Ahoj tehulky, nemáte niektorá skúsenosti s kočíkmi z Poľska?
Bola som tam vo štvrtok a majú úplne novú kolekciu, aj trojkolky, zdali sa mi kvalitné, len to neviem veľmi posúdiť. Napíšte ak máte skúsenosť.Ďakujem 😎
@maminka1986 v podstate je to uplne rovnake ako Tako dalga
@mimisk ano ved je to TAKO 🙂 tak som si aj mylslela 🙂)
@maminka1986 len som myslela ze je to rozmerovo to iste tak ked tak by vám mohol povedat aj niekto kto ma dalgu
@mimisk no asi je dalgu som videla naživo tento veru nie ale mylsim že bude rovnaký ked som pozerala miery
@maminka1986 ano je to uplne to iste viem lebo sme ich predali
ahojte , máte niekto skúsenosti s kocikom Kunert Romantic??
:D ahojte chcem sa opýtať .. máte niektorá prosím Vás skúsenosť s kupovaním kočíka v žiline pri OC Carfour v tej drevenej búdke ? boli sme tam s manželom popozerať a sám bol prekvapený aké ceny za 3kombinácie ... (myslím nízke) cca 340€ ... tak rozmýšľam či sa oplatí ísť do PL keď tu mám záruku a nemusím sa keď tak naháňať do polska ... nemám s kupovaním skúsenosti ale pozerala som funkčnosti ako napr. poloha rúčky ... keďže máme termín na konci decembra tak veľká vanička ... nafukovacie kolesá ... Ďakujem za odpovede
@stofkana ja mam kocik povodom z Polska ale objednavala som ho cez kamennu predajnu u nas v meste prave pre pripadnu reklamaciu nahradne diely a pod. myslim si ze sa neoplati kvoli tomu cestovat do Polska... mozno nejake konkretne znacky z tych drahsich tam vyjdu lacnejsie ako u nas, ale pokial chces obycajnu trojkombinaciu tak zbytocna cesta. ja mam tiez 3 komb. za asi 360 uz nam sluzi 5. rok a s vynimkou defektov s nicim nebol problem.
Ahojte, oplatí sa ísť do Poľska na kočík či nie? Ako to je teraz?
da sa v polsku presnejšie v leluchov platit kartou??
aha ďakujem pekne 🙂