icon

Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?

mimamima
30. mar 2009

Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂

maminamaja4
28. máj 2013

@cawes ..ak zalozis slovensku sim kartu?

vevika1
28. máj 2013

@maminamaja4 no nejako to skúsim poriešiť...

cawes
28. máj 2013

@maminamaja4 zalozim akukolvek funguje staci odblokovat sim kartu. To bolo kedysi pri starych telefon ze to nefungovalo.

vevika1
28. máj 2013

@cawes @maminamaja4 tak potom snáď je aspoň teoretická šanca, že by to s 5-kou mohlo fungovať... 🙂

milankovazuzana
28. máj 2013

@vevika1 http://www.malvik.sk/Kociky/sportove-kociky/4MO...

Majú ho už i na SK, som včera len tak zbežne kukla.Je to taká samochodka, ktorá si navyše v agregátoch zabudovaných v kolieskach vyrába sama el. energriu na tie všetky fintičky 🙂

ivanajelinek
28. máj 2013

Ahotje. Mate niektora nejake podlozky do sportaku? Aby sa kocik tak rychlo nezaspinil,v lete ked sa deti potia atd. Kde sa daju take podlozky zohnat? Dakujem😉

cawes
29. máj 2013

@ivanajelinek mam usila mi kamosks a druhu mam zo dommer kitu

vevika1
29. máj 2013

Novinka

vevika1
29. máj 2013

@mima01 @milankovazuzana @ziekna1609 @maminamaja1 Inak, ja som jaká ťapa - rozpisujem sa tu o VEĽKÝCH kolesách na Origami a on má pritom tie kolesá navlas rovnaké ako Stokke , predné sú dokonca o niečo menšie 😀 😀 😀 Akurát sú tenšie a majú terénny vzor, tak to ma asi pomýlilo 😀

mima01
29. máj 2013

@vevika1 dakujem za info 😉 Cim dlhsie na to pozeram, a citam tie tvoje dojmy, tak by som ho brala ako druhy kocik, ale ako jediny veru nie. Ale za tie prachy, co ja ti viiiiim 😅

cawes
30. máj 2013

baby mam otazku potrebujem oprat par svojich veci na 30 tku a treba mi aj oprat z madla tu latku lebo je spinava, neviete ci mi to nahodou nepusti???

wewe8584
30. máj 2013

Ahojte stokke zienky 🙂, dlho som tu nic neprispela...my sa uz takmer 5 mesiacov vozime v dark navy stokke xplory...uplna spokojnost 🙂 .. nasli sme par nedostatkov, ale nevadia🙂 ... chcem sa vas spytat, asi od polroka sa chystame pouzivat sportovu cast a tam je ta vlozka pre male deturence....dokedy sa ma pouzivat? kedy ste ju vyvybrali? 🙂 dakujeeem

cawes
30. máj 2013

@wewe8584 moj bude mat 10 a mam ju tam len som vybrala ten vankus

vevika1
30. máj 2013

@cawes ja by som to neriskovala 😉

cawes
30. máj 2013

@vevika1 tha ja som to riskla uvidime o chvilku co z toho bude

zuzigirl
30. máj 2013

Dievcata, mame newborn set na tripp trappku a mne pride, ze tam drobec sedi. Nie je na tuto polohu este prilis mala (2 tyzdne)?

cawes
30. máj 2013

@zuzigirl ja som ju nemala, na jednej stranke ked je to newborn tak asi neni na druhej stranke 2 tt by malo fakt len lezat

junkfoood
30. máj 2013

@zuzigirl ja kym bol maly taky uplne mini som ho mala v tom vajicku, ale mala som to polozene na sedacke alebo zemi, lebo to je aj ako hupacka..na stolicku som to dala asi az ked mal 2-3 mesiace..

milankovazuzana
30. máj 2013

@zuzigirl Zuzička, miminko by nemalo byť na naklonenej podložke najmenej do 3 mesiacov, ale ak teda sa zamyslíme kto vozí dieťatko v aute a má ho v autosedačke, toto sa doporúča iba po dobu nevyhnutnú a ihneď na rovnú podložku.Čiže ak nemusíš, zatiaľ ho tam nedávaj, ak musíš kôli tomu, aby si sa v kľude Ty napapala, tak iba na chvíľočku.Neboj, ešte sa tam naležká ojojoj 🙂

zuzigirl
30. máj 2013

@milankovazuzana dakujem, Zuzi. Chcela som ju tam dat a zdalo sa mi to ako sedenie, tak som ju dala hned von 😉 ja ju nerada vozim aj v maxiCosi, ta poloha vyzera tak divne...

alexa507
31. máj 2013

@janga ahoj prosim ta ked pises ze vas kocik cestuje z nemecka su tam tieto kociky lacnejsie?

rodka
31. máj 2013

@wewe8584 ahojky, mozem sa opytat na tych par nedostatkov? stokke je stale moj favorit, aj ked manzel este nie je uplne presvedceny. zmenili by tie nedostatky rozhodnutie o kupe, keby si to vedela dopredu? a ako odtien, nebledne od slniecka? diky

blondiee83
31. máj 2013

@vevika1 Jeeej, ja mam tiez vyhliadnury 4moms ako druhy kocik, lepsie povedane, moj manzel 😀
zhodou okolnosti by sme si taktiez chceli spravit vyletik do NY, aka nahoda. to vsetci chlapi uvazuju podobne - ze kvoli kociku do USA???
Cize ho odporucas?

sweet81
31. máj 2013

@vevika1 krásný🙂

cawes
31. máj 2013

@blondiee83 ha a my letime uz v utorok do NY

blondiee83
31. máj 2013

@cawes ha...zavidim 😀 😀
my este nemozme, Leo je este moc malicky na taky dlhy let.

cawes
31. máj 2013

@blondiee83 my ideme bez maleho. Chceme si to poriadne uzit a to by sa z malym nedalo a tiez si myslim ze je estte maly na 8 hodinovy let

blondiee83
31. máj 2013

@cawes Tak nas ma 2,5 mesiaca a nemam ho kde nechat ani na vikend, nieto este na vyse tyzdna. Predsa len je to este male babatko, cize by som ho asi ani nenechala u nikoho. Ale ak nam to buduci rok vyjde, pojde s nami dufam aj moja sestra - cize si mozeme uzivat aj vecerny NY - cez den s nim problemy nie su, nakolko behanie po obchodoch ci meste je jeho parketa, vtedy je najposlusnejsi 😀 😀

cawes
31. máj 2013

@blondiee83 my sme chceli ist bez maleho, NY je velke mesto a cesta atd plus ideme za kulturou atd. Tak sme poprosili svokru ci nepride ku nam a bude ho strazit 12 dni. Moj maly je v tomto bezproblemovy staci mu dat najest a pohrat sa s nim a zostane kdekolvek. A v lete pojdeme este na letnu dovcu to uz aj z malym.

blondiee83
31. máj 2013

@cawes Jasne - ja by som to tiez tak spravila, keby som mala kde nechat maleho.
V kazdom pripade, poriadne si to tam uzite, vsetko pokukajte a potom daj vediet, ako ste sa mali 🙂 Zelam prijemny let