Kočík s preklápateľnou rukoväťou
Ahojte. Viete mi, prosím, poradiť nejaký kočík s preklápateľnou rukoväťou? Naj. by bola 3-komb. ale nie je to podmienkou. Príp. ak máte niekto skúsenosti dobré/zlé, píšte 🙂 Ďakujem za každú radu 🙂
@gretat Ja som mala takú tú klasickú trojkombináciu poľskú s vačšími nafukovacími kolesami a preklápacou rúčkou. Značka to bola Junior. Výhoda bola, že ked fučalo alebo svietilo slnko, tak som si len rúčku prehodila a bolo vybavené, no zase mal kočík také predné kolesá, čo sa nedali otáčať, čiže sa s ním ťažšie manipulovalo. Proste nemožeš mať všetko naraz, treba si premyslieť, čo je pre teba doležitejšie. A hlavne si vyskúšaj ako sa sním jazdí, než ho kúpiš. Ja mám teraz taký, čo nemá preklápateľnú rúčku, ale má otáčavé kolesá a ľahko sa s ním jazdí a je to lepšie, aj ked zase ked svieti slnko, tak musím malého voziť opačne, aby mu nesvietilo do očí, čo mi trochu lezie na nervy. Vtedy si spomeniem na ten moj starý. 😀 Tak si vyber.
Gesslain
Teutonia
bebbeto nico- nie je tam preklápacia rúčka, ale prehadzuješ vaničku. Chystám sa ho kúpiť na leto...
Ja som mala teutoniu a teda preklapanie rúčky som veľmi nevyužila. Vždy som mala na rucke zavesenu tašku a vtedy to veľmi nešlo.... Druhá vec otacacie predné kolesá sa zmenili na zadné a manevrovalo sa ťažko. Takže podľa mňa zbytočné. Ale tiež som strašne po takom kočíku túžila.
Preklapacia rúčka je obrovské plus pri kočíku, ja som tiež chcela len taký a nemenila by som. GRACO SYMBIO
Pri prvom synovi sme mali kočík s preklápatelnou rúčkou, bolo to super, že sa malý mohol pozerať aj inde, nielen na mňa..A ked svietilo slnko, len sme preklopili rúčku..bol to podobný typ ako toto...https://www.google.com/search?q=kočík+3+kombiná... teda bol ťažší ale zas bola výhoda lahkého skladania do auta.Teraz pri dcerke máme https://www.google.com/search?q=kočík+3+kombiná... , je odlahčený, ked sa otáčaš, dá sa aj pri použití 2 prstov..Ale každá vanička sa musí dávať zvlášť, ked ho chceme dať do auta, tak zaberá vela miesta, ja ho do svojho auta ani nespracem..Takže záleží aj na tom , kde a ako ho budeš väčšinu času používať... 🙂 🙂

@gretat Ja by som už preklápaciu rúčku nechcela, viem, že je to praktické v tom, že si dieťa "pretočíš" bez väčšej námahy, ale po osobnej skúsenosti, kedy som synovi takmer prsty pricvakla prsty som si povedala nikdy viac preklápaciu rúčku. A pritom som sa snažila dávať pozor, ale dieťa vie prekvapiť reakciami rýchlejšími ako svetlo. 😀 Ale to je len moja osobná skúsenosť.