icon

Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?

mimamima
30. mar 2009

Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂

petraxy6
23. máj 2012

@luly3 Zvolen, ale my sa neznášame, tak to bude ďalší dôvod,aby som jej pridrbala 😀

luly3
23. máj 2012

žienky peknú nocku prajem už ani nevidím

luly3
23. máj 2012

@petraxy6 jááááááááááááááááááj no dobre dám ti adresu číslo aj telefon a chod ale vypítaj mi pritom tie lovačky dobre 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

petraxy6
23. máj 2012

@dastien idem to kuknúť - mám aj starý typ (ten môj) a aj sesterkinu vaničku (nový typ)

dastien
23. máj 2012

@petraxy6 no kukni to.tak v strede striesky je to ako navlecena hruba slamka

petraxy6
23. máj 2012

@luly3 zoberiem muža a kamoša - vyzerajú ako Bodyguardi a má po p..i 😀 😀 😀

petraxy6
23. máj 2012

@dastien tam sú tri tie slamky a jedna na začiatku striešky taká asi 1cm plastová sranda 😀 😀 😀

milankovazuzana
23. máj 2012

@petraxy6 No tie slamky by sa možno dali zohnať, alebo niečo podobné-také plastové čudo, ale ešte je tu problém zips-od strišky ku čalúneniu by Ti musel pasovať.

petraxy6
23. máj 2012

@milankovazuzana ☹ ☹ ☹ ale my so starým typom máme výhodu, že by sme museli zohnať len 1 zips, lebo tam, kde sa ľuftuje, to len preklopíme 😀 😀 😀

petraxy6
23. máj 2012

@milankovazuzana nejdem vymýšľať, mám pekný kočík 😀 😀 😀 a mám tri kočiare, tak mi je to na prd 😢

milankovazuzana
23. máj 2012

@petraxy6 áno, to je pravda, je to poholnejšie

aniratak696
23. máj 2012

baby aký je rozdiel v modeloch stokke 2011 a 2012?

milankovazuzana
23. máj 2012

@petraxy6 Ja ten náš proste milujem, je krásny a sa kochám, keď svieti slniečko, že ako sa trbliece tá vidlica s veľkými kolesami a aj konštrukcia-to nové nemajú, sú matné 😀 😀 😀 nechcela som už vrážať peniažky do novšieho, keďže sme ho kupovali neskôr, ale nevadí, mám ho rada.A akej farby máš Ty?

mycats
23. máj 2012

@tehula od nej som mala aj ja par veci na quinny a aj na prvy stokke, no uvidime. asi mi tazko niekto usije missoni 🙂 🙂

petraxy6
23. máj 2012

@milankovazuzana ja tyrkys 😎 😎 😎 , mám síce babu, ale mám tyrkys 😀

petraxy6
23. máj 2012

@milankovazuzana ináč, tie farby predtým nemali chybu - ja som chcela žltý, len keď som si predstavila v lete všetky mušky a spol., tak ma hneď prešla chuť 😀

milankovazuzana
23. máj 2012

@petraxy6 My červený, tak to máme prehodené, ale tyrkys je hooodne peknýýý

mycats
23. máj 2012

baby vy ste tu asi vsetky chodili na strojopis, lebo fakt sa neviem docitat a este to tu aj rastie 😀

milankovazuzana
23. máj 2012

@mycats 😀 to ja preto, lebo som nahadzovala príjemky do kasy a ešte aj ťukla kódy do kasy... 😀 😀 😀

mycats
23. máj 2012

@milankovazuzana 😀 😀 ja mam ten strojopis, ale teda aj tak nestiham 😀 😀

petraxy6
23. máj 2012

@milankovazuzana no ja som si bola istá, že bude chlapec, lebo som to tak chcela 😉 Tak som hneď kúpila kočík, lebo som mala iné tehu ako pri prvej 😀 😀 😀 , potom som si dala zobrať krv a keď mi prišli výsledky, tak som si zase hovorila, že isto sa pomýlili a ja toho syna budem mať. no psycho. na sone detto - že dievka, tak už som bola na pochybách a je dievka 😀 😀 😀 Ale neriešim, lebo ja kupujem čo sa mi páči a nie čo by sa malo 😉 podľa starých zvykov 😉 😉 😉

petraxy6
23. máj 2012

@milankovazuzana a príjemky by si mohla aj mne prísť nahodiť 😀 😀 😀 . Fúj ja som lenivá, ja mám tu kopu papierov a už 2 týždne ich prekladám 😒

milankovazuzana
23. máj 2012

@mycats Maji, ja píšem ako poliši-2 prstami 😀 😀 😀

milankovazuzana
23. máj 2012

@petraxy6 súhlasím na 100%, aj ja rada vybočím semtam z koľají 😀 😀 😀

milankovazuzana
23. máj 2012

@petraxy6 Jémine, ja som naskladńovala príjemky pre 7 pobočiek a ešte aj výdajky, 50 mailov denne a tak, mňa tro bavilo a ešte som aj predávala

mycats
23. máj 2012

@milankovazuzana 😀 😀 😀

petraxy6
23. máj 2012

@milankovazuzana však aj mňa to baví, len nie v tieto horúce letné dni 😀 😀 . Tvrdý režim na mňa 😠 😠 😠

milankovazuzana
23. máj 2012

@petraxy6 😀 😀 😀

lentila.g
24. máj 2012

@mycats aj ked teraz mimo témy,ale pozerala som tvoje albumy,no nedá mi to nenapisať takto verejne...jaaaj krása či kocik,či doplnky,či maly...normálne som unesená(horšie je že budem uniesť musieť mužovi peňaženku-tie fusaky Bug.s.ma nadchli...) 😀

luly3
24. máj 2012

kočky už mám moderátora ktorý to urobí mám mu napísať na mail miesto a kde sa stretneme ideme teda do toho????mňa jebene nikdy som si nemyslela že ja budem v novinách ale urobím to aby tá sviňa nepodvádzala dalšie mala mi dať peniaze mala by pokoj odomňa 😀 😀 😀 😀