icon

Kočík s preklápateľnou rukoväťou

gretat
22. mar 2016

Ahojte. Viete mi, prosím, poradiť nejaký kočík s preklápateľnou rukoväťou? Naj. by bola 3-komb. ale nie je to podmienkou. Príp. ak máte niekto skúsenosti dobré/zlé, píšte 🙂 Ďakujem za každú radu 🙂

monicm
22. mar 2016

@gretat Ja by som už preklápaciu rúčku nechcela, viem, že je to praktické v tom, že si dieťa "pretočíš" bez väčšej námahy, ale po osobnej skúsenosti, kedy som synovi takmer prsty pricvakla prsty som si povedala nikdy viac preklápaciu rúčku. A pritom som sa snažila dávať pozor, ale dieťa vie prekvapiť reakciami rýchlejšími ako svetlo. 😀 Ale to je len moja osobná skúsenosť.

janickacrazy
22. mar 2016

@gretat Ja som mala takú tú klasickú trojkombináciu poľskú s vačšími nafukovacími kolesami a preklápacou rúčkou. Značka to bola Junior. Výhoda bola, že ked fučalo alebo svietilo slnko, tak som si len rúčku prehodila a bolo vybavené, no zase mal kočík také predné kolesá, čo sa nedali otáčať, čiže sa s ním ťažšie manipulovalo. Proste nemožeš mať všetko naraz, treba si premyslieť, čo je pre teba doležitejšie. A hlavne si vyskúšaj ako sa sním jazdí, než ho kúpiš. Ja mám teraz taký, čo nemá preklápateľnú rúčku, ale má otáčavé kolesá a ľahko sa s ním jazdí a je to lepšie, aj ked zase ked svieti slnko, tak musím malého voziť opačne, aby mu nesvietilo do očí, čo mi trochu lezie na nervy. Vtedy si spomeniem na ten moj starý. 😀 Tak si vyber.

pribinak
22. mar 2016

Gesslain

mata_2012
22. mar 2016

Teutonia

lenkasov
22. mar 2016

@gretat ja mam taky na predaj za 20e lebo mi zavadzia je hraskovo zeleny z ciernou 3 kombinacia malo pouzivany nafukovacie kolesa odpruzene a vsetky 4 rovnake poskytla by som aj foto 🙂

martina293
22. mar 2016

bebbeto nico- nie je tam preklápacia rúčka, ale prehadzuješ vaničku. Chystám sa ho kúpiť na leto...

micicka
22. mar 2016

Ja som mala teutoniu a teda preklapanie rúčky som veľmi nevyužila. Vždy som mala na rucke zavesenu tašku a vtedy to veľmi nešlo.... Druhá vec otacacie predné kolesá sa zmenili na zadné a manevrovalo sa ťažko. Takže podľa mňa zbytočné. Ale tiež som strašne po takom kočíku túžila.

mirkars
22. mar 2016

Preklapacia rúčka je obrovské plus pri kočíku, ja som tiež chcela len taký a nemenila by som. GRACO SYMBIO

gubka71
22. mar 2016

Pri prvom synovi sme mali kočík s preklápatelnou rúčkou, bolo to super, že sa malý mohol pozerať aj inde, nielen na mňa..A ked svietilo slnko, len sme preklopili rúčku..bol to podobný typ ako toto...https://www.google.com/search?q=kočík+3+kombiná... teda bol ťažší ale zas bola výhoda lahkého skladania do auta.Teraz pri dcerke máme https://www.google.com/search?q=kočík+3+kombiná... , je odlahčený, ked sa otáčaš, dá sa aj pri použití 2 prstov..Ale každá vanička sa musí dávať zvlášť, ked ho chceme dať do auta, tak zaberá vela miesta, ja ho do svojho auta ani nespracem..Takže záleží aj na tom , kde a ako ho budeš väčšinu času používať... 🙂 🙂