Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?
Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂
@boska79 maclaren hnusny este stale, ale uz som ho konecne predala len cakam na uhradu 🙂 a idem mrknut na nove perego ay som mala aspon nieco kym pride nove stokke
@ustrachana nove pp book bude kedy nevies? Nieje idealne ale asi by som si zvykla.
Ja mam inglesinu- milujem tu znacku! Zippy- perfektne golfky. Maclaren xlr si kupime na jar a v tych to doklepeme asi nase kocikovanie..
Zippy ma otocne rucky kocika, cize sa super tlacia jednou rukou
stokke je skvely kocik no ma jednu nevyhodu dost sa spini vsade kde pride je stredobodom pozornosti mnohi take nieco este nevideli a vascina ma potrebu sa ho dotykat a hladkat ho 🙂 🙂 🙂 ruky prec lidicky 😠
@boska79 som zvedava co ma na tom kociku uputa lebo kupujem ho z povinnosti 🙂 mas pravdu uz je stokke na uliciach tolko, ze uz nie je taky zaujimavy 😉 ale je super
tu kde zijem ja som ho videla raz pred porodom aj to len autosedackou a raz som videla zeleny 😝 takze mi sme tu s nasim tyrkysovym za atrakciu 😀 pre mna bol tento kocik laska na prvy pohlad 🙂
@ustrachana Tak to si veru dávajú na čas 😒 a keď si k tomu pripočítam cca 4- 6týždňov, tak hurá Vianoce 😅 , možno by sme sa konečne dočkali. Ja už idem tiež objednávať, až poskúšam ešte na staršom krtkovi, kým sa narodí malý prdko 😀
bude i bílý WK, tak teď si jen vybrat 🙂
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4006128...
@ikarkulka A bez oranzoveho zipsu, konecne!!! Tusim ho kupim do zasoby, aby som mala, ked ho bude raz znova treba 🙂
kocky pokial by ste vedeli o niekom kto by potreboval fusak Stokke - nozickovy (beige) tak piste do IP
@ustrachana skoda lebo vraj ten starsi je bledsy a potrebuje ten 🙂 a cenu mi asi neviete povedat ze? A to je v BA? Dakujem
@ustrachana ja som vedela preco idem kupit radsej bee. lebo podla mna aj tak tie novinky budu na objednavku a nakoniec sa toho kocika realne clovek dozije tak na vianoce! 😝
@mycats Ja ho pre pokoj duse musim objednat hned, ako bude v obchode. To bude posledna vec, co kupujem (okrem tej missoni deky teda 🙂), potom idem na shoppingovu odvykacku.
@pallacinka 🙂 🙂 🙂 no len aby po druhe babo nebol nejaky krajsi.
mne sa paci aj ten cierny, asi by som si kupila oba.
nastastie som ale stokke nasla novy domov 😀 lebo mm by odo mna usiel 😀
@mycats Krajsi ako tento biely neexistuje a ja ho pre svoj vnutorny klud po tych vsetkych peripetiach musim jednoducho mat. U mna to bude tiez akcia v najprisnejsom utajeni, nemysli si 😀 Kupovat set za skoro 300 Eur na kocik, ktory nemam a tak skoro ani mat nebudem, dalsie tehu je v nedohladne 🙂
@pallacinka 😀 😀 😀 ty si horsia ako ja 😀 aj ked to chapem.
ja som radsej stokke predala, lebo uz to vidim, ze dva kity by cestovali ku mne 🙂
Kocky, ak by ste mali niektora zaujem o fialovy winter kit alebo vedeli o niekom, kto zhana (uplne novy, ani raz nepouzity), dajte mi vediet do IP. Mne srdco pisti po bielom, a dva winter kity by moja polovicka nepredychala, tak musi ist fialovy ta het. 😅
@pallacinka to ja kvoli wk nahovorim tusim mm na stvrte dieta..ak by som ho mala uz doma, by som spavala omotana kitom a na stokke kozusinke 🙂))

@boska79 blue melange bolo super co sa tyka toho, ze na nom nebolo nic vidiet, som mala ten zeleny aj a to bola hroza, som bola otrok kocika stale som si musela dezinfikovat ruky ako slahnuta aby som ho nemala spinavy 😀 😀 😀 😀
no aj ja som myslela, ze novinky tu budu skorej ☹