icon

Kočík z kombinácie alebo golfový

15. aug 2025

Prosim vas ideme prvykrat s malou na dovolenku lietadlom. Chceme zobrať kočik avšak sme objednali golfový alebo športový čo je len do 15kg, proste nam to pride divné a také labilnejšie. Nakolko ho chceme dat na odbavenie nevieme ktory teda zobrat. Mame jeden z kombinacie ten ma proste všetko aj keď je robusnejší. Ideme na pieskovu plaž a stymi malymi kolieskami neviem ako to tam pojde. Viete dať tipy ?

t1nusa
15. aug 2025

@anonym_autor určite nie z dvojkombinacie, ja si neviem predstaviť trepať taký veľký a ťažký kočík niekde na dovolenku… jednoduchšie je mať normálny športiak, ľahký, skladný a zmestí sa všade ☺️ ale tak záleží aký kočík máš kúpený

anonym_9bfc6f
15. aug 2025

@anonym_autor po tom piesku neprejdes ani s kočíkom s veľkými kolesami. Natlačíš sa. Tak isto ako s golfovým. My sme mali také malé skladne, dal sa dať skoro do úplného ľahu, mal clonu proti slnku.

kitycat
16. aug 2025

@anonym_autor sla by dom do Joolz aer2, potom vyuzijes aj doma ak nemate uplne teren. V piesku neprejdes s nicim, ak to nema obrovske kolesa

autor
16. aug 2025

Kupili sme nakoniec cybex tak berieme ten 🙂 ja že to prejde nevadi :D ja nosit nebudem