Kupovali ste niekto kočík v Babetkovo?
Bola som tam osobne pred mesiacom, predavačka vôbec nevedela poradiť, ďalšia vôbec nepoznala sortiment... majiteľ sa nás snažil presvedčiť že kočík ktorý chceme je kolekcia min ročná a nikde ho na sk nemaju... keď som im ukázala že je to nová kolekcia a iné obchody to ponúkajú, tak bol arogantný .... a ako som sa rozprávala s inými mamičkami, bohužiaľ mali takú istú zlu skúsenosť ... niekedy veľmi dávno super obchod, teraz ani priemerný ... keď sme tam boli predavačka práve volala nejakej zákaznícke a ospravedlňovala sa, že tovar je už tyzden u nich, len ich omylom zabudli kontaktovať ... za mna negatívna skúsenosť a neodporúčam ho
@diamond1231 viac odporucam maderna.sk, aj ja som teraz z babatkova kupovala v kamennej predajni elektricku odsavacku mlieka a chcela som aby ju predavacka odskusala ci funguje a len mi povedala, ze mam skusit doma a ked nepojde tak vymeni ( ja v 7 mesiaci budem v horucavach pendlovat hore-dole :-/) nakoniec je odsavacka v poriadku ale mohla ju skusit na predajni.
@diamond1231 predajna je v Ke a my sme z Ke kupujeme tam vsetko 🙂 naposledy kociArik 🙂 z obchodom som maximalne spokojna 🙂 eshop vsak neviem nemam skusenost 🙂

Ja tam nakupujem pravidelne... V 2017 som tam kupovala kociar velka spokojnost ale ja som bola osobne... Personal je mily pomoze poradi... Kupujem tam vsetko pre maleho ci potreby hracky alebo oblecenie a zatial som nemala ziadny problem... Objednavam kurierom alebo na predajnu lebo chodim casto do KE a iba raz sa stalo ze objednany tovar nemali a aj to mi predavacka zavolala vsetko vysvetlila a dohodli sme sa ze co dalej...