icon

Ktorý z týchto kočíkov je krajší?

sonkadz11
14. máj 2020

Už zopár dní si ich obzerám a neviem sa rozhodnúť. Sú z látky, mne viac do oka padol asi ivory, len či nebude vždy špinavý.

Ktorý z týchto kočíkov je krajší?
alenah31
•
14. máj 2020

@sonkadz11 z čisto praktického hľadiska je lepší ten tmavší - ale len kvôli čisteniu. No za mňa - brala by som ten bledší, aj sestra mala bledý, dávala ho čistiť (strechu a vonkajšok vaničky resp. neskor športovú časť celú) firme čo tepuje sedačky - za 15€ raz za pol roka bola ako nový🙂

lenuliatko84
•
14. máj 2020

Bezovy.aj ja som mala taky a za 3 roky som ho prala asi raz.vobec sa nechytala nan špina

katrin69
•
14. máj 2020

Béžový je pekný, ale tmavší je lepší nielen kvôli čisteniu, ale aj kvôli tomu, že ľudia začínajú byť na cestách slepí a je ho viac vidieť. Béžová splýva s cestou...

olli456
•
14. máj 2020

Béžový je lepší aj z praktického hľadiska a je aj krajší.

leuchtturm
•
14. máj 2020

radsej styri kolesa ako tri.

drakvak
•
14. máj 2020

@sonkadz11 Mne sa páči viac ten tmavší vľavo, ja som tiež mala tmavý - čierny a dlho vyzeral ako nový 😉 Ladil k všetkému a kočíkovala som v ňom najprv dcéru, potom syna. Jasné, že svokra okomentovala-smutný, čierny, ale mne vyhovoval a žijem v chladnejšej časti Slovenska, takže žiadne neznesiteľné horúčavy v čiernom kočíku deti nezažili 😊

stanusenka
•
14. máj 2020

@leuchtturm veď má 4 😂

leuchtturm
•
14. máj 2020

vyzera na obrazku ako trojkolesovy 😉

ysseba
•
14. máj 2020

Tak ja by som brala modrý. Neviem, ten béžový v kombinácií s čiernou konštrukciou sa mi moc nepáči. A ešte odveci tá hnedá rúčka do toho. ten modrý tak lepšie spolu ladí, aj hnedá rúčka s tým hnedým pásom na strieške. Ale ja som detailista 😀 A ešte napr. ak čakáš dievčatko, tak mne sa strašne páči kombinácia tmavomodrá a nejaká ružová deka alebo fusak do toho. A určite aj praktické hľadisko - na svetlých veciach je viac vidieť špinu ako na tmavých, kočíky nie sú výnimkou. Jasné - pračky máme, môžme to dať tepovať... Ale čoby som si vyrábala robotu keď nemusím 😀

leknolina
•
14. máj 2020

Aj za mna svetly.. mne osobne sa nepacia tmave kociky pre deti

heny96
•
15. máj 2020

@sonkadz11 Modra ak ma byt chlapec 😊 páči sa mi viac. No ta svetlejšia je univerzálna. Ale modra krajšia 😀 ale čo človek to iný názor, hlavne nech sa tebe páči

taga
•
15. máj 2020

Krasa je posudzovana subjektivne, ide len o to, ktory sa paci tebe. Mne sa napriklad nepaci ani jeden, podla mna vyzeraju strasne 🙈