Kto má kočík X-lander xa 2011 ametyst?
Dakujem🙂
@adelakralova no hrozne sa mi paci, tak zistujem ci ho niekto ma a ci je s nim spokojny, mam na mysli hlavne športák a ze ci je spratny ked sa sklada do kufra auta? tak do buducna zistujem 🙂
Patka presne ako ja, uvidela som ho a zamilovala. Farba je uzasna. Mam uz druhe babo a aj druhy kocik. Takze podla toho porovnavam, a je super. Jedine co mi vadilo vanicka, lebo som mala velke babo a v zime, takze od 4 mesiacov je v sportaku. Ten je super, zatial sa nam zmestil do kufra troch aut🙂. Akurat co by som prijala keby sa dala otacat rucka na kociku. No riesim to tak, ze odzipsujem striesku a tak mu nefuka a ani nesvieti slnko.
My ho denne prenasame po schodoch a aj to v pohode zvladnem sama. Je super aj do lesa. Ak mas este otazky rada odpoviem. paaa
@adelakralova ano zamilovala 🙂 aj ja 🙂 akoze neda sa otacat rucka znamena ze je babo v sportaku otocene od teba? tak? to je super ze si spokojna🙂 a mas so styrmi ci s tromi kolesami? no ja ked budem mat druhe babo urcite ho budem chciet , len hey aj to som pocula ze vanicka je dost mala. Tazke vravis terenny kocik? :D vdaka za tvoj cas🙂
Tak nie som sama, ktora sa zamilovala 🙂. Ano tak som to myslela,ze v sportaku je babo od teba. Ja mam so styrmi kolesami. A uz planujete? Ja predavam uz vanicku. je urcite vhodny do terenu. Byvam na dedine a chodim aj po polnych cestickach a super. 🙂 Nemas za co, aj nabuduce. Ak budes mat este nejake dotazy rada odpoviem. Pa 🙂
@adelakralova no to je velka skoda ze to nema rukovat co sa da prehodit aby si na babo videla kym je ste mensie... a presne so styrmi kolieskami sa mi strasne paci 🙂 No my planujeme asi az o take tri roky dalsie babo zamiesit 🙂 Lebo nemame na to podmienky, tak zatial jedno staci 🙂 vdaka za doplnujuce info 🙂ja ked som ho zbadala na obrazku tak som tisickrat olutovala ze som ho nezbadala skor...:(ale co uz 🙂
je to skoda, ale ako som pozerala tak velmi malo kocikov ma prehadzovaciu rucku. Ale da sa, na strieske je priesvitne okienko. Tak to mas este cas, do vtedy budu mozno aj lacnejsie. Ja mam chlapcekov. Druhe sme chceli babu, ale nevymenila by som ho 🙂))) A ty? Mas dievcatko ci chlapceka. Odkial si??
ano maju, pozerala som kolekcie 2012 su nadherne, ale cena je dost. No mozno za tie tri roky to bude akurat 😉
patka6 pozerala som, ze si zo Ziaru, aky je svet maly 🙂
@adelakralova no ja som z hlinika nie zo ziaru🙂 ale tak nie je to az tak daleko od ziaru veru 🙂 ej to je super ze uz maju prehadzovaciu rukovat 🙂 no ja viem ze mam este casu :D len ma to stve ze som ho pre malu skor neobjavila:(
Z Hlinika? To fakt? A ja. 🙂)))) Nooo tak pri druhom si ho kupis aj s prehadzovacou ruckou 🙂
ahojte dievcata,ja som sa prave vcera tiez do toho kocika zamilovala,vyzera super,pojdem ho niekde pohladat v obchodom ci aj v skutocnosti je taky krasny🙂 vanicka sa mi vidi mala,neviete kolko meria? cena je dost vysoka :(
@adelakralova to vazne ? tak to sa mozno z videnia aj pozname ci nie? chodis kocikovat?
@adelakralova a este si sa ma pytala ci mam chalana alebo babu, tak rocnu babu mam🙂
ked chces na babo vidiet lepsi je xlander xq, dokonca sa s nim vraj aj lepsie jazdi ako s xa-ckom, ja ho mam a je fakt super, nemenila by som ani za nic a to ma mala uz 20 mesiacov, v hlbokej casti bola nasa mala do 7 mesiacov a to bol januar, takze bol tam aj fusak a hrubo bola naobliekana 😉

Ahojko, ja mam 🙂