vajicko, vanicka + sportova cast a mali sme k tomu aj tasku aj tie vrchne ochranne folie proti dazdu aj sietku proti mucham to mame aj na vajicko a neviem ci to ma kazdy kocik ale k tomuto je tiez aj k vajicku aj k ostatnym castiam (vanicka, sportak) taky vrchny skladaci diel proti vetru a chladu vo farbe kocika a dokonca nam dali k nemu aj fusak do vajicka ktory je uplne perfektny a mozme ho vyuzit aj normalne do vanicky. Uz teraz sa ma pytaju kamaratky ze ak ho neznicim ci im ho potom posuniem, vravim ze prva v poradi je sestra, lebo ta sa prva spytala :D
vyzerá byť taký robustný 🙂 že aj niečo vydrží, to sa mi páči 🙂) http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/
Ahojte chcem sa spytat nemate niektora skusenosti s tymto predajcom?
http://m.bazar.sk/16109404-kocik-riko-nano-flower
Maju velmi dobru cenu na tento kocik lenze celkom sa mi nezda ten predajca.
Pyta si postovne vopred a ked si vypytam adresu alebo kontakt kde sa mozem obratit v pripade reklamacie tak mi odpise ze ma kontaktuje po pripisani postovneho na ucet.
Dakujem za nazor
tak pri najhorsom pridem len o 29,9 :D ale aj tak neviem..tvrdi mi ze uz sa jej par krat stalo ze si objednali kociky dala ich vyrobit a nakoniec si ich nikto nekupil. Preto vraj berie to postovne 29,9 ako zaruku ze ked ho da vyrobit ze si ho niekto kupi.
@veronikakresilova Ahoj prosím ťa ako ste spokojný s kočíkom RIKO NANO? Ďakujem 🙂
@ada0207 Ahoj, som s nim spokojna, sportovu cast sme este nepouzili lebo drobec nevedel sediet. A nepouzivame ho denne lebo casto chodime autom.
@ada0207 ja ho mám, používaný je pol roka, zatiaľ len vanička, lebo v pohode syn vojde aj s fusakom.
Sme spokojní, ľahko sa ovláda, stabilný. Boli sme s ním aj v nerovnom teréne, aj silný vietor nás zastihol, úplne v pohode. Je síce trochu objemnejší do kufra auta, ale my máme veľké, nerobí nán to problém, skladá sa jednoducho.
No takze vyzera ze su to nejaky spekulanti takze z kocika nic...objednali sme iny...
@siu04 a celkovo ste ako boli spokojní s kočíkom? Nám sa tiež páči, ale našla som aj zlé recenzie. Niektoré mamičky píšu, že skoro vyklopili dieťa z kočíka. Že je nestabilny na nerovnom teréne. A že sa vo vanicke udržiava voda, keď sú horúčavy? Vy ste nemali podobné problémy? A vajíčko je v pohode?
@danka1608 My mame Riko Brano. Pouzivame ho 2 mesiace a zatial sme spokojni. Dufam, ze budeme spokojni aj nadalej 😉
@danka1608 fiha,tak mne sa teda ani jedno z toho co ste spominala nestalo.ta voda,neviem..ale pride mi to blbost.my sme vo vanicke stravili najvacsie letne horucavy a teda nebol problem.prave naopak.ja na vanicku nedam dopustit.prezili sme v nej 8mesiacov,potom sme presli na sportak.ten sme uz ale pouzivali menej.kupili sme lahsi kocik do auta a uz sme pri nom aj ostali.ale v zime (tohoto roku)sme striedali s nanom.vajicko tiez v pohode.tiez sme ho velmi dlho vyuzili.dokonca,ked sa mi nechcelo prehadzovat autosedacku do otcovho auta,tak sme brali vajicko.a to mal maly uz viac nez rok.inak ten teren.ja som z kremnice.a kedze pozeram,ze vy ste zo zh,tak vam nemusim asi hovorit ako to vyzera u nas.a to sme aj behali lesom a horou s nim 🙂
@danka1608 ahoj. Tiež môžem potvrdiť,že vanička je super. Je to náš druhý kočík,tak viem porovnať. Vanička je podľa mňa dokonalá,je veľká,v pripade potreby dobre chránená krytom. Klik- klak systém uchytenia vaničky je pevny,čoho som sa ja obavala pred kúpou,ci to bude drzat,ale nebol problém,vyskúšané na rozbitých chodníkoch a vysokých obrubnikoch. Nákupný košík veľký priestranný,uzatvaratelny,využitý na sto percent. Pouzivali sme vanicku od júna celé leto( trocha problematické uchytenie sieťky proti hmyzu,ale dá sa) až do marca celú zimu,fusak deka a pod.a to sme sa narodili 54cm-ovy teraz sme prešli už na športiak,lebo už nechceme ležať,ale sedieť a mať výhľad na svet🙂. Ovládanie kočíka je veľmi ľahké,aj jednou rukou úplne v pohode. Zmestí sa do aj do malého panelákoveho výťahu. U mňa pozitívna skúsenosť,aj keď ta športová časť v porovnaní so super vaničkou mi nepríde až tak dokonalá,mám výhrady,aj som pred kúpou zvažovala,či do toho ideme,ale vanička predsa len vyhrala.

Maminy ako hodnotite tento kočík po roku ? ste s nim spokojne ? je pohodlny pre babatko aj maminu ? nie je moc tazky ? dakujem