Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂
@pallacinka nie cervena v nom nie je, je tam svetlunko ruzova, tmavsia ruzova (taka ostrejsia) a potom fialkova (taka ako kocik)
potom biela a sv. bezova (ci siva to je?), sv. zelena ako kociarik, aj tmavsia zelena 😀
@dastien No môj sen je fialový! akurát som to dnes riešila,že by som ho chcela možno objednať z nemecka. Len my ešte nevieme, čo čakáme 😒 Takže zatiaľ len zháňam informácie ako a kde kúpiť... My plánujeme kupovať tak v júli-v auguste....len ktovie, či budeme vedieť, čo čakáme... Zatiaľ dakujem za ponuku, cena je super!
@penelope1 ja predavam zeleny 🙂
@ustrachana Ja som práveže zelený nechcela, preto som sa vlastne pytala, či je to ten zelený, co mi tu jedna kočka spomínala...
@penelope1 ja ti ho nevnucujem 😀 😀 len ty si sa pytala ci zeleny predava dastien tak som sa ozvala, ze ja som ta co predava zeleny 😀
@ustrachana Jasné,ja som to nebrala, že mi ho vnucuješ.. 😉 Ja len nejako nemám vzťah k zelenej 😕 A co si s kočíkom nespokojná, keď ho predavaš takmer nepouzivany?
@penelope1 maly ho nema rad 😀 😀 😀
@ustrachana a v akom kociku ho voziš, keď stokke nechce?
@penelope1 v ziadnom, s kocikom nechodime
@ustrachana nevoziš malého vôbec v kociku 😅 ?
@penelope1 nie 😀 😀 😀 on ma rad ruky 😀 😀
@ustrachana Tak z toľkého nosenia už máš urcite aj svaly 😀
@penelope1 my chodime skoro stale autom a je vo vajicku tak to len prekladam 🙂
@ustrachana vobec v ziadnom nechce byt?
@boska79 este som iny nekupila 😀 dnes som sa tomu nevenovala a zajtra chceme ist s muzom nieco vybrat 🙂
@mirkadena 😅 dakujem za pochvalu aj za kitik 🙂