icon

Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?

mimamima
30. mar 2009

Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂

klarawerder
18. apr 2012

Tak takhle jsme si vyladili našeho fialového miláčka Stokkáčka 😉

klarawerder
18. apr 2012

@lenkakrchova Hodila jsem sem foto te podlozky v kocarku 😉

klarawerder
18. apr 2012

Babule, prodávám béžový, v podstatě nový zavinovací nožičkový fusak od Emitexu (krásně pasuje do Stokke 😉...jestli by se některé z vás hodil, koukněte na podrobnější info na mém bazárku... :-P

boska79
18. apr 2012

@klarawerder ja ju mam,sa mi zda trosku dlhsia a ked pinkie operies,nic moc z toho zostane..
@e.l.i.e.n.k.a ja myslim,ze aj v dark narvy vynikne 😉

milankovazuzana
18. apr 2012

@klarawerder Máš vkus a pekne Ti to ladí, šikulka 🙂

milankovazuzana
18. apr 2012

@klarawerder to je ten Cocoon, však? Je krásny 🙂

hajanka
18. apr 2012

@pajka7 to mi pride ako nejaka vyrobna chyba, urcite by som to slo reklamovat, ako som pisala, my na to extra pozor nedavame, pouzivame kazdy den a neni ani jeden skrabancek

hajanka
18. apr 2012

@klarawerder jeee ta podlozka sa tam krasne hodi!

pajka7
18. apr 2012

@hajanka no uz som rozhodnuta ze pojdem....uvidim co mi povedia ☹ len v com sa budeme mesiac vozit...to neviem ☹

klarawerder
18. apr 2012

@milankovazuzana Neni to cocoon...Cocoon je zavinovaci fusak, ktery prodavam (bezovo-bananove zluty)...prave kvuli moji Stokkacke uchylce, ze vsechno musi do posledni nitky ladit 😀 Ja jsem si asi po 2. vychazce s tim fusakem uvedomila, ze to neni ono (ale fusak je jinak super),takze kupuju ten samy fusak, jen v jine barve 😉 No mm ze mne jebne, jestli se to dozvi 😀 Musim to zaobalit nejak tak, ze jsem si ho vymenila s kamoskou nebo neco podobnyho...aby to rozchodil 😉 😀

klarawerder
18. apr 2012

@milankovazuzana Ooo, dekuji dekuji 😉 Je to v podstate jen podlozka z www.pinkie.cz plus deka se stejnym motivem (taky z pinkie...z jedne strany ty cernobily puntiky na bavlne a z druhe strany cerny micro fleece)...a pak jsem to zkousela jeste zkombinovat se Stokkackou dekou...

klarawerder
18. apr 2012

@hajanka No, vypada to lip, nez jsem si puvodne myslela, ze to bude vypadat...taky se mi to libi 😀 No joo, Stokkace je radost oblikat :-P No na www.pinkie.cz maji celkem dost hezouckych kousku, co se daji dobre zkombinovat a do Stokke pasuji 😉

lenkakrchova
18. apr 2012

@klarawerder vyzera to super, uvidím aká bude naša 🙂

desinka10
18. apr 2012

@klarawerder no uz som objednala, tiez z pinkie, ale s bocnicami 😒 . tak snad sadne aj ta. a su dobre hovoris? pisu tam ze obojstranne, ta druha strana je jesnofarebna? ja som si objednala s mackom. a do autosedacky tu bodkovanu. Tak som zvadava. Ked to darazi hodim foto 🙂

desinka10
18. apr 2012

@klarawerder waw nadhera

milankovazuzana
18. apr 2012

@klarawerder veď ja som ten myslela,lebo som nakukla do Tvojho bazárika 🙂 A dobre sedí v kočíku, nezošúchava sa dolu?

klarawerder
18. apr 2012

@milankovazuzana Ahaa, tak to potom jo 🙂 V kocarku sedi paradne, nikam se "nezosuchava" :-P Protahnes jim 5-ti bodovky a padne jak ulity...I delka tech nohavic je presne akorat na tu tyc 😉 Koupila jsem ho vicemene kvuli tomu, ze je pro mne praktictejsi nez Stokke fusak, protoze neni tak moc teply, ze ho muzes pouzivat na jare a na podzim (aniz by se ti ditko uvarilo 😉 ) a na zimu se do toho da jeste vlozka a je teploucky tak,jako Stokke fusak...takze je z meho pohledu variabilnejsi 😉 Ale prekvapilo mne, ze tak hezky sedi (to mozna kolegove z Emitexu smejdili u Noru 😀 )

milankovazuzana
18. apr 2012

@boska79 Ahoj, mňa by zaujímala tá podložka z Pinkie, ako si to myslela s tým praním.Sa zbehla, alebo stratila tvar?Som rozmýšľala asi pred 3 dňami nad ňou, že kúpim nejakú na leto do kočiarika 🙂

boska79
18. apr 2012

@milankovazuzana deky-ta bavlnena vzorova cast aj v studenej vode sa sperie,cize zostane mensia ako ta cast flisova.. A podlozka zostane to take vytahane divne..aj to vnutro ten molitan by mohol byt kvalitnejsi.. A aj latky by mohli byt kvalitnejsie..

