Kočík Roan Bloom 2020 - skúsenosti
Ahojte 🙂 máte niektorá z vás už doma kočík Roan Bloom? Ako ste s ním spokojné? Môžete sem prosím pridať fotky, ako v skutočnosti vyzerá farebne v porovnaní s eshopovými fotkami? 🙂 Či to skresľuje alebo zodpovedajú skutočnosti.. Vopred ďakujem za Vaše komentáre 🙂
baby a neni moc vysoky?muz vybral bexa,ale v predajni ze vau,jeden z njavyssich a to ja mam 168cm a tento bloom som si nejak nevsimala veru na vysku...a ma gelove kolesa ano? :D
Ahojte 😊 prosím vás má niekto vyskúšanu aj športovú časť? Mne sa tento kočík veľmi páči ale v predajni nás odhovorili, nakoľko budeme do športovej časti prechádzať niekedy až januári /februári (možno riešim kočík skoro, ja viem 😁,ale pre istotu)... Športova časť je menšia ako u iných kočíkov, aspoň podľa toho čo som videla... Nerada by som potom kupovala ďalší kočík, keby je táto časť mala pre dieťa, ktoré bude v zime musieť byť vo fusaku, deke atd ... Ďakujem za info 🌺
@audrey0712 este som nevyskusala v praxi takze to neviem posudit :D kedze rodim az za 2 mesiace..ale polohovatelna cast na nozky je dost zaujimavo robena, ze sa tam aj vacsie dieta zmesti..
Baby a je aj odpruzeny?mne už z tých kočíkov šibe 😂 bola som už v 10obchodoch...tento asi naj...len neskúšala som ho ...
Baby idem si ho objednať len tá farba buď titanium alebo ten night trip, len aby nebol čierny.videla som iba vzorkovník a tam to nebolo moc vidno.nemare tieto dve farby doma náhodou niekto?
Ahojte a náhodou ho nemáte niektorá vo farbe WHITE ECO alebo NIGHT FLOWERS ? Chcela by som vidieť ako vyzerajú v skutočnosti, lebo u nás v okolí takú značku nemajú 😔 🙂
Ahojte 🙂 tie čo ste si kočík nakoniec kúpili ste s ním spokojné? Veľmi nad ním uvažujem
Baby ak by ste nahodou niektora mali zaujem ja ho predavam ☺ kuk moj profil cez neho snad najdete inzerat
Predavam ho ak by ste mali zaujem 🙂
Ahojte. Prosim vas, sportova cast ma na strieske vetracku? Neviem sa dopatrat.
Dobrý deň kocky, mňa by zaujímala výška kočíka a cis té stále rovnako spokojne. Uvažujem nad kúpou, ale som dosť vysoká ci mi bude sedieť. Ďakujem
@eliskadorotka podla mna jeden z najvyssich,vsetky ostatne co som ja kukala v obchodoch su jak kociky pre babiky..male. Ja mam 170cm a kludne je aj pre vyssich 🙂

@eowyn18 budem rada, dakujem 😊