Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂
no ako to tak vidim opat si kupim Stokke 🙂)) uz som to tak jemne oznamila muzovi 😀DDD len ked mne tak strasne vadi, ze prejdem po meste a stretnem aspon 4 a to byvam v malom meste 🙂
@hajanka to váááážne?
Babulky máte na predaj biely winter kit ? .. alebo fialkový ? 🙂 ... alebo budete mať ? 🙂 počkám do oktobra 🙂
@strawberry7 no ak bude naozaj ten biely a nebude stat mailand tak ja budem mat fialovy na predaj....ani raz pouzity, pekne zabaleny v krabici cakajuci na prvu prechadzku 😉
@strawberry7 ano vazne 🙂
"Vonku je síce tropické teplo, ale aj tak je tu príležitosť ukázať Vám nový winterkit. Tentokrát to bude v elegantnej čiernej a okrem toho mám ďalšiu dobrú správu a tou je tá, že sa do ponuky vráti aj biely winterkit. Bude z čoho vyberať. Eva"
Stokke Slovakia Czech Republic
@mima01 a cena ? 🙂 lebo ja by som chcela fialový alebo biely 🙂 no ved ze kto vie čo bude stat :(
@hajanka a ty budeš predávať ten summer kit ? 🙂
@strawberry7 mas IP nech nam to tu nevymazu ako bazar
neviete kedy zacnu predavat tie winterkity teda biely??
Biely je jednoznačne najkrajší a ide ku každej farbičke 🙂 Teraz pribudene na bazároch WK ako maku 😀 😀 😀 Nakoniec bude tých bielych na kočiarikoch že až 😀 No aspoň ja budem rajtovať s fialkovým 😎 a teším sa 😎 Švanda-a sama sa divím, že biely WK ma teraz nerozdivel-ako dobre, lebo už som doma prisahala 😀
nove modely kocikov budu v predaji od oktobra tak WK snad pridu skor 🙂
@ustrachana Až od októbra? To kde si vyčítala pls? Ja čakám na september, v októbri už budem možno rodiť 😀
@ijanka27 pisala som do stokke, aj ja som cakala, ale uz ma presla chut lebo maly potrebuje vozitko 🙂 ten zaciatok septembra by sa este dal, ale oktober to uz nie
tu je odpoved :
Dobry vecer, na Slovensku budu 2 nove modely k dispozicii vo vybranych predajniach od oktobra, takze koncom septembra zacneme zverejnovat postupne par informacii. S pozdravom, Eva
Stokke Slovakia Czech Republic
@ustrachana sibe im nacisto..koncom septembra? No nevadi...usetrime a pockame si ...i ked na zimu nam bude asi brio lepsie ako buggy od stokke :/
@boska79 🙂)))))) mas zalusk? som myslela, ze uz koncis a kocikomaniou 😀DD
Mamičky nebudete niektorá predávať poťahy na športiak purle,pinke alebo melange ? 🙂 dakujem 🙂
@denisa166 Nikdy nikomu nic neposielaj dopredu..poviem ti len 1vec..my sme tak naleteli s nemalou čiastkou na novú škoda octavia a pekne nas okaslali..dali sme to na políciu a nedalo sa s tým už nič robiť a môj drahý našiel volakde na nete Stokke za 300€ odniekial z Japonska a taktiež oj... Takže nebud hlúpa ak chceš peniaze ešte vidieť 🙂🙂 dúfam,že som pomohla 🙂
@tannia87 😀 😀 😀
@milankovazuzana hihi, aj ja uz som doma prisahala....a vidis to 😀
@ustrachana uz by som skoncit mohla, co mame staci a fakt som spokojna..som sa tesila na tu buggy od stokke.. No ma to aj prejde do oktobra :/
A ked vidim tie winterkity a black melange kupila by som aj xplory zase... Mne na tom cervenom strasne vadilo, ze vsetko na tom bolo vidiet, tak isti ked sa o nieco skrkol ten potah, zostal tam otlacok tlakom- melange vyzera byt kvalitnejsia latka.
A skusam sa nato pozerat aj prakticky- pre 1,5 takmer rocne dieta kupovat xplory- to si tusim kupim nieco ja a muza za par rokov nahovorim na 4dieta- inak to nevidim :D len neviem ci chcem zase rodit :/
do ponuky sa vrati BIELY WINTER KIT, viete uz o tom?