milankovazuzana
18. apr 2012

@boska79 Ahaaa, tak to by mi teda vadilo ☹ Ďakujem Ti za radu.

milankovazuzana
18. apr 2012

Kočky, tiež sa Vám stáva že idete po meste a ľudia nahlas komentujú kočík štýlom-pozri, to je smiešny kočík, alebo to je čo za kočík-taká jedna tyč, alebo podobne.

kilian
19. apr 2012

@milankovazuzana presne tak,az je to tak neprijemne,ze som sa ho radsej vzdala.

mrenka
19. apr 2012

@milankovazuzana minule som obiehala jednu mladsiu a jednu starsiu pani,ta zrejme mala nieco so sluchom,lebo ked som bola na ich urovni,tak skoro zahucala,ze tie dnesne kociky su take strasne male a skarede,ťa druha ze ticho ticho,ale hlavy v sebe a kritizovali,ja som s radostou presla na druhú stranu,aby mali este lepsi vyhlad a pekne som im zakyvala...tak,stara skola,nase kociky boli obrovske,potom ich vypchavali vankusmi,aby sme mohli sediet,tak niekto sa zastavil ešte v tej dobe,ved nas davali do sportakov pomaly az v 2,3 rokoch...ja si sama seba pamatam,ako som cez bocnu priesvitnu umelinu pozerala 😀 inak,ked je na stokke kliknuta autosedacka,tak zase vraj vyzera ako barova stolica...tak,kazdy ma svoj pohlad na vec,ja by som si zase nekupila kopec inych typov kocikov...

milankovazuzana
19. apr 2012

@kilian Takže niesom sama, myslela som si že je to iba preto, lebo bývam v malom meste 🙂 Niekedy vedia byť ľudia pekne nepríjemní s tými poznámkami, hlavne keď sa ti to stane viackrát za deň ☹
Ale niektorí ľudia naopak ma zastavia a pýtajú sa , že čo to je za kočiarik a aj pochvália. 🙂

milankovazuzana
19. apr 2012

@mrenka Mne sa stáva, že častejšie kočiarik pochvália staršie ročníky a moji rovesníci a vyššie sa posmievajú. 🙂 Ale to je asi daň za výnimočný design 🙂 Dôležité je, že sa páči mne a že malý sa rád v ňom vozí 🙂

mrenka
19. apr 2012

...Ale aj mladsie rocniky maju niekedy problem,aj mamicky,ktore majú modernejsie kociky,tak vela krat pozeraju na stokke cudne,pre niekoho je uz moc vystredny a nechcu vytrcat z davu...to je najma o povahe a potom o vkuse...ja,keď vidim,ze niekto vyslovene zazera,tak este viac vypnem hrud 😀

milankovazuzana
19. apr 2012

@mrenka 😀

vevika
19. apr 2012

ja si to vsimam, ze ludom idu priam oci vypadnut, ked vidia ten kocik, ale ja si to uzivam 🙂 par dni dozadu stala za mnou pri pokladni nejaka pani s takou mladsou a hovori: no to je ale kocik, ved to dieta musi odtial vypadnut... Nechala som ju v tom 😀 A cuduj sa svete, dieta nevypadlo 😀 A ked sme boli v Chorvatsku, tak sme sa s muzom az museli smiat na tych reakciach: hlavne Cesi maju pocit, ze im tam nikto nerozumie, tak hucia odusu poznamky typu hele, hele podivej vesmirni kocarek 😀 😀 A mna to bavi, ze su z neho ludia taki vykolajeni.

milankovazuzana
19. apr 2012

@vevika Ja tiež poznámky o tom, že to je lunochod, medziplanetárne vozidlo prehliadam iba s úsmevom,

hajanka
19. apr 2012

@milankovazuzana a ja to uz vobec nevnimam, nevsimam... 🙂 aby som kvoli niekomu cudziemu menila to najlespie? Nikdy! 😀