icon

Mám si nechať Jane slalom pro 2008 alebo Coletto austin3?

lejlla
7. apr 2013

Baby potrebujem radu.mam doma momentalne tieto dva kociare: jane slalom pro 2008 a coletto austin3.musim sa koli miestu jedneho vzdat.pre ktory by ste sa rozhodli si nechat?mam 11 mesacne babo.som bezradnaaaa oba su super ☹

kiakocikovsvet
•
7. apr 2013

nechaj si JANE slalom

michaela80
•
7. apr 2013

urcite janecko si nechaj..

katkatt
•
7. apr 2013

neviem, ci sa tu najde mama, ktora ma (mala) tieto dva doma a objektivne to zhodnoti... ty poznas plusy aj minusy obidvoch... ja hlasujem za Jane (mam doma Nomad)

pingu1
•
7. apr 2013

na milion percent Jane

rora
•
7. apr 2013

urcite jane. uz len ked si pozriem tu opierku noziciek tak je rozhodnute, zachvilku drobec povyrastie a opierku ktoru ma austin mu bude na nozickach mala a nepohodlna skrz tu oblu tycku aj co sa tyka lezania (viem o com hovorim kedze ja som mala rovnaky typ opierky noziciek a v 14tich mesiacoch som kupovala novy kocik). u jane mu pri nozickach nic nezavadzia

sviezost
•
7. apr 2013

Ja by som si nechala jane.

vulka
•
7. apr 2013

Ja by som si nechala Jane, ten druhý má suseda a je ti riadne hebedo.

monika2712
•
7. apr 2013

Ja mam jane slalom, a je sice super, ale je to tazke hovadko ktore zabera napr v kufri auta dooost miesta.. nepoznam ten druhy, ale vyzera aspon na pohlad skladnejsi a lahsi. zalezi na tom co potrebujes, ako sa v nich citi tvoje dieta.. ja kvoli tomu ze je ten jane taky tazky musim kupit jeden lahky golfac na leto.

acer11
•
7. apr 2013

nakoniec si aj tak na leto kúpiš niečo ľahké,ale zatiaľ jane 😎

mirokinder
•
10. apr 2013

Som rád, že Jané vyhráva 🙂) V každom prípade, ako športový je Jane mimoriadne veľký a pohodlný pre dieťa. Bola by škoda sa ho teraz zbaviť.