Ktorú značku kočíka odporúčate pre prvorodičku?
Zdravim som prvorodička aku značku kočíka odporúčate?🙂
Mala som Cybex a mam teraz ešte Cybex cestovný. Ale za mna druhýkrát by som siahla po BUGABOO. Je vacsi a zdá sa ze aj lepší. Cybex je taky minipidi.
@michaelagburova nie je nad starý dobrý retro model.... veľké kolesá, dá sa hojdať, bábo má veľa miesta pre seba...👍👍👍..... netreba drahý, a potom vymeniť za športovú bugi
Mala som Cybex a mam teraz ešte Cybex cestovný. Ale za mna druhýkrát by som siahla po BUGABOO. Je vacsi a zdá sa ze aj lepší. Cybex je taky minipidi.
@stela567 zvláštne že cybex je mini pidi. Lebo ja som počula od každého aký je to kocik z najväčších no nezdalo sa mi.
Za mňa čím väčší úložný priestor dole, nech nemusíš okrem kočíka trieskať aj ruksak, ak spravíš nákup. My máme Joie a ten má gigantický spodný priestor, narvem tam toho brutálne veľa. Bežne chodíme na výlet na celý deň a vojde mi tam všetko pre mňa aj dieťa, vrátane pršiplášťu/sieťky na kočík, deka pre dieťa, deka na zem, ruksak s náhradným oblečením, plienkami, hračkami/knižkami, jedlo, voda, nosič, pre mňa mikina,… akože naozaj, až sa čudujem, čo všetko sa do neho zmestí. Pokračovací športový sa dá úplne ľahnúť, takže syn sa vozil v športovom od 5 mesiacov, lebo vanička mu bola malá, ale nebol to problém, proste ešte 3 mesiace ležal v otvorenom kočíku - páčilo sa mu, lepšie videl. Za mňa hlavne športový kočík taký, kde vidíš dieťa. Ja som mala syna jedenkrát otočeného odo mňa a teda fakt neviem, ako to môže niekomu vyhovovať, že si nevidí dieťa.. nevidíš či ho zaujalo, či sa niečím nedrhne, nemusíš ho počuť. Dieťaťu je fuk že cúva, ale ty ho vidíš a vieš s ním komunikovať priamo, rýchlo. Toto by som nikdy nechcela inak.
Takže za mňa: veľa miesta dole a športová časť otočená k tebe.

Zaleži čo od kočika očakávaš ja som mala bugaboo ( velka vanička) , maxi cosi, hauck , luna
každej vyhovuje niečo iné a aj ceny sú rozne