Kočík Riko Vario - skúsenosti
@marian86 mozem sa opytat co bolo zle na riko ecco?My sme mali riko brano ecco a boli sme velmi spokojny (vajicko,vanicka a sportova cast) sportovu este pouzivam ale onedlho ju vymenim len preto ze chcem nieco mensie a lahsie 🙂
@marian86 ja chodim kocikovat s kamoskou a ona ma tiez ten kocik a v pohode.Za mna a za nu musim povedat len pozitivn ohlasy - my sme ozaj boli spokojne.Ja si ho nechavam aj ked budem mat druhe babatko.Ale kazdemu moze nieco ine vyhovovat.Kamoska si kupila podobny typ kocika ale nie brano ecco ale velmi podobny vyzorom aj rozmermi len inou znackou a bude mat chlapceka tak uvidim ako bude ona spokojna.
Ahojte, prosím Vás o skúsenosti - rozmýšľam nad týmto kočíkom, ale bábätko budem mať v novembri a preto by ma zaujímalo predovšetkým to, či je dobrý v zime, vanička vyzerá v pohode priestranná, že sa tam bábo zmestí aj s fusakom a dekou, ale či tie kolieska vydržia aj sneh, ľad a horší terén ako v zvykne byť v zime aj na chodníkoch... máte s tým niekto skúsenosti?
Ja mam tiez riko vario no mne zas pada vanicka dole nedrzi dobre uz bol aj spodok konstrukcie reklamovani takze uz by som si nekupila mam 4 mesacne babo a je cez cely kocik ....

Riko nekúp ..mala som brano ecco, použiteľná bola iba vanicka