icon

Kúpa kočíka a výbavičky v Nowom Targu alebo Jablonke

2. mar 2024

Dobrý deň, kupovali ste niektorá tento alebo minulý rok kočar v Novom targu alebo v Jablonke. Nemáme to cca 150 km ďaleko, tak či sa nám tam oplatí ísť.
Oplatí sa tam kúpiť aj decku výbavičku, prípadne niečo iné?

autor
•
2. mar 2024

Máme to 150 km ďaleko.

lili2015
•
2. mar 2024

Kočík by som tam nekupovala, ja som si kúpila radšej používaný, ale ešte pol roka v záruke. Postieľku som nepozerala, tu som mala z Ikei, ale kúpila som tam fajn deky a zavinovačky a pár ks oblečenia. My sme boli na dovolenke v Zakopanom, tak v rámci výletu sme boli v Targu. Vyslovene kvôli výbavičke by som tam nešla. Čo sa mi tam zdalo dobré, sú veci z ovčieho rúna, pekné dámske kabáty s vlnou (na SR majú väčšinou iba čistý polyester).

drobcek26l
•
2. mar 2024

Mala som odtiaľ ja, aj sestra a teraz aj dvojičkovský švagriná. Všetky sme s nimi nadmieru spokojné. Sú ľahké a záruku majú normálne ako keď kúpiš tu v obchode predražený. Sestra kúpila a keď prišli domov zistili že tam nemajú nejakú somarinku. Volali tam a pán im to poslal bez problémov poštou. Za dva dni to mali doma. Švagriná dopredu volala že by chceli taký a taký kočík nakoľko dvojičkovskych na trhu veľký výber nieje. Prišli tam a všetko mali nachystané.
Takisto sa oplatí kúpiť detskú postieľku. Myslím že 100€ rozdiel v PL a u nás za to isté je dosť. Oplatí sa kúpiť deky, osušky, plienky, veci na kúpanie,....
Neoplatí sa oblečenie. To mi už príde drahé.
Ja môžem z vlastných skúseností len odporučiť a to to máme do PL 200km

autor
•
2. mar 2024

@drobcek26l ďakujem za odpoveď, no mne sa zdajú tie kočiare tu predražené a navyše kopu z nich je z Poľska čo som pozerala značky. Boli ste v Jablonke alebo Nowom Targu?

drobcek26l
•
2. mar 2024

Ja a sestra v Jablonke. Sestra minulý rok. Švagriná tento rok v Targu