Má niekto kočík Tako Princess?
ahojte babenky ma niektora tento kociarik ,aka je tam velka vanicka a sportova cast dakujem
@vikusik ja by som si uz kocik Tako nekupila mali sme s nim velke problemy pri druhom babatku sme si kupili Qamarelo Max Colorado a suhlasim z radustek ma priestrannu vanicku zmestim tam chrumku aj s fusakom a dvoma dekami uvidime aky bude sportacik ale zatial som nad mieru s nim spokojna
nevieme mi niekto poradiť kde zoženiem adapter na autosedačku na kočík tako? dakujem
Ja mám kočiarik Tako princess a som maximálne spokojná!!!!!a aj vanička je dosť priestranná 😉 a môžem povedať, že pri všetkých tých kočiaroch, čo som už mala, kedže teraz máme štvrté bábo, je tento tako princess najlepší 🙂 🙂 🙂
@vikusik my mame tako ballila a je uzasny vsetci sa za nim otacaju a obdivuju,vanicka velika,sportak akurat aj s autosedackou..velmi lahky!!!velke kolesa,s cim neni vobec problem cez zimu na snehu,a je velmi lahko jednoducho ovladatelny..manipulujem ho jednou rukou casto .. 🙂 tip odo mna 😉

ahoj vikusik....tento kocik ma moja kamaratka no vravela ze je dost mala vanicka a sportak tiez...bolo by najlepsie aby si sla do detskeho obchodu a kukla ho....vraj na zimu tam ledva mestila fusak no neviem...ale ak by si chcela s velkou vanickou ja mam CAMARELO EVO ECO a tam je fakt velka vanicka a sportak to ani nehovorim preto som si ho kupila lebo nechcela som tiez kocik s malou vanickou som s nim nad mieru spokojna je to 3 kombinacia a je aj dobra cena......uz je na tebe ako sa rozhodnes 😉