Letná podložka do kočíka

mama4444
5. jún 2022

Maminky poraďte mi prosim. mám Britax 4 motion a zhanam podlozku do kocika , ktora saje pot alebo nejaku kde sa dieta v lete nebude potit a nebude mat mokry chrbat ked vstane.
Dakujem

elis248
5. jún 2022

S podložkou ti moc neporadím, ale ja do kočíka dávam obyčajnú látkovú plienku, tie xkko staré časy či ako sa to volá. Dávam ich aj menšiemu do vajíčka aj staršiemu do autosedačky. Zatiaľ som si nevšimla, žeby to mali nejaké prepotené. Keď sú horúčavy, tak v aute mám zopár plienok v zásobe a vymením a operiem. Chcela som si kupovať aj podložky, ale akosi sa mi žiadna nepozdávala a hlavne plienky sú univerzálne.

lulu1321
5. jún 2022

@mama4444 plienka, bavlnená osuška, uterák...

koray
5. jún 2022

@mama4444 Treba pozerat bavlnene, lebo vela vidim aj s minky a to je polyester, pozor na to. Ja som si usila z presivaneho platna bavlneneho

hopeja
5. jún 2022

Skus pozrieť aeromoov podložku proti poteniu, my sme mali a boli sme spokojní

ninjah
26. jún 2022

Ahoj, aj ja momentalne zhanam podlozku a na internete som nasla ze su aj nejake chladiace co ochladia 3 az 5 stupnov oproti prostrediu, no nemam z toho uplne dobry pocit ze by mi syna malo nieco vyslovene chladit od spodu, ak by sa tu niekto nasiel kto s tym ma skusenost bola by som rada za recenziu 🙂. Stoja okolo 50 eur. Ja mam momentalne z pinkie ze jedna strana fleece druha strana letna so striebrom, nevytahujem ho uplne mokreho ako napr z vajicka ( iked v aute ide klima) ale je jemne vlhky na chrbatiku a vlaskoch, takze to by som velmi neodporucal napriklad. Vela ludi radi bavlnenu plienku takze ja pojdem asi do toho a ako bolo uz spomenute, tie XKKO su naozaj najlepsie balvnene plienky na trhu za mna.