Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?
Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂
@zonjushe
@janka2232
Emitex dělá ty fusaky i malé - do autosedačky 😉
Nebo potom já mám dobrou zkušenost s fusaky JJ Cole - opět dělají dvě velikosti - do sporťáku a do autosedačky.
Nebo ten Elodie details, ale ten je jen velký a není nožičkový.
Dobrý je třeba taky Aesthetic, u kterého jde odepnout kus spodní části, takže se zmenší nebo zvětší - ten malý je o něco větší než ten autosedačkový. A krásně hřeje.
To jen tak, co mě rychle napadlo a s čím mám zkušenost.
Holky, na netu nemůžu najít, jak velká je ta Stokke pletená deka? Klasicky 70x100 cm? Díky.
Hurááá, konečne pridali do Customise ... black melange, takže hor sa ladiť 🙂 Ja si myslím, že sa priživíme i my s blue..., to je skoro také isté 😀 😀 😀 dokonca tam zaradili aj tú novú dečku 🙂
@luly3 luly, to máš na ofic. stránke predsa tú zložku, kde si ladíš, zostavuješ Stokke-onehdá som Ti to písla, keď sme ladili Tvoj WK 🙂 🙂 🙂
ahojte baby...tak uz som oficialne aj ja medzi vami vlastnickami 😀 v piatok dosiel, v sobotu sme ho vybalili...este nepochotili ... dark navy...juch, tesim sa ... ale mam troska obavy... v decembri mam termin, takze vanicku budem vyuzivat v zime a nejak sa mi zda mensia ako v obchode 😀 😀 😀 zmesti sa mi tam babo aj vo fusaku? mam emitex fusak..mate niektora skusenost?
@milankovazuzana
@luly3
Akorát tam zase nedali ten modrý fusak 😝
A posunuli Xplory na druhé místo za Crusi. Tak ne, už je zase na třetím 😅 Co tam s tím dělají? 😀
baby, ake mate fusaky do autosedacky? ja som si myslela ze tam krpca narvem v tej nozickovej, ale ta je asi moc velka, co?
@ikarkulka no tak potom som kludna, ja som sa az zlakla..dost uzka mi prisla ta vanicka..hned som brala fusak a skusala ako sa tam vymera 😀 😀 ... uvidime ...hadam dobre....no mensiu vanicku si uz neviem predstavit...casualplay ma este mensiu? des 😀 😀
@junkfoood my sme kupovali emitex, ale nie ten na velke dieta, ale zavinovacku zimnu...to je do 13 kg a da sa dat aj do sedacky, do vanicky aj sportoveho.... 🙂 stoji okolo 23 eur, nas ale vysiel na 35 libier :( nemali sme inu moznost :(
@junkfoood uf 😀 tak to skoro vsetky maju take vysivky tusim...akurat sa mi zda, ze na tych ciernych je to ovela viditelnejsie..neviem 😀 ale predtym nez objednas, napis im mail, kedy ti to asi dorucia, lebo oni aj ked maju napisane, ze na sklade, tak to mozu mat len inu farbu a nakoniec budes cakat naozaj mesiac 🙂 a potom napis, aky si objednala 🙂

@janka2232 Ešte nejak treba?