Ktorý kočík vybrať? Kikkaboo Goya alebo My Junior Mavi?
Ahojte máte niektorá jeden z týchto kočíkov? Vedeli by ste mi napísať recenziu na ne?🙏🏼
nie som stotožnená so skladacou vaničkou, viem čo po čase urobí keď sa skladá sportak spoločne s konštrukciou, keďže ide o väčší latkový kus obavám sa ci nepríde opotrebovaniu latkovej časti
nie som stotožnená so skladacou vaničkou, viem čo po čase urobí keď sa skladá sportak spoločne s konštrukciou, keďže ide o väčší latkový kus obavám sa ci nepríde opotrebovaniu latkovej časti
@mimisk práveze ta skladacia korbicka sa mi najviac páči, máme rodinne auto a jedno mensie s ktorym chodim len ja do prace a tam zial nezlozitelnu korbicku nedáme :(
@bei93 mne sa velmi páči Kikkaboo, a máte ho už doma? Je dostatočne velka vanička/korbička?
@becca1712 Anoo dnes prišieeel, vanicka mi pride taka klasika ako u inych nad ktorymi sme premyslali (moon, venicci). Nie je najvacsia co sa tyka xxl vaniciek co maju napr camarelo atp., ale prisla mi dostacujuca 🙂 je to prve dieťa tak uvidime. Nam tiež islo o tu skladaciu vanicku a presun autom. Vanicka ma 78cm podla merania.
@becca1712 Anoo dnes prišieeel, vanicka mi pride taka klasika ako u inych nad ktorymi sme premyslali (moon, venicci). Nie je najvacsia co sa tyka xxl vaniciek co maju napr camarelo atp., ale prisla mi dostacujuca 🙂 je to prve dieťa tak uvidime. Nam tiež islo o tu skladaciu vanicku a presun autom. Vanicka ma 78cm podla merania.
@bei93 a aku máte farbu? Lebo čo som pozerala farbu mocca tak na nejakych fotkách je taká bledšia a zas na dalsich fotkach taka tmavsia🫣 samozrejme planujeme sa ist nan pozriet osobne do obchodu. Kolko trvalo kym vam prisiel?
@bei93 a aku máte farbu? Lebo čo som pozerala farbu mocca tak na nejakych fotkách je taká bledšia a zas na dalsich fotkach taka tmavsia🫣 samozrejme planujeme sa ist nan pozriet osobne do obchodu. Kolko trvalo kym vam prisiel?
@becca1712 My sme vybrali farbu Olive nakoniec :D ale chcela som najprv mocca. Najlepsie sa mi pozerali farby na realnych videach. Tu je mocca:
(čiže taky hnedy viac menej)
@becca1712 este som zabudla povedat, ze my sme objednali v sobotu a prisiel v stredu :D ale žijem v Česku takze som objednala z ceskej stranky.

Včera sme len kupili Kikkaboo :D tiež som zvedava ak niekto by mal recenziu