icon

Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?

mimamima
30. mar 2009

Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂

petraxy6
3. sep 2012

@mima01 napíš do stokke, nech ti pošlú vzorky

lentila.g
3. sep 2012

@ikarkulka ja ho mám a som spokojná,ani neviem ked malého tam naložim a ked nechce,zaklopim a neriešim,aj skladám kočik s ním...

ikarkulka
3. sep 2012

@lentila.g díky 🙂 takže ho můžu bez obav koupit 🙂

mima01
4. sep 2012

@petraxy6 moja, len na tej vzorke to nie je tak dobre vidno, ako ked das v plnej parade cely kocik ku sebe, alebo nieco z blue a nieco z black. Ale tak prinajhorsom urobim tak, ak nebudu mat u nas na predajni nieco v black.

lolllka
4. sep 2012

@veronica30 ...🙂..dikes...to viem, uz to mam objednane... 😉

pallacinka
4. sep 2012

Hlasim, ze biely winter kit je uz doma, je neskutocny! Inac tie zipsy nie su biele ale bezove, krasne ladia s kozusinkou a podsivka je bezovo-biela karovana aku sme mali aj predtym.

veronica30
4. sep 2012

@pallacinka a foto sa neda dat? 🙂 🙂 🙂

pallacinka
4. sep 2012

@veronica30 Mozno vecer, aj ked neviem, ci ho radsej nenecham v praci, mm by ho asi nerozdychal 🙂

ikarkulka
4. sep 2012

@pallacinka i já chci foto! 😀

@mima01 a napsat do stokke, zda by ti to nevyfotili spolu, abys to viděla pohromadě? 😅 😅

ikarkulka
4. sep 2012

@pallacinka to nám nemůžeš udělat! mm bude nadšen! 😵

pallacinka
4. sep 2012

@ikarkulka No jasneeee, ze som minula tolko penazi na oblecok pre kocik, ktory doma ani nemame a ani tak skoro mat nebudeme (a ktory on z duse nenavidi)? Od nadsenia ho chudaka asi slak trafi 🙂

sasikas
4. sep 2012

@ikarkulka skate mame, moc ho nepuzivame lebo mala na nom chce byt tak max 5 sekund a potom len vymysla hore dole... 😀 ale na kociku ho mam stale, ani ho nedavam dole ked kocik skladam do auta.... 😉 akurat mam od neho trosku osuchane to logo oranzove co je na podvozku....

ikarkulka
4. sep 2012

@sasikas takže ale prostě neudělám chybu, když ho pořídím, na kočárku nepřekáží 🙂 díky 😉

sasikas
4. sep 2012

@ikarkulka nie vobec to tam nezavadzia...a pokial ti tam maly bude chciet byt tak super vec...tu je chyba v nasej malej, ze vymysla.... 😀 😀 😝 a to logo osuchane, je myslim, tiez hlavne kvoli tomu, ze ona s tym trieska..keby sa to opatrne, tak asi by to ani nebolo odrete...na jazdne vlastnosti to nema absolutne vplyv... 😉 inak nasa sa obcas na tom vezie aj tak ze sedi alebo klaci.... 😉

nelly3
4. sep 2012

len pre info, kukala som na pluske.sk a marianna durianova ma tiez stokke-zeleny, proste je to kocik celebrit he-he 🙂

mima01
4. sep 2012

@ikarkulka na fb je take porovnanie, kde je black a blue pri sebe, ale na obrazku to skresluje, nazivo je predsa len nazivo. Pojdem to preknurat po obchodoch, zajtra som v BA, tak zbehnem kuk, ci nemaju nahodou z kazdej farby nieco.

ikarkulka
4. sep 2012

@mima01 vím, to porovnání mám i v albu, a právě jsem z toho taky žádný rozdíl neviděla 🙂 tak jsem si říkala, kdyby to nafotili za denního světla, celý kočárek i s fusakem, už by z toho snad něco poznat bylo.

mima01
4. sep 2012

@ikarkulka ono to podla mna nazivo az taky rozdiel nebude, clovek ktory nebude vediet, ze existuje nejake blue a black si to absolutne nevsimne, ale vies, ja detailista, choroba 😀
A uz sa len zbavit toho fialoveho kitu, kupit biely, a budem chodit vysmiata ako slniecko 😀

ikarkulka
4. sep 2012

@mima01 tu chorobu naprosto chápu 😀

mima01
4. sep 2012

@ikarkulka je nas tu viac rovnako postihnutych 😀 😀 😀

25nikolla25
4. sep 2012

Ahojte kocky,ktora mi vie poradit,neviem co kupit teraz na jesen do sportaku ci nejaky tensi fusak alebo len deka?mne deka od stokke nepripada byt moc hruba a zas na zimny fusak bude v septembri-oktobri este skoro....co pouzivate vy na jesen?dakujem 🙂

dolcegucci
4. sep 2012

@25nikolla25 buggysnuggle je super 😉

25nikolla25
4. sep 2012

@dolcegucci ale to nieje nozickove ci?

finda
4. sep 2012

@25nikolla25 loger je super 😉 a vyuzijes aj neskor

sasikas
4. sep 2012

kocky mate vyskusane aj nejake podlozky do sportaku okrem originalu a kozusinky?neviete o niekom kto sije pekne a kvalitne?....chcela by som malemu pod prdelku cosi teplejsie na prechodne obdobie,ked je este na fusak prilis teplo.....

25nikolla25
4. sep 2012

@finda a loger je aj nozickovy?ja som pozerala zas emitex ten je aj nozickovy teraz neviem ktory je lepsi,ty ho mas?

finda
4. sep 2012

@pallacinka super ze mas uz winter kit doma. Ja sa nan uz tak tesim. Si inak pripadam ako blazon, ved ja budem doma mat cerveny, fialovy a biely winter kit. Zrela som ja na blazinec 😀

finda
4. sep 2012

@25nikolla25 neni nozickovy. Ja ho mam, som ho pouzivala uz aj v sportaku ked som nemala este beecko a na klasicky fusak od stokke uz bolo teplo. Mas tam aj tu vlozku, ktoru vytiahnes ked nebude moc zima. Ved skoc napr do aladdina aj s kocikom, tam ich maju a vyskusaj si to tam, pripadne tam skus dat aj maleho a uvidis. Ja odporucam 🙂

25nikolla25
4. sep 2012

@finda ja som ich dneska pozerala v babatku,dobre ale ako si ho tam dala ked tam je ta tyc?

finda
4. sep 2012

@25nikolla25 na tej tyci to je iba polozene