icon

Kočík s veľkou vaničkou a pásmi do auta.

elinka81
31. jan 2019

Ahojte maminky neponúka niekto na predaj použivany kočík alebo samostatnú vaničku s pasmi na prepravu ležiaceho dieťatka do auta? synček ma pol roka 10kg a je ležiaci doteraz sme ho prepravovali vo vajíčku ale po ťažkých 4 operáciach to už u nás nie je možne. Ďakujem všetkým za každú odpoveď.

lubik87
•
31. jan 2019

Skús vaničku Concord Proton je.mozne použiť aj ako auto-vaničku s adaptérom alebo Concord sleeper ale tá je kúsok menšia..len vahovo niesom.so istá čo do 10 alebo 13 kg

elinka81
autor
•
31. jan 2019

@lubik87 dakujem pekne za odporučanie poskušam pohladat na nete.

babi81
•
31. jan 2019

@elinka81 musi lezat?vacsie vajicko?lebo co viem vanicku su do 10kg

lubik87
•
31. jan 2019

@elinka81 ja som ich mala obe tá sleeper má 3bodové zapínanie tá Proton len široký pás okolo bruška

elinka81
autor
•
31. jan 2019

@babi81 Ahoj, naš Petko musi ležat nesmie byt hlavičkou hore inač je ohrozeny na živote.

babi81
•
31. jan 2019

@elinka81 jak to ma mrzi, dufam, zebude v poriadku, poznam vanicky inglesina a cam a tie su 78cm vnutorna dlzka, neviem ci by ti to stacilo

kikulienkadd
•
31. jan 2019

@elinka81 ahoj,mrzí ma trápenie so synčekom, dúfam, že sa mu stav čoskoro zlepší, to ti zo srdca prajem!
Ale k tvojej otazke: skús sa spýtať tu na MK Eli Šimon, to je odborník na všetko ohľadom kočíkov a súvisiacich vecí.
🍀🍀🍀

compra
•
31. jan 2019

@elinka81 tebto tyzden som predala...
Ale pppozeraj ti na MK vanicku Peg Perego Navetta XL s autopasmi. Pouzivala som ju na pravidelne dlhe cesty autom s malym do 9 mesiacov. Je dost priestranna. Mali sme pozicanu aj tu Concord, ale to bola velka tazka opacha, a len s padom cez brucho. Naveta ma trojbofovy pas.

lexi17
•
31. jan 2019

@elinka81
@elinka81 jane nomad sa da tiez pripnut

jaredleto
•
1. feb 2019

Ahoj skús vaničku Cam dinamico up my sme ju používali skoro 9 mes. a môžeš ju rovno pripnúť v aute tie pásy sa kupujú zvlášť ale možno kto predáva vaničku bude mať celé príslušenstvo na predaj

innapnirhu
•
1. feb 2019

Ja by som sa chcela opytat, ako sa vanicka dava do zadu, cez 2 alebo vsetky 3 sedacky?

compra
•
1. feb 2019

@innapnirhu cez 2

mzahoncekova
•
4. feb 2019

@elinka81 ahoj .. vanicku concord proton by sme mali mat... mozem to overit ak ju este potrebujete ?