icon

Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?

mimamima
30. mar 2009

Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂

kajakaja77
1. feb 2013

@milankovazuzana asi záleží na tom na akú predavačku trafíš a či vie čo chceš alebo či jej sa chce práve vtedy niečo robiť....... 😨

teegreen
Odpoveď bola odstránená
milankovazuzana
2. feb 2013

@teegreen no moja, kiež by si mala pravdu...mne povedali cca 10 dní, tak dúfam, že v sobotu tam budú a my si urobíme výletík do Žiliny vláčikom, už sme to Michaelkovi sľúbili 😀

janka2232
Odpoveď bola odstránená
kajakaja77
2. feb 2013

@janka2232 prave som tam bola a uvažujem o vankušikoch na trip trap ešte mi zisťuje cenu .....

janka2232
2. feb 2013

@kajakaja77 super je faakt velmi zlata ochotna zozenie vsetko

kajakaja77
2. feb 2013

@janka2232 hej a čo si ty u nej kúpila? 😀 😀 😀 😀

teegreen
Odpoveď bola odstránená
janka2232
2. feb 2013

@kajakaja77 ja uz naakupujem len u nej 🙂))aaa vsetko 😀 😀 😀 😀

kajakaja77
2. feb 2013

@janka2232 Ako vidím nechceš prezradiť..... ????? 😀 😀 😀 🙂 🙂

kajakaja77
2. feb 2013

@janka2232 ja som uvažovala aj o deke stokke - black.... 😉

milankovazuzana
2. feb 2013

@janka2232 Ako to je so zárukou?Ak Ti odletí cvok zo SK alebo WK?

kajakaja77
2. feb 2013

@milankovazuzana dobrá otázka?? 😉

milankovazuzana
2. feb 2013

@kajakaja77 určite, pretože ak sa Ti to pokazí a nejdeš cez ofic. predajcov, tak Ti ani Evka zo Stokke nepomôže, preto som na toto zvedavá.A čo si budeme hovoriť, tie cvočky sa sem tam pokazia...

kajakaja77
2. feb 2013

@milankovazuzana no vidíš to mi nenapadlo.... 😉 a možno by som kúpila Sk ale stále čakám nevé farby.....
Aj u vás bolo dnes tak strašne škaredo? Ani len nos som nevystrčila.... 😒

milankovazuzana
2. feb 2013

@kajakaja77 bolo, boli sme aj vonku, z dažďa to prešlo do snehu 🙂

kajakaja77
2. feb 2013

@milankovazuzana vy sa máte, u nás celý boží deň dážd a hnusná hmla.... 😒 čo by som dala za sniežik.... 😔

milankovazuzana
2. feb 2013

@kajakaja77 lenže to začalo okolo 20. veľmi fúha, no nič moc, teda...

kajakaja77
2. feb 2013

@milankovazuzana tak potom nič vietor ee nemusím.... Bojím.... 😉 😝

janka2232
3. feb 2013

@milankovazuzana neviem nemam skusenost le taaak to by maali zreklaaamovaat si myslim

janka2232
3. feb 2013

@kajakaja77 aale nie ze nechcem prezradit chcem od nej kupit aj novy stokke len cakam na aaakcosku deku mam s fialovou je super

janka2232
3. feb 2013

@kajakaja77 deky ma tiez v super cene mam fialovu

kajakaja77
3. feb 2013

@janka2232 no ceny má super, a aj záruka bude v pohode.... Normálne ako všade.....

janka2232
3. feb 2013

@kajakaja77 aano jaasne ze bude je to super zienka som si ju velmi oblubila🙂))

milankovazuzana
3. feb 2013

@janka2232 je rozdiel medzi viem a myslím... 🙂 🙂 🙂 a tak isto pri registrácii na predĺženie záruky na Stokke stránkach by museli byť medzi oficiálnymi predajcami-inak nezaregistruješ...
Pokiaľ kupujem drahú vec a kočiarik teda myslím je, to je moja 1. otázka - záruka. či je to oficiálny predajca, kde súdlia a podobne...

milankovazuzana
3. feb 2013

@kajakaja77 Ako vieš, že zreklamujú? Ty ich poznáš? 🙂

janka2232
3. feb 2013

@milankovazuzana ved jasne to treba vediet neni to zalezitost za 5 euricok🙂))))

milankovazuzana
3. feb 2013

@janka2232 veď preto sa pýtam, robila som v obchode pred MD a teda viem, ako to chodí... A hlavne s vecami, ktorých v.č. nebolo registrované na SK-ergo neprešli cez oficiálny sklad SK, alebo cez sklad jednej z krajín EU... tým myslím, že dnes už to majú krajiny ošetrené, lebo presne vedia, do kt. krajiny v EU kt. v.č. ide.To je jednoducho jednotný systém-a nezáleží, či predávaš autá, alebo kočiariky.
Čiže treba mať faktúru so všetkými náležitosťami alebo doklad z reg. pokladne.U deky čert to vem, ale pri veciach ako je SKL, WK, a podobne...

kajakaja77
3. feb 2013

@milankovazuzana včera som s ňou písala a povedala, že normálne zo zákona..... Ku všetkému máš doklad tak máš na to nárok.... Nemože si dovoliť nevyreklamovať keď máš doklad o kúpe.... 😉

sandtnerka
3. feb 2013

@kajakaja77
@milankovazuzana neda mi nereagovat,mam od nich zakupenu deku,samozrejme s danovym dokladom a spokojnost ci s cenami,alebo so samotnym tovarom,pristupom je 100%.