Mám dať synčeka aj do fusaka?
Mamicky prosim vas viete mi pradit?? u nas je 4° slniecko a hlasia pekne asi cely tyzden..neviem ako mam ist s malym von ci este mam nechat fusak alebo ho uz schovat a dat teplejsie nohavice a deku?v com chodite vy von?dakujem za tipy 🙂 🙂 🙂 🙂
my stale fusak, ono nie je az tak teplo ako sa zda.. toto slniecko je velmi zradne
Tak ako píšu baby,ja mam 1,5 ročnú,my sa uz nekocikujeme ale keď behá vonku 1-2 hodky,tak ideme domov s dobre vyštípanymi líčkami od zimy,slniecko je ešte veľmi klamlivé.A ked ti bude sedieť v koviku bez pohybu tak obzvlášť
my mame len spodnu cast fusaku v sportaku, aby sedel na teplom, uz tu vrchnu-zakrytie teda velmi nechce, musi byt riadna zima, aby ju zniesol, mali sme asi 2x tuto zimu. ale zase davam overal a pod to podla pocasia. nas ma rok aj 8 mesiacov, malemu leziacemu by som asi nechala, takemu behajucemu podla mna velmi netreba, pokial nejdete na par hodin von, ved co potom dat, ked je o 15 - 20 stupnov menej?
@sabina1975 pardon zabudla som napisat maly ma 8mesiacov..este mame fusak ale ked idem s nim von pripadam si ako jedina s fusakom.. ci to je len nahoda ze stretavam mamicky uz len s dekami..
u nas 3 stupne a riadne zamracene (netusim, co hlasiili 🙂 ... ja som uz chcela minuly tyzden zimny fusak vymenit za taky prechodny, ale teda dobre, ze som este nechala. maly ma rok aj 4 mesiace a v kocari este spava ... takze fusak to isti.
určite fusak.......je rozdiel, keď sa prechádzate alebo keď len ležkáte v kočíku a nehýbete sa 🙂 .....myslím, že malému by ešte bola dosť zima.....
@muriel21 no tak to mate paradicku 🙂
ono aj ja vzdy meditujem - co obliect, ci zakryt, .... ale teda ak mam sudit podla seba, tak som rada,ked mam nohy v teple. fusak nemusim zapnut az pod bradu, mozem malemu nechat ruky von, a tak ....
svokrusa nam usila na jesen taky fajny prechodny - dve vrstvy flisu a medzi nimivatelin. ten som mala v kocari,kym nebol minus. no terza som ho este nevimenila, lebo u nas casto fuka (byvame pod tatrami) a aj je takhnusne zamracene a vlhko ...
@ukulela no tak teda ty toas vyhrane s tym fusakom..no ked ideme von a je pekne ani ja mu ho uplne nezapinam..mu davam take zateplene teplaky aby mu nebolo zima ked je trosku mino kocara...tak vy mozte este lyzovat pod tatrami😄😄😄 u nas to bolo paar dni ako keby bola uz jar...
4 stupne su este normalna zimna teplota... takze fusaka a dieta sa v kociku nehybe, takze potrebuje viac teplo, ako my, co kracame...

Neviem ake velke mas dieta moja ma 2 roky a 3 mesiace a ked ideme s kocikom tak ma aj fusak mne sa deka smyka