Ahojte.
Vyberam golfovy kocik a zatial sa mi pozdava Maclaren Quest Sport. Mate s nim niekto skusenosti, popripade s inymi typmi z tejto znacky?
dakujem
@dolcegucci mozes mi poslat link odkial?
@silviaaa21 môžem sa opýtať objednávala si si ho ? Já tiež zháňam čierne a neviem zohnať to to už organizoval nepredávajú ?
@mam33 Áno objednala, už ho mám aj doma. Ja som ho chcela tiež hlavne kvôli dovolenke. Syn mal už 2 roky, takže nám kočík naozaj slúži len na rýchle presuny a nechcem ho stále pripútavať, tak som objednala madlo. Problém je, že on si ho sám dá dole, takže ho budem asi predávať. Mám ale modré
@dolcegucci Aj ja som taký kúpila, ale odtiaľto z bazára za 15€ 😀 . Pozerala som aj ten kufríkový, pevnejší obal, ale ten je už moc drahý. Toto bude asi len proti poškriabaniu, ale aspoň niečo.
@silviaaa21 super si kupila🙂urcite to staci,hlavne to zlozim a dam to kocika 😉
@silviaaa21 och škoda ja potrebujem čierne inak by som hneď brala .
Ahoj nepredáva niekto CIERNE MADLO NA MACPAREN XLR ? Dik
Baby dakujem kupim asi to sive z toho ali..popripade nejdete niekto objednat?predat?
@mam33 Tu v bazáre jedna kočka predáva.
@dadach84 A nechceš to modré?
@silviaaa21 Hej ale šedé ja mam Black/champaign čiže zháňam čierne a nie za 35 ved to mam nové za menej
@mam33 Som pozerala len podľa obrázka a tam je čierne, veru cenu si dala poriadnu a to ešte po zľave.
Kocky, ja som dnes zapasala maleho do(novych) questiek a nevedela som to odopnut. fakt ze som vyvijala neskutocnu silu, skoro mi palce odpadli, nic. nakoniec som dieta dolovala z tych pasov jak tava. nie je nejaky trik ako to rychlejsie vybehat? alebo som prehliadla nejaku poistku? inak doteraz je to neodopnute :D
No damy takze nakoniec som maclaren zrusila a kupila novy silver cross reflex..prisiel mi rovnaka kvalita a hlavne ma lepsiu chrbtovu opierku,ma madlo a nanoznik v cene...chcela som to sive xt a nikde ho nemaju najblizsie az o 4 tyzdne a tie ostatne farby nic moc.
Ahojte, má prosím niektorá z vás sivé xt 2015? Nikde sa k nemu neviem dopátrať, aby som ho videla naživo. Díky moc.
Ja som chcela sive a neni nikde..u nas aj cr ze tak o mesiac.jedine pramworld ale je drahe
No, našla som nejaký eshop z Ostravy, majú ho skladom, ale na prosbu, či by mi neposlali reálnu foto (lebo buďme úprimné, tie fabrické a realita majú k sebe ďaleko), mi už nereagovali..... A spokojná s tým Silver Cross? Mala som ho ako číslo 2. Díky 🙂
prosim vas pekne, neda sa to nejako spravit, aby to sproste origos madlo sa nepolohovalo hore dolu furt? nejako to zlepit alebo co? nech je v jednej polohe?
pripadne - neviete ake ine madlo neoriginal sedi na maclaren xlr?????
Ahojte. som trochu blbec z toho odporucaneho zatazenia xlr. Je to do 15 kg alebo do 25 kg? Chcem to uz pre vacsieho chlapceka, nehovoriac ze aj ten starsi sa mi tam stale trepe 🙂
Mozem sa spytat objednaval niekto aj s uk,zevraj su lacnejsie,,,ak ma niekto link na anglicku stranku poprosim keby mi niekto poslal..dakujem
K
@dolcegucci dakujem velmi pekne... 🙂
@sviecka hej do lietadla.jasne,ze by sa znicil.Len raz som dala kocik bez nicoho a nikdy viac ☹ ale uz som objednala 🙂