icon

Máte kočík Moon Style 2020?

anetttka123
8. jún 2020

Ako ste s nim spokojne?

sluchatka
8. jún 2020

@anetttka123 ahoj ja ho mam kupeny, zlozeny a caka na majitela 🙂. V terene ho zatial odskusany nemam, uvidime aky bude ale ja myslim ze bezny teren zvladne . u mna vyhralo - lahucke ovladanie, skladanie so sedakom, dost velka predlzena strieska aj na hlbokej korbe aj na sportaku. Nemusis dokupovat ziadne clony. Uplne tvrdy nie je, da sa aj pohupat - aj ked ja som hupanie ani nehladala. Mne sa akurat moc nepaci material , je to taka kobercovina, ale co uz.

anetttka123
autor
8. jún 2020

@sluchatka ahooj,mame asi rovnaky vkus a kriteria😉je uzasny... Vsetko na nom mi uplne sedi..no zastavila som jednu kocku co s nim sla,ci je spokojna,a onq,ze je super,lahky,skladny...ked som sa jej opytala,ci by ho kupila znova,jej odpoved bola Nie...ze je moc tvrdy...ze s nim jazdia po sidlisku,a ze na nerovnych terenoch starych chodnikoch to s nim strasne natriasa...ze kazdy kamienok je citit..po super rovnej cesticke chodniku pecka,ale inak,ze je moc tvrdy...tak teraz tak vaham...ale je to laska na prvy pohlad...nic ine moje oko tak neoslovilo..dufam,ze sa este ozvu mamicky co ho maju uz vyuzivany,ze ake su ich postrehy.... kedy ho uvedies do prevadzky cca😉😋?

sluchatka
9. jún 2020

@anetttka123 uvidime ja uz cakam kazdym dnom 🙂) Myslim ze bezny termin zvladne, ja som pocula len chvaly na neho. Uvidime aky bude na zlych chodnikoch . Necakam, ze bude terenny - to skor terenne kolesa ako model Solitaire, ale ten sa mne zdal uz tazky.

anetttka123
autor
10. jún 2020

@sluchatka chvalili ho kocky co uz maju a pouzivaju?poznas take?prosim popytaj sa ni nanho,ci je to az taky masaker...🙂

sluchatka
10. jún 2020

@anetttka123 ano chvalili. Inak by som ho nekupila.

anetttka123
autor
10. jún 2020

@sluchatka byvas na dedine ci v meste? 🙂 prosim,prepac ak budem teraz odvazne otravna🤗bolo by mozne poslat mi kontakt na nejaku tvoju znamu ,ktora ho ma?len by som sa opytala na tie jazdne vlastnosti...ak by teda tá znama bola ochotna... ak nie,jasnacka chapem🙂krasny vecer

kiwja
30. jún 2020

@anetttka123 ahoj, môžem sa spýtať čo si zistila ohľadom podvozku a terénu? Diky

anetttka123
autor
30. jún 2020

@kiwja ahoj,tak Moon Style super,ale podvozok a teren len na hladke cesty...stare chodniky,asfaltky dost zle...a so vsetkym su kocky spokojne,len ta jazda ....ze to proste natriasa fest...Teda som si objednala ABC Desig Salsa 4Air Rose Gold...je o 1,5kg tazsi,no priestorny,krasny,a vsetci mi nan napisali,ze je bomba...jazdi aj tereny,strkove cesty,a polne bravurne...takze som si ho rovno objednala....niesom ztotoznena akurat s ciernou farbou,ale doladim si ho bledunkymi doplnkami(taska,fusak,nanoznik,podlozka) 😉

marselita10
30. jún 2020

@anetttka123 ja som tiez mala vyhliadnuty moon style 2020. az kym som ho neohmatala v predajni :D mne v prvom rade vadilo ze nieje odpruzeny, velmi tazko sa mi s nim vychadzalo na obrubnik. musela som sa k nemu naklonit, aby som to dala. Druha vec co mi vadila je uzsia vanicka. Ja som mala potom vyhliadnuty aj anex L/type, a tam mi vadilo tiez ze nieje odpruzenie a bol nizsi ako moon. Nakoniec sme kupili, to co som mala uplne ze posledne vyhliadnute, len ako rezervu, a to ABC design salsa. ten mal vsetko co moon a aj odpruzene plus sirsiu vanicku. Meterial sa mi tiez viac pacil na salse ako na moone. Len skoda tych farebnych prevedeni toho ABC kocika.

