Ahojte.
Vyberam golfovy kocik a zatial sa mi pozdava Maclaren Quest Sport. Mate s nim niekto skusenosti, popripade s inymi typmi z tejto znacky?
dakujem
da sa objednat jedine z babymarketu alebo predeti.sk alebo priamo z anglicka
@tamichloe ty si vyber, mne sa pacia aj tieto jemne, no ale tebe sa musia pacit...
@vavrenka jasne chod vyskusat a uvidis, kvazi lahke su obidva, do narucia ich chytis, len Quest je mensi po zlozeni, teda kratsi....A denim ako pise damiani je dostat aj na SK....
@ka3na ano , ja mam zltu rada, a bude sa mi hodit aj do cierneho XT,a na jesen by som chcela kupit Beatles, miesto Bee plus do auta, teraz nie ,koli strieske,teraz potrebujem tu dlhu...a tak mi pojde ta citronikova podlozka aj do Beatles, videla som hotiwez nazivo a je krasny...A tu podlozku co si vybrala, mam presne tu istu v ciernom XT...je super a pojde ti uplne perfektne do bezoveho XT....
Tak podme na to.....posli nam c. u. my ostatne ti posleme peniazky a mozes to objednat....
@tamichloe ta je tiez super
@ka3na dam ti foto poobede...z tej druhej strany....sranda, ze sa ti paci to iste.... 🙂 tu oranzovu s futbalkovou som chcel asi pred mesiacom, oranzovu uz som vylucila, futbalkovu stale chcem, len vlastne zelenu farbu nemam rada, nic nemam ani maly zelene.....tak preto nakoniec ta zlta.... 🙂
ahojte baby,predavam Questika,kupeny pred týždnom,vonku bol 2x...len ak by mal niekto nahodou zaujem 😎 😎 ,tak Vam davam take male info 😵 😵 dakujem pa
@tanija133 ahojcek, tak som bola na vyprave za maclarenom, trosku ma prekvapilo, ze ten quest sa tazsie ovlada.. cim to je? moj subjektivny dojem, ci maclareny su take? inak ten denim je iba na objednavku a doba dodania 6-8 tzydnov 😝, ale co ma potesilo tohtorocne questy idu polohovat skoro uplne do lahu, pri tom denime mi to nevedeli zarucit. takze som trosku zmatena. iank konstrukci asuper, lahka a pevna a aj vnutro makke a prijemne.. len to ovladanie 😅
@vavrenka mozno ine baby budu vediet, ale podla mna je to tym ,ze Quest ma mensie kolecka ako XT, ....zalezi aj na co si zvyknuta....Su to predsa golfove palice,nie spojena rucka, ale casom si zvyknes.....ja som mala tiez Fusion a Bee plus, tie sa lahucko tlacili,ale zvykla som si na XT...Ano isto je denim u nas ,na objednavku....ale z Anglicka ho mas za tyzden.....a super ze su uz do lahu tie questy, ak to potrebujes.... 😉
Aj nam sa quest ovladal super
čaute baby 🙂 chcela som sa tu s vami poradiť, ktoré maclaren-y sa dajú dať do úplneho ľahu?
baby predavam xt, kupeny minuly mesiac v pre deti, s organizerom a s madlom, na cene sa mozeme dohodnut
Ahojte, kde sa da este zohnat golfovy kocik Maclaren Juicy Couture??? Uz som skusala snad vsetky slovenske stranky a nic ☹ neviete poradit, resp. aj sprostredkovat kupu?
@tamichloe ano ta s tou ruzovou je krasna, alebo aj tato by sa ti tam hodila...