Ktorý ľahký športiak kúpiť pre ročné dieťa na jar?
ahojte baby...na jar by som chcela kupit rocnemu syncekovi uz sportacik, buginku, mate s niektorymi nejake dobre skusenosti?rada by som bola, keby to nebol golfac, tie sa mi moc nepacia 😅 , keby mal pevny chrbatik, bol lahucky a nebol nejej gigantickej velkosti 😀 ...dakujem za tipy
ahoj,pises,ze golface moc nemusis,ale poviem ti,ze my sme presli na kocik Baby point a je skvely a super vizera a hlavne je lahky a nezabera v kufri auta skoro ziadne miesto:D Naozaj super vec a nieje ani drahy,teda ak nechces novy 🙂 .Pouzity bezi tak od 60-90e..skus si pozriet na bazari a ma vacsie miesto na sedenie,moj maly ma dva roky a je chlap 🙂 a sedi tam ako vo fotelke 🙂 a to druhe si myslela trojkolku 🙂 aj to sme mali a tiez super vec,ked nechcel byt v kociku,sup ho do trojkolky a ja som si pekne udavala smer,kde ideme a jeho to moc bavilo 🙂 potom ked uz bol vacsi,tak sa dalo urobit to,ze on si uz slapal sam 🙂 takze ja mozem len odporucit 🙂 😉
baby point fortuna
@teada preco chces na zimu sportak?? to by som riesila skor az po zime...teda hlavne koli snehu...ale urcite odporucam sportak pred golfacom...mne to pride velmi labilne 😒 take ze sa lahko rozhegaju a ked je drobec tazsi tak sa aj horsie manipuluje,,a jednou rukou ani nehovorim ☹
a zalezi kolko chces investovat,,ci potrebujes cisto novy alebo moze byt aj pouzivany
a ta trojkolka s tou tycou-u nas sa ohriala iba do roka,,maly tam nevedel obsedet...sedet moze aj v kociku a to pedalovanie na prednom kolese je neprakticke
My mame quinny speedi sx, je lahky, da sa fajn zlozit, da sa s nim aj korculovat, dufam, ze zvladne aj zaveje 😉 Stabilny je, lebo ma nizko tazisko. Fotku mam v maxikovom albume, co ma domenka.
to ja chcem na jar kupit, len teraz uz pozeram, aby som potom nenahanala, lebo aj druhe babatko pride tak nech mam vybraty aspon v ociach🙂na zimu este pouzivame sportak z trojkombinacie..
My máme golfky peg perego si. A som veľmi spokojná. Dá sa dať do ľahu a po zložení je skladný. Nemenila by som. 🙂
no pokukam pobeham po nete, vdaka
@teada Ahoj, ja som sa absolútne zamilovala do NUNY.Pre mňa je absolútne úžasná, tak som ju synčekovi kúpila cez net už teraz, lebo je akcia v CZ na model 2011.Nieje to klasický golf, ale plní jeho funkciu.Obzrela som si ho aj naživo, je veľmi ľahučký a takisto sa aj ovláda a je robený až do 18kg.

he, a tiez nejaku motorku, ci nie motorku ale , joj beha mi to porozume, posadim ho tam, uviazem🙂 a ono si pedaluje a ja ho tlacim, no sice mi to nenapadne teraz ale vy viete co myslim🙂