anetttka123
autor
30. jún 2020

@marselita10 presneee...tie farebne prevedenia mi vadili...taka nuda ..🙄 ale ten Rose Gold sa mi zapacil,aj ked neznasam ciernu...ale doladim ho doplnkami...uz mas Salsu vyskusanu? Ako si s nim spokojna?

marselita10
1. júl 2020

@anetttka123 este nemam, este cakame na drobca, termin mam 1.9. Ale uz sme ho poskladali, a co som len tak skusala doma, tak si myslim ze budeme spokojny. Ano ten Rose gold i mne sa pacil, ale kedze bude chlapcek, tak by nebol pre nas vhodny. Najprv som chcela ten svetlo sivy, ten sa mi najviac pacil. Ale ta latka sa mi zdala dost tenka, tak sme vzali modru farbu. Nechcela som tmavu, ale nakoniec som i s tou spokojna. A ty ked mas air, tak ten tvoj je este lepsi do terenu, isto viac pruzi. My sme ale chceli bezudrzbove kolesa. Najst ale taky kocik, aby aj pruzil trosku, bol skladny a aj cenovo bol celkom v poho je tazke sme zistili😀

kiwja
1. júl 2020

@anetttka123 ja som si predvčerom objednala moon style ale po tvojom príspevku rozmýšľam nad zmenou. Pani predavačka má však uistila, že žiadne negatívne recenzie na kočík nedostali a ze sa s ním da prejsť pekne, tak sa stále rozhodujem. Zaujala má aj alternatíva, ktorú mi ponúkla https://www.babytrend.sk/kombinovany-kocik-muuv... tiež sa da pekne zložit ale nemám skúsenosť ani s týmto

anetttka123
autor
1. júl 2020

@kiwja aj mne sa ten Muuvo pozdaval dizajnovo,ale ma odhovoril predavac od neho...uz ani neviem preco...nieco ,ze je od Moonu o kategoriu nizsie ci co.... neviem,premysli si...Moon Style je srdcovka na prvy pohlad,aj 50ty pohlad,no ta tvrdost bojim sa jej...chcem si kocikovanie vychutnavat,byt bez stresu,ze tam a tam nejdem,lebo diery,lebo hrbolaty chodnik,...Som si povedala ,ze kocik kupujem aby som mohla dlhe prechadzky absolvovat,byt na vzduchu,aj ked je sneh a lad a hrbolce po odhrnani chcem zvladat v poho,a nie cele dni vymyslat kam mozem ist kam radsej neist...keby byvam len v meste ok,nevaham,ale byvam v primestskej casti ,a chcem si popijat cajik kavicku a pritom pohodlne kocikovat....🙂

rebeka6615
18. nov 2020

@anetttka123 ahoj, mozem sa opytat...momentalne riesim dilemu ci moon ci salsa. Si s abc spokojna? Je aspon trosku hojdavy? Co skladanie do auta? Ďakujem ti uz vopred za odpoveď.

rebeka6615
18. nov 2020

@marselita10 ahoj, mozem sa opytat...momentalne riesim dilemu ci moon ci salsa. Si s abc spokojna? Je aspon trosku hojdavy? Co skladanie do auta? Ďakujem ti uz vopred za odpoveď.

marselita10
19. nov 2020

@rebeka6615 ahoj. ja som spokojna snabc salsou. skladanie je lahke rychle, paci sa mi ze vanicka sa da zlozit, prakticke hlavne na cestu autom. je trosku hojdavy, odpruzeny, ale nie tak dostatocne ak chcem babo i hojdat. ja som tu "funkciu" na kocik nechcela. ale ak chces s poriadnym odpruzenim, tak polske maju asi najlepsie odpruzenia, napr. anex. nad tym som tiez uvazovala, ale tazsia konstruckia, neskladna vanicka a na mna mala sportova cast ma presvedcila ze to nebude dobra volba. a moon som nechcela preto lebo vobec nebol odpruzeny, pre mna to je kocik len na dobre upravene cesty a nie na tie nase rozbite chodniky. jedine ci sa mi nepaci na salse je ta ich plastenka, taka neprakticka pre mna. inak za mna paradny kocik za tu cenu.

anetttka123
autor
20. nov 2020

@rebeka6615 uuuuuuplne Ti ho odporucam...vobec nelutujem...perfektne pruzi,aj pohojdas ,skladanie super,je trosku tazsi kocik..ale nema chybu...do terenu je mega super!!!!velky,priestranny...

rebeka6615
20. nov 2020

@marselita10 ďakujem krasne 🙂

rebeka6615
20. nov 2020

@anetttka123 ďakujem 🙂