icon

Korýtkové sedenie - za a proti

domka0907
26. feb 2017

Ahojte mamičky,
Chcela by som sa s vami poradiť ohľadom vyberú kočíka..som aktuálne tehotná a zháňame kočík..no chcem nech okrem toho aby bol dobrý pre mňa bol dobrý hlavne aj pre moje budúce dieťatko. Do večera sa mám rozhodnúť či beriem alebo nie od jednej maminky Bugaloo Cameleon 2. Hádam teda že len po jednom dieťati, pričom dôvod predaja je tiež taký ze v tom nechce byť. Čo vy na neho? Som uz zúfalá za všetky rady vopred ďakujem

jankadr
26. feb 2017

Ja mam bgb camelen 3 a spokojnost.kupila som ho aj pre druhe🙂a do auta mam este valco snap4,lahky sportak

janulka1802
26. feb 2017

@domka0907 máš ešte čas, neplaš sa. Popozeraj, porozmýšľaj. Kočíkov ešte budeš mať na výber až, až. Niektorým mamičkám vyhovuje to tzv. "korýtko", iné ani za nič by nechceli. Každému vyhovuje čosi iné. Dobré by bolo, keby si ho mala možnosť vidieť niekde naživo.

jankadr
26. feb 2017

@janulka1802 tak bgb sa nevyskytuje tak casto.nove ano,ale na predaj jazdenych nie je vela a drzia si cenu

senta_sofia
26. feb 2017

@domka0907 pozri sa na to tak,ze lahko ho predas,ak by ti nevyhovoval. Mne deti v kociku len spali,inak tam byy nechceli,lebo boli zvedave.

petrahanka
Autor odpoveď zmazal
petuska2110
26. feb 2017

Bogaboo je dobrá voľba su veci ktoré mi "vadili" ale to má každý kočik. A čo korytkove sedenie nuž to ťažkosti napísať každé dieťa je iné naš jo mal račej ako obyčajné ale každé dieťa je iné. Tak je to zo všetkým. Napr. Niektoré majú radi hupacie kreslá iné tam nechcú byť. Alebo kolotoč a všeličo možné. ak sa ti kočík páči vyskúšaj ho keď tak ho zmenis. Ťažkosti môžeš vedieť alebo mi či tvojmu babu ktoré neni este ani na svete bude vyhovovať korytkove sedenie.

slniecko35
26. feb 2017

@domka0907 ahoj, ja mam bgb cameleon zdedeny po 2 detoch od svagrinej a je uplne super, len som ho poriadne vycistila a cely oprala a bol ako novy, urcite sa oplati kupit z druhej ruky. Som velmi spokojna a jedine co mi nevyhovuje je, ze je velmi velky do auta a ked ideme na nakup tak sa to tam poriadne nezmesti, ale mala ma uz skoro rok a k narodeninam kupime nieco lahsie na cestovanie