icon

Kombinovaný kočík Junama Invictus V Plus

suchonovam
13. dec 2017

Ahojte, máte niekto tento kočik? Zvažujeme jeho kúpu,na pohľad a z videií má všetko, čo by kočik mal mať, no radi by sme vedeli od niekoho, kto ho má ako je spokojný. Vďaka

jozke
•
Odpoveď bola odstránená
•
katulinecqa
•
13. jan 2018

@suchonovam aj ja rozmýšľam nad tým kočíkom 🙂

katulinecqa
•
20. feb 2018

@suchonovam Ahoj..nedozvedela si sa o ňom niečo nové?? aký je výrobca?

suchonovam
autor
•
22. feb 2018

@katulinecqa ahoj,mame ho uz par tyzdnov doma,sme nadseni,prevedenie,pristup obchodu,proste super.vyrobca je myslim nejaka dcerska spolocnost taka,ale my sme nesli podla toho,aj tak sa drviva vacsina kocikov vyraba v polsku,ale najma prevedenie,aby bol dostatocne velky,vysoky,aby sme nezakopavali a za 518€ trojkombinacia si myslim,ze je vyborna cena.Z mimishopu nam ho doviezli az domov a komplet predviedli.ja vrelo odporucam.

katulinecqa
•
2. mar 2018

Ďakujem 🙂'nakoniec sme si vybrali Moon ..nech slúži kočík najlepšie ako ma 🙂

emi26
•
Autor odpoveď zmazal
•
emi26
•
4. mar 2018

@suchonovam z akej webovej stranky ste ho prosim kupili?

suchonovam
autor
•
13. mar 2018

Dobry vecer,prepacte,ze az teraz odpovedam,boli sme v porodnici..z mimishop.sk

adka_22
•
25. apr 2018

@suchonovam ... prosím vás viete mi tu dať link na kočík? 🙂

suchonovam
autor
•
26. apr 2018
misulinka1987
•
28. jún 2018

@suchonovam Dobry den, ako ste spokojna s kocikom Invictus prosim? uz ste vyskusali aj sportovu cast? Nasli ste pripadne nejake nedostatky? dakujem pekne.

emi26
•
28. jún 2018

My sme mega spokojní....taký štýlový kočík som ešte nevidela nikomu. Každý nám ho chváli kam prídeme. Nemenila by som ani za nič. Pridávam foto

misulinka1987
•
29. jún 2018

@emi26 dakujem pekne, ano aj mne sa paci na pohlad, zvazujem medzi tymto a Roan 🙂 sportovu cast ste asi este nepouzili vsak? zatial teda ziadny problem s nim nebol ? dakujem 🙂

essenceee
•
12. nov 2018

šedá farba je super, ale mne sa zase ovela viac pači tento, možno aj preto, aže aj my sme ho mali https://www.baby-merci.sk/kombinovane-kociky/an... proste spomienky na kočikovanie 🙂

damoska
•
22. nov 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

vyzera pekne. Ake ma kolieska? Je to troj, alebo dvojkombinacia?

emi26
•
23. nov 2018

@misulinka1987 hej super je

mareri
•
Odpoveď bola odstránená
•