Ahoj tehulky, nemáte niektorá skúsenosti s kočíkmi z Poľska?
Bola som tam vo štvrtok a majú úplne novú kolekciu, aj trojkolky, zdali sa mi kvalitné, len to neviem veľmi posúdiť. Napíšte ak máte skúsenosť.Ďakujem 😎
jarka70
asi kolko by stalo vajicko k tomu kociku? samozrejme v polsku 🙂
vy ste vajko nekupovali, naozaj staci ta prenosna taska?
terkaa vajko stalo 1200 aspon tolko hovoril ked sme kupovali kocik.
nie my sme nekupovali vajko lebo nam ozaj staci ta vanicka /hlboka cast/ a ked uz bude mat paru mesiacov mame doma autosedacku po dcere od 0-18 kg ktora je teoreticky do 4rokov a je tiez polohovatelna takze kludne ked bude mat 3-4 mesiace tak ho supnem tam podla mna sa to vajko neoplati lebo babo rychlo rastie to radsej takto.no je to moj nazor. ta autosedacka ma 3 polohy 0-18kg takze nemam co riesit .
neviem kolko presne vazi ale je lahsi podstatne ako tako kociky a je to novy model
zuzka82: mrkni do albumu, dala jsem tam dvě fotky, má otočné kolesa, sportovní úprava má zvlášť svojí striešku, taška na kočárku je docela dost velká, takže se tam vejdou potřebné maličkosti a je v ní i gumová podložka na přebalování
jarka70
treba peniazky zmenit, alebo sa da platit sk,-?
ajkabezka ahoj. Mala by som na teba jednu prosbicku. My sa chystame tento kociarik ist kupit do LM pretoze len tam ho predavaju, alebo sa da objednat cez internet. Len k comu sa neviem dopatrat kolko ma dlzku vanicka ale z vnutra. Mohla by si mi ju pomerat? dakujem
myskaa: změřím, hned napíšu...takže dlžka 75cm, šírka je 36 a výška vaničky je 19cm...vanička má supervýhodu, že si jí můžeš otočit aj ve směru jízdy aj do protisměru- jen jí otočíš a naklikneš....některým se zdá, že je maličká vanička, ale když porovnám- u Danielka jsme měli Tako, tak tam co byla taška, byla ještě užší, než tento Atlantic, takže se to jen zdá, není tak oplácaný a nafouknutý, jako Tako..a to se mi moc na něm líbí- je to vlastně kopie Peg-Perega, nebo Zenkiwa či jako sa to píše- jen o dost levnější a to je na něm taky sympatické.....když budše chtít něco ještě vědět, napiš,hm? 😉 změřím, poměřím, složím, položím...atd 😉 😉 😉
ajkabezka dakujem Ti velmi pekne za infosku 🙂) chystame sa ho kupit teraz vo februari v LM nakolko tam ideme za babkou.
my máme to štěstí, že manželův synovec jezdí pro firmu s kojeneckým zbožím a jeho žena má celý obchod aj s kočíkmi, takže nám ho sehnali za super cenu a dovezli nám ho až domů 😀 ....mám dodej tovaru až před barák, otevřou se dveře tranzita a já hraboším a vybírám..super tovar a super ceny...co si víc můžu přát 😵 😵 😵
ajkabezka - my sme sa tiez rozhodli pre Atlantic a zrovna v tej novej zelenej verzii - uz sa ho neviem dockat lebo sme ho pred 2 tyzdnami objednali cez babatko.com a zatial stale neprisiel... ☹ a ma prist kurierskou sluzbou - pritom v obchode povedali ze ho maju - tak neviem ci robi prietahy kurier - alebo co sa deje - povedali ze pride do tyzdna 😖
som ale nevedela ze vanicka sa da nakliknut aj na opacnu stranu 😕
tak to se těš, budeš nadšená jak my všichni doma- je nádhrený, mnohem hezčí jak na obrázku, super se s ním manipuluje aj jezdí...sportovní úprava má svojí striešku extra!dali jsme ho do ložnice a chodíme ho všichni aj manžel aj Danielko okukovat, povozíme, pokoukáme a zas jdem zpátky...jak tři blázni 😀 😀 😀
to verim 😵 nech uz ho mame doma aj my 😉
ajka ale pri sportovej uprave je rucka nastavitelna len od chrbta dietatka, nie??
