icon

Mám kúpiť súrodenecký kočík alebo stačí stupienok?

vendy23
20. feb 2026

Ahojte baby , idem sem s takou otázkou. Keď sa nám narodí druhé bábätko bude mať naša prvorodená čerstvé 2 roky. Kúpiť alebo nekúpiť surodenecký kočík? Ja som za … manžel že načo že malej stačí stupienok. Ako to máte vy ? Ďakujem za každú radu 🫶🏻

kacena4
20. feb 2026

zalezi od toho ako casto a ako daleko chodite s kocikom, ci si na deti sama stale alebo maj aj poomoc ake mas prve dieta, ci je kludas a vydrzi na stupienku alebo nie, ci ho planujes dat do skolky...

vendy23
autor
Autor odpoveď zmazal
vendy23
autor
20. feb 2026
@kacena4

zalezi od toho ako casto a ako daleko chodite s kocikom, ci si na deti sama stale alebo maj aj poomoc ake mas prve dieta, ci je kludas a vydrzi na stupienku alebo nie, ci ho planujes dat do skolky...

@kacena4
malá pôjde do škôlky až v 3 rokoch skôr nie . Manžel je 70% času v práci. Osobne som ja za suridenecký kočík lebo si neviem predstaviť malú naháňať aj s kočíkom s bábätkom. Malá neobesdí ani doma nie to ešte vonku že by vydržala stať dlhšiu dobu na mieste. S kočíkom chodim stále aj teraz na dlhšie prechádzky 😊

kacena4
20. feb 2026
@vendy23

@kacena4
malá pôjde do škôlky až v 3 rokoch skôr nie . Manžel je 70% času v práci. Osobne som ja za suridenecký kočík lebo si neviem predstaviť malú naháňať aj s kočíkom s bábätkom. Malá neobesdí ani doma nie to ešte vonku že by vydržala stať dlhšiu dobu na mieste. S kočíkom chodim stále aj teraz na dlhšie prechádzky 😊

@vendy23 takze si si sama odpovedala... ty ho budes pouzivat min. 1 rok pri neposednom starsom dietati...

nekonecna_katastrofa
20. feb 2026

Mala som presne 2r rozdiel medzi detmi. Kupila som stupienok, aj som ho predala takmer nepouzivany. Hrozne mi zavadzal na kociku, starsi na tom byt nechcel. Chodil s nami peso, on chodil rad a zas 10kilometrove prechadzky sme nechodili. Mladsia mi isty cas aj odmietala kocik, takze som ju nosila aj tak v nosici. Potom sme mali sportovy a ten sa dal tak roztiahnut do lahu, ze sa mi tam zmestili na sedenie aj obaja (jeden vpredu, jeden vzadu), tak v pripade nudze som tam hodila aj starsieho.