Babenky, nie je tu nejaka mamicka, co ma odskusany kociarik BEXA B3? Lebo sa mi velmi paci, no nemozem nikde najst mamickovske referencie....
@dadulkas ahoj, no ja prave predavam b3. S hlbokou vanickou som bola maximalne spokojna. Mala je letne babatko a krasne sme zimu odjazdili vo fusaku vo vanicke, boli sme v nej do 10 mesiacov. Sportak trosku horsie, ale tiez v podstate spokojnost. Nemali sme dokonca ani defekt, takze u nas bexa fajn 🙂
strieska sa predlzit nijak neda, my sme riesili slnecnikom
Ahoj. Ja mám veci b4 som s ňou úplne spokojná iný kočík by som nekupila. Hlboký bol perfis. A športový dokonca ešte využívame a to už máme 3 roky. 😀
Ahojte, prali ste niekto striešku zo šporťáku? Na koľko stupňov, šetrnè pranie?
Zdravim vás, mám otázku ohľadom bexy roxy alebo bx4, či tá vanička nie je plytká. Cca 18cm sa mi zdá dosť málo, nakoľko budeme mať zimné bábo, čiže sa tam musí vtesnať aj fusak. Aké sú vaše postrehy?
Baby, trosku ste ma ukludnili, lebo ked som pozeral, že niektoré kočíky majú hĺbku vaničky 26, čo je o 8 viac tak som bol na pochybách. Bexa sa nám páčia farby a aj tá váha a manévrovateľnosť. Asi ho objednáme
ahojte, predavam svoju bexu paris fashion v zaruke do maja 2015, bola som maximalne spokojna, viac info v bazari 🙂
Ahojte.viete mi povedat aky je rozdiel medzi bexa fashion T a bexa new fashion chrome? Okrem farebnosti
ahojte
my sme mali bexu ... boli sme s ňou veľmi spokojní ... ak by mal náhodou niekto záujem, je na predaj, už sme vyrástli 🙂
Baby,ako ste riesili pasy v sportovom kociku?mame 6m,vanicka nam je uz mala,no v sportiaku sme utopeny a hl. Nam nesedia pasy.horne aj ked ich dam na najnizsir zacinaju privysoko,bocne nam nejdu cez brusko ale cez hrud a aj ten pas co je medzi nozkami je moc nizko.treba si kupit nejaku zmensovaciu vlozku ci ako??
Ahojte, rozmyslame, ze nasmu drobcovi kupime bexu B4x model 2014 a by som chcela vediet co vsetko je v tom, teda, ci je tam fusak do vanicky aj na sportovu cast, co sa musi dokupit, lebo to nie je sucastou, Dakujem
Musim pridat svoje skusenosti s bexou:konstrukcia,skladanie,nosnost super,strieska na vajicku ma privadzala do sialenstva,strasne zle sa zakladala,k hlbokej casti nemam ziadne vyhrady no a zo sportovou castou nie som velmi spokojna,ma kratku striesku,madlo je nizko fusak tam nespracem cez zimu no a momentalne ho mam na reklamacii lebo extremne vybledol z tmavomodrej mam svetlo fialovo-sedu,vyzera ako po troch detoch......uz by som si ho nekupila,nema podla mna dotiahnute detaily a mne to osobne vadilo🙂takze tak🙂
Ahojte, uvažujem nad stvorkolkou Bexy. Chcem sa spýtať, či ste nemali problém do malého výťahu, do kufra auta, či nie je moc ťažký A či na sportaku nie je kratka strieška? Ďakujem Vám 😉
@syrik my sme mali bexu atvorkolku. Jazdne vlastnosti super, vaha tiež v pohode, do menšieho kufra trochu problem (kia rio) ale keď sa chcelo tak sme ho spratali :D strieška na sportaku mi prišla normálna, aj keď teraz je trend mať striesku az po nohy dietata. Keď spala tak som prehodila plienku a keď sedela jej slnko nevadilo. Myslím ze pomer cena - kočík je super. My sme si ho nechali aj pre druhé. A vyhodou je velky nákupný kosik
Ale je pravda ze to madlo na sportaku je nízko a keď ma dieťa rok tak tam tazko spraces fusak. Ale my sme ho v pohode tam dali. Ale je oproti ostatnym kocikom nižšie
@hexina nie je za čo. Kúpili sme chicco multiway a využívali ho asi do tých 15-16 mesiacov. Teraz už je malá v jasliach a už ho ani nepoužívame, presúvame sa viac menej len autom a berieme ho výnimočne na dlhšie prechádzky cez víkend.