icon

Kočíková trojkolka - názory

jane1987
5. apr 2022

Ahojte, ake su vase skusenosti s kocikovou trojkolkou pre rocne dieta? Oplati sa do toho vrazit peniazky, ci nie? 🙂

marzuz89
5. apr 2022

@jane1987 za mna nie, ale nemala som, lebo mi to pride taky zbytocny kockopes. Ak chcem, aby dietko pasivne sedelo, je pohodlnejsi a lepsi kocik, nejake lahke golfky, ktore su pouzitelnejsie. Ak chcem ist von tak, aby bolo dietatko aktivne, tak po 1 narodeninach beriem plastovu motorku a "ucime" sa na nej.

jane1987
autor
5. apr 2022

@marzuz89 vdaka za nazor. Presne nad tym uvazujem, ze ci do toho ist alebo len vyhodim peniaze a hlavne, maly je zvedavy strasne ale nechodi este.

marzuz89
5. apr 2022

@jane1987 o to viac zbytocne za mna, ked teraz na jar, leto, objavi samostatnu chodzu, myslim ze nebude chciet byt ani v kociku, ani v trojkolke 🤗 asi rozmyslas nad darcekom k 1 narodeninam? Skus pozriet nejake male plastove "motorky". V lete by mu to mohlo pomalicky zacat ist.

hipuska
5. apr 2022

Ročné dieťa je už dosť veľké. Navyše, kým bude ešte leto, prejdu zo 2 mesiace. A nie je tam ani dobré vyriešené tienenie, navyše kolesá sú obycko, plastové, pokiaľ nevrazis do niečoho drahšieho. A navyše ani úložný priestor nemá, takže ak chces urobiť nákup, nemáš ho.ani kde odviesť. My sme využívali od 0,5-1,5 roka zhruba.

lucinka1988
5. apr 2022

@jane1987 mali sme, uplná zbytočnosť, skoro vôbec sme nevyužili a rýchlo aj predali

jaskolka
5. apr 2022

Ja zase opačne, chválim si ten bicyklik. Malý kočík nemá rád, v trojkolke vydrží aj výlet. Ale my máme taký drahší typ, gélové kolesá, ta strieška je úplne ako na kočíku, nastavím, ako chcem, polohovatelny, aj nákupný košík tam mam dosť veľký. Takže za mňa spokojnost

hennyinnsbruck
5. apr 2022

U nas mala mega uspech a to sme maly to lacne s plast kolesami😂😂

evelina9
7. apr 2022

@jane1987 za mňa úžasná vec,drobec nechcel ísť do kočíka, toto ma zachranilo 🙂 na polroka sme kocik spratali a chodili len motorkou. Sice som musela nosit ruxak kvoli nakupu, atd. ale aspon som mohla ísť, kdežto do kočíka nechcel a ak som ho tam dala tak sme ani do obchodu neprišli, lebo v polke cesty siel utrhnut popruhy, že z kocika odchadza :D zavisi od dietatka

jane1987
autor
7. apr 2022

Dakujem za odpovede. V sobotu pojdeme pozriet a uvidime, ci sa pre nejaku nakoniec rozhodnem alebo to necham tak 😄

barbie1981
7. apr 2022

Aj ja hodnotím kladne, mala v kočíku neobsedela , bicyklík ma zachránil, chodili sme na ňom aj na výlety, do obchodu, na ihriska

barbie1981
7. apr 2022

https://www.detickovo.sk/PUKY-CAT-detska-trojko... ja mám túto a rastie s dieťaťom aj 3 roky