Kolieska na športovom kočíku

lenka613
27. feb 2014

Potrebujem poradit, vcera sme kupili sportovy kocik, ktory ma na predu take klasicke dvojkoliesko. lenze to dvojkoliesko na jednej strane je vyssie polozene, tym padom nedolieha na zem ako na opacnej strane a ked vybacam s tym kocikom tak sa tak skor sucha o zem, nie stale, ale strasne som si to zacala vsimat a uz mi to ide na nervy, volala so do predajne a predavacka mi povedala, ze to tak kociky maju mat, mne sa to nezda, poradte mi ci aj vy to tak mate, dakujem.

luba28
27. feb 2014

@lenka613 chod ho vratit a nech ti predavacka ukaze ci vsetky to tak maju,..do 7 dni mozes vratit,....

maribell
27. feb 2014

@lenka613 ja si myslim ze bud si to vymyslela alebo nevedela o com hovoris.. obydve koliecka sa maju dotykat zeme ..urcite reklamovat

mimla
27. feb 2014

Mala som dva kočíky s dvojkolesom vpredu. V oboch prípadoch boli kolesá v rovnakej výške. Myslím, že predavačka nepochopila.

lenka613
autor
27. feb 2014

mozem vratit a daju mi spat peniaze? vecer tam pojdem, povedala mi, ked som jej volala, ze to poslu na posudenie, ale kto by si priznal chybu, vsak? to clovek najviac zisti, co kde je chyba pri prechadzke, no som zvedava ako pochodim.

luba28
27. feb 2014

@lenka613 ziadne posudenie,...do 7 dni mozes tovar vratit bez dovodu a oni ti musia vratiti peniaze,alebo tovar vymenit,...

ivetlo
27. feb 2014

Nedaj sa. A hlavne im prízvukuj že ty kočík potrebujes a nech ti dajú zatiaľ náhradny alebo presne taký ako si kúpila a oni nech si ho vyreklamuju. Väčšie predajne toto bežne robia.

lenka613
autor
27. feb 2014

ved to vratenie bez dovodu bude az od aprila myslim, no bola tam druha predavacka, nie ta s ktorou som volala, vypisala papiere a poslu ho na reklamaciu, To ma ani nenapadlo pytat nahradny, no nastastie mame este stary 🙂 tak budem cakat a uvidime.

briketa
27. feb 2014

@lenka613 nechod tam len tak, pekne si to priprav, ked na Slovensku robia s tymto problemy -najdi si zakon, cislo a paragraf o vrateni tovaru do 7 dni ako spominala @luba28, aby si hned obratom vedela o com hovoris. Pekne kolieska poumyvaj a vsetko to pofot, aby si vedela hned dokumentovat, ze mas vsetko pripravene na zaslanie obchodnej inspekcii. A ja som potvora, ale by som si pekne na mobil v taske aj nahravala konverzaciu. Lebo to Ti potom predavajuca osoba nemoze popriet, ked to mas zdokumentovane... Ked ludia vedia svoje prava a vedia o com hovoria, nezlaknu sa neprijemnej predavacky, oni su potom omnoho privetivejsi... ;)

luba28
27. feb 2014

@lenka613 preco si sa dala odbit,...to plati uz davno,ze bud peniaze,alebo tovar,....

lenka613
autor
12. mar 2014

tak sa hlasim, volali mi dnes z predajne ze si mam prist vybrat iny kocik 🙂 snat nevyberiem zas nejaky chybny...