Kočík Uppababy Vista. Máte skúsenosti?
Ahojte, máte niekto skúsenosti s týmto kočíkom?
Díky za info, ale můj zájem trvá, až ju budete dávat pryč, tak mi možná budeme mít druhý mimčo 😀 tak si na mě pak prosím vzpomente 😉
S tymto kocikom mam skusenosti , nakolko ho ma moja sestra.Je to najpouzivanejsi kočík v New Yorku.Je velmi lahko ovladatelny.Ak ma niekto zaujem o viac informacii, alebo fotky mozem zaslat.Takisto mozem zabezpecit dodanie na Slovensko v pripade zaujmu.
Ano...hned zajtra ho odfotim a dam sem fotky
@moni017 pls a aky je rozdiel oproti uppababy cruz
uzsomsinasla
prosim vas, aky pouzivate fusak v tomto kociku v zime? dakujem
mne sa nepáči, pretože v nom nemôže bábätko pohodlne ležať http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/
v hlbokom v pohode a ja mam maleho v cruze a pospi si tam uzasne
spava aj doma, aj v kociku, rovnako dlho vie spat v tom kociku ako doma natiahnuty na posteli 🙂
nie je nad osobnu skusenost
a tento kocik je skutocne vyborny 🙂 ale holt osobne to clovek nepozrie, tak verim ze je tazko posudit, ked ho clovek nema
Dobrý den,nemáte někdo na prodej kočárek UPPA baby Vista za rozumnou cenu???
prosim vas aky je rozdiel medzi vista a cruz? a este jedna otazocka pri Viste sa daju aj osobitne napolohovat nozičky? dakujem velmi pekne
Cruz je ľahší, spratnejsi, čo nemá vplyv na priestor pre dieťa. Veď prečo si nepozriete na internete technické parametre?
@celasapremenim pardon, neviem načo je potom založené toto forum
@bibisk tak ty si sa opytala na rozdiely, to si otvoris na shope dva produkty a das porovnat, tam ti vo vysledku vyjdu presne technicke rozdiely kocika, kedze mas svoje kriteria na kupu, tak vies, ktory ti potom vyhovuje a sem sa prides spytat, ci je skutocne taky priestranny, ci vase dieta nema problem spavat v tomto type korytka, ako je to po skusenostiach matiek s kocikom v zime v snehu, vo vetre atd, veci, co sa technicky nedaju najst
uplne hypoteticky by tu mohol byt este niekto, kto sa presne tym zaobera, cim ty a urobil to normalne a moze ti ulahcit robotu a povedat ti, co zistil.....ale ved to mas tolko roboty, ako ked sem napises otazku jednoducho
tak nato je tato tema, podla mna
ja som porovnavala kociky v minulosti, ale presne si to nepamatam, ....ved naco
caute, budem predavat uppababy cruza :D po jednom dietati, krasna jemna seda
@tatso dobrú deň prajem chcela by som sa opýtať pd príspevku ubehlo pár rokov.. náhodou kočík ešte nemáte ?
@uzlenmiriam dobry den ano este mam kociarik.ako pomozem?
@tatso či náhodou nebudete predávať som sa chcela opýtať🙂
@uzlenmiriam ano budem ho predavat uz tyzdne sa chystam ze ho nafotim na bazar, len som sa k tomu nedoatala.Ja som z Bratislavy tak neviem ci byvate niekde v okoli aby ste si ho prisli pozriet.Kludne.mi mozte zavolat na mobil a dohodneme sa: 0907421683.
@tatso nie nie ja niesom ale mám tam tetu keby čosi tak by sme to riešili cez ňu. Ak by ste mali nejake fotky môžete mi poslať aj dso správy ďakujem vám pekne 🙂
@uzlenmiriam nafotim zajtra a poslem vam ich do spravy.dakujem zatial a peknu sobotu.
@tatso ďakujem aj vám 😊
@uzlenmiriam prepacte, dnes som nestihla nafotit kociarik, zajtra po praci to spravim a poslem ako som slubila ,sa opsravedlnujem.
@tatso dobry den prajem, ďakujem to nevadí🙂

@sabreen tak my si ju nakoniec nechavame 🙂 dokupili sme druhe sedadielko aj skateboard a posluzi nam ako surodenecky kocik ;)