icon

Kombinovaný kočík Junama Invictus V Plus

suchonovam
13. dec 2017

Ahojte, máte niekto tento kočik? Zvažujeme jeho kúpu,na pohľad a z videií má všetko, čo by kočik mal mať, no radi by sme vedeli od niekoho, kto ho má ako je spokojný. Vďaka

jozke
Odpoveď bola odstránená
katulinecqa
13. jan 2018

@suchonovam aj ja rozmýšľam nad tým kočíkom 🙂

katulinecqa
20. feb 2018

@suchonovam Ahoj..nedozvedela si sa o ňom niečo nové?? aký je výrobca?

suchonovam
autor
22. feb 2018

@katulinecqa ahoj,mame ho uz par tyzdnov doma,sme nadseni,prevedenie,pristup obchodu,proste super.vyrobca je myslim nejaka dcerska spolocnost taka,ale my sme nesli podla toho,aj tak sa drviva vacsina kocikov vyraba v polsku,ale najma prevedenie,aby bol dostatocne velky,vysoky,aby sme nezakopavali a za 518€ trojkombinacia si myslim,ze je vyborna cena.Z mimishopu nam ho doviezli az domov a komplet predviedli.ja vrelo odporucam.

katulinecqa
2. mar 2018

Ďakujem 🙂'nakoniec sme si vybrali Moon ..nech slúži kočík najlepšie ako ma 🙂

emi26
Autor odpoveď zmazal
emi26
4. mar 2018

@suchonovam z akej webovej stranky ste ho prosim kupili?

suchonovam
autor
13. mar 2018

Dobry vecer,prepacte,ze az teraz odpovedam,boli sme v porodnici..z mimishop.sk

adka_22
25. apr 2018

@suchonovam ... prosím vás viete mi tu dať link na kočík? 🙂

suchonovam
autor
26. apr 2018
misulinka1987
28. jún 2018

@suchonovam Dobry den, ako ste spokojna s kocikom Invictus prosim? uz ste vyskusali aj sportovu cast? Nasli ste pripadne nejake nedostatky? dakujem pekne.

emi26
28. jún 2018

My sme mega spokojní....taký štýlový kočík som ešte nevidela nikomu. Každý nám ho chváli kam prídeme. Nemenila by som ani za nič. Pridávam foto

misulinka1987
29. jún 2018

@emi26 dakujem pekne, ano aj mne sa paci na pohlad, zvazujem medzi tymto a Roan 🙂 sportovu cast ste asi este nepouzili vsak? zatial teda ziadny problem s nim nebol ? dakujem 🙂

essenceee
12. nov 2018

šedá farba je super, ale mne sa zase ovela viac pači tento, možno aj preto, aže aj my sme ho mali https://www.baby-merci.sk/kombinovane-kociky/an... proste spomienky na kočikovanie 🙂

damoska
22. nov 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

vyzera pekne. Ake ma kolieska? Je to troj, alebo dvojkombinacia?

emi26
23. nov 2018

@misulinka1987 hej super je

mareri
Odpoveď bola odstránená