icon

Ktorý ľahký športiak kúpiť pre ročné dieťa na jar?

teada
23. nov 2011

ahojte baby...na jar by som chcela kupit rocnemu syncekovi uz sportacik, buginku, mate s niektorymi nejake dobre skusenosti?rada by som bola, keby to nebol golfac, tie sa mi moc nepacia 😅 , keby mal pevny chrbatik, bol lahucky a nebol nejej gigantickej velkosti 😀 ...dakujem za tipy

teada
autor
23. nov 2011

he, a tiez nejaku motorku, ci nie motorku ale , joj beha mi to porozume, posadim ho tam, uviazem🙂 a ono si pedaluje a ja ho tlacim, no sice mi to nenapadne teraz ale vy viete co myslim🙂

momusa
23. nov 2011

ahoj,pises,ze golface moc nemusis,ale poviem ti,ze my sme presli na kocik Baby point a je skvely a super vizera a hlavne je lahky a nezabera v kufri auta skoro ziadne miesto:D Naozaj super vec a nieje ani drahy,teda ak nechces novy 🙂 .Pouzity bezi tak od 60-90e..skus si pozriet na bazari a ma vacsie miesto na sedenie,moj maly ma dva roky a je chlap 🙂 a sedi tam ako vo fotelke 🙂 a to druhe si myslela trojkolku 🙂 aj to sme mali a tiez super vec,ked nechcel byt v kociku,sup ho do trojkolky a ja som si pekne udavala smer,kde ideme a jeho to moc bavilo 🙂 potom ked uz bol vacsi,tak sa dalo urobit to,ze on si uz slapal sam 🙂 takze ja mozem len odporucit 🙂 😉

gubcikova
23. nov 2011

baby point fortuna

teada
autor
23. nov 2011

@momusa , pozeram a paci sa mi celkom a ta trojkolka aku znacku ak sa mozem opytat? chcem ich porovnat a by sa drobcek citil dobre, zabavil sa, bol v bezpeci a nebolo to prilisdrahe🙂

zuzikkaa
23. nov 2011

@teada preco chces na zimu sportak?? to by som riesila skor az po zime...teda hlavne koli snehu...ale urcite odporucam sportak pred golfacom...mne to pride velmi labilne 😒 take ze sa lahko rozhegaju a ked je drobec tazsi tak sa aj horsie manipuluje,,a jednou rukou ani nehovorim ☹
a zalezi kolko chces investovat,,ci potrebujes cisto novy alebo moze byt aj pouzivany

a ta trojkolka s tou tycou-u nas sa ohriala iba do roka,,maly tam nevedel obsedet...sedet moze aj v kociku a to pedalovanie na prednom kolese je neprakticke

anjelicek26
23. nov 2011

My mame quinny speedi sx, je lahky, da sa fajn zlozit, da sa s nim aj korculovat, dufam, ze zvladne aj zaveje 😉 Stabilny je, lebo ma nizko tazisko. Fotku mam v maxikovom albume, co ma domenka.

teada
autor
23. nov 2011

to ja chcem na jar kupit, len teraz uz pozeram, aby som potom nenahanala, lebo aj druhe babatko pride tak nech mam vybraty aspon v ociach🙂na zimu este pouzivame sportak z trojkombinacie..

babul83
23. nov 2011

My máme golfky peg perego si. A som veľmi spokojná. Dá sa dať do ľahu a po zložení je skladný. Nemenila by som. 🙂

teada
autor
23. nov 2011

no pokukam pobeham po nete, vdaka

milankovazuzana
24. nov 2011

@teada Ahoj, ja som sa absolútne zamilovala do NUNY.Pre mňa je absolútne úžasná, tak som ju synčekovi kúpila cez net už teraz, lebo je akcia v CZ na model 2011.Nieje to klasický golf, ale plní jeho funkciu.Obzrela som si ho aj naživo, je veľmi ľahučký a takisto sa aj ovláda a je robený až do 18kg.