ahoj terkaa platit mozes nasimi sk
my sme boli v Targu asi 3 tyzdne dozadu - a bola som co sa kocikov tyka sklamana - okrem znaciek Aro, Babysmile a Tako som tam ine nevidela - a cenovo sa mi to az take vyhodne nezdalo - nakolko este ratam aj s benzinom 😖
viac sa mi oplatilo objednat kocik cez net - len zatial este neprisiel - tak som zvedava kde je problem 😠
nattie urcite dojde...🙂
tuším ano, ale podle Danielka beru, že takové dětičky už se moc nechtějí dívat na maminku, ale víc je zajímá všechno kolem, takže to není vada na kráse 😀 😉
nattie, odkial si objednavala
ani ja som nechcela kocik z Polska objednala som si cez net a tiez im to trva nejak strasne dlho
ja som ho kupila v Polskom Tesine, este tu starsiu verziu a cerveny, ale je nadherny 😵 naozaj krajsi ako na obrazku, strasne sa mi paci 😉
zuzi - cez www.babatko.com - mali tam najlepsiu cenu lebo videla som ho aj v LV v obchode ale za 9700 Sk co je dla mojho nazoru moc
nattie, a ktory ze si objednavala 🙂
ja sa neviem nad sportovym rozhodnut
mna vysiel 8500Sk, ale ja som si v Polsku toho nakupila viac, tak som spokjna a mam k nemu aj dvojrocnu zaruku
zuzka Atlantic - sedozeleny 🙂 ako ma ajka v albume -videla som ho aj v reali a bol vlastne prvy ktory ma uputal a aj ked sme sa rozhodovali medzi viacerymi tento zvitazil 😉
tak co mamicky,boli ste na nakupy v Polsku?
Kočky, majú kočíky Atlantic vyberateľnú "fusakotašku"? Napr. ako kočíky Tako? Alebo je tam len vanička na pevno?
Ďakujem 😉
prave som si všimla že ma nejak automaticky offlo a cela moja odpoved sa nezobrazila, tak skusim once again:
bola som v PL tento vikend,m kupikla som kočik- 4 kombinácia s vajíčkom- 6700,- Sk, som spokojna až na tu váhu (ale dufam, že ho velmi nosiť nebudem 🙂 ináč pravdupovedia som cakala trochu lepší výber....mali aj xlander (niektorá z vas sa pýtala) kupila so aj cestovnú ohrádku za 1200,- www.babydesign.pl velmi pekna a aj cena.
ináš všetky kočíky co ponukali (teda možno okrem 4 výnimiek) boli naozaj velmi podobne - nafuk. kolesa, 3-4 kombinácie, aj ceny boli cca 6400,-(vrátane avjíčka) moj bol trochu drahši lebo ževraj nejaky novy model 😎 ...ale naozaj len rozdiely v takých detailoch ako počet vrecúšok a pod. ináš mlai aj tie stoličky- cca 2500,-
iwuskaa Atlantic ma klasicku vanicku, ktora sa naklikava na konstrukciu 😉
a ktory kocik si si kupila ty z tej stranky babydesing?po velkej noci sa chystame i my na kocik do Noveho targu - ale ja mam zatial zalusk na http://www.sawex-wozki.pl/ a tu na magical 3x alebo 4x - a tieto tam boli prosim ta?
dakujeem
nemas za co 🙂 da sa hojdat lebo je perovaci a vojde nam do auta pekne.zas to hojdanie nieje take ake bolo kedysi.ale ta v pohode.