Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂
Ahoj holky,
Koukám na ten PATISHOP a to je dražší než originál.
Jestli jsem dobre pochopila, tak je to v librách? I v eurech se mi to zdalo tak tak 😲
Jinak zdravím všechny po navratu z porodnice. Jsme už od středy doma a hned jsme jeli vyvenčit stokkeho, venku bylo 25 stupňů 🙂
No a minu xari ma moje švagrová, ma teď 5 m holku, tak budeme porovnávat kočíky.
Zajímavé na něm je, že hluboká korba se nekupuje zvlášť, ale skládá se ze sportaku. Pry je to na dýl, ale nemusíš kupovat zvlášť.
Budu podávat další info, až pojedeme společně ven a na dovolenou. Je to ale nová znacka, tak asi nebude mít vychytané mouchy a také na to není tolik doplňků.
@samot287 no to mas pravdu, ale kedze u nas prsi, je zima atd tak by som ho este neprezliekla 😀 takze mi to nevadi ze je na ceste 🙂