Máte kočík Valco Baby Snap 4 2014?
Dnes som ho nasla a je celkom pekny ,len neviem ci aj dobrý? 🙂 Dakujem
Ahoj,my sme si ho kúpili tiež,je jeden z mála,čo spĺňal aspoň vačšinu toho,čo som od šporťáku chcela. Jazdí sa s ním veľmi dobre,je ľahký,super spratný a pritom dosť veľký pre dieťa,strieška super,rozzipsuješ a je aj ako clona a dá sa meniť,už som si aj objednala ďalšiu,tak sa na ňu teším. Nožičky sa nedajú polohovať,ale dajú sa krásne vytlačiť do hora a drží to. Nie je to úplná rovina,ale podľa mňa to stačí. Košík je dostatočne veľký. Pre mňa sú nevýhodou kolesá,síce idú ľahučko,vďaka ložiskám,ale bojím sa ,že o chvíľu budú škaredé,síce plne funkčné,ale na pohľad....ale to je problém väčšiny šporťákov,čo majú takéto kolesá a je celkovo problém nájsť šporťák s nafukovacími kolesami,taký aby nebol ako hebedo veľký...tak ale to vyriešim tiež tak ,že keď budú očochrané veľmi,tak si dokúpim nafukovacie športové kolesá,ktoré sú v ponuke napr. na MALL.sk. Je to austrálsky kočík ,tak dúfam,že aj naďalej nám bude tak dobre slúžiť 🙂
ahoj, mozem sa spytat, ci si nakoniec kupila ten valco baby alebo iny kocik? Dakujeem, Lubka
Ahojte. Kde ste kupovali kocik?
@monikabubko prosím ako si spokojná s kočíkom Valco?Ako dlho vydržia tie penove kolieska?dakujem
Aj ja nad nim rozmyslam, ale nikde sa neviem dopatrat recenzii. Dobra cena a hlavne ta vaha ma lakaju. Mate ho uz niektora? Myslim ten Valco Snap ultra. Diky.
Kočík používal mesiac a som maximálne spokojna,bezproblemov zvláda výmole,ak sa im nedokážem vyhnúť lebo niektoré chodniky sú katastrofálne.strieška je perfektna žiadny slnecnik nepotrebujeme.tie kolieska sú penové čiže kamienky sa fakt do nich dost zapichuju,ale hádam niečo vydržia.Nôzky sa dajú krásne polohovať čo je super a vôbec kolieska nehrkocú aspon zatiaľ nie.uvidime ako sa budú správať časom,ale už sme pobehali všeliake jamy,hrbole a v pohodičke.My sme ho kupovali v All toys a bol aj s nánožníkom,pláštenku sme kupovali originál,lebo som vyskušala všeliake univerzálne a jednoducho to nesedelo dobre a ani to nevyzeralo pekne.Ja môžem len odporučiť.pôvodne som nechcela toľko investovať ale pozerali sme rôzne kočiky max.do 150€ a poviem pravdu nepáčili sa mi a už v pradajni buď vrzgali alebo rúčky boli nízko,alebo boli krátke pre dieťatko,nedali sa nôzky polohovat alebo chrbátik dat do ľahu.
ahojte, kto mate valco prosim vas ako sa tam hore uchytava nanoznik? mam ho zahaknuty na konstrukcii striesky, ale stale to pada ked ho mala odtlaca. a spodok nelepim lebo je to velmi nesikovne ked viac x vyberam dieta z kocika.
inak moj nazor k tomuto kociku valco snap 4:
+ je lahky, skladny, perfektna strieska, dobre kolesa, celkovo kvalitna konstrukcia
- kratky sed, kratke pasy ked je dieta v zime naobliekane, maly nakupny kosik, otrasne polohovanie noziciek (mame ten starsi typ kde sa len vytlaca ta latka, stale to pada dole) a nic moc nanoznik. uvitala by som aj dlhsiu rucku lebo stale kopem pri chodzi do brzdy :(
Kocky,ktore mate 5bodove zapinanie..aku ste kupovali podlozku dovnutra kociku?dakujem krasne
Baby tie ktore mate novy kociar nechcete vymenit kolesa? Mam nafukovacie nove a zhanam gumene

uz to pre teba asi nie je aktualne, ale tak posluzi aspon ostatnym...odporucam ho, ja som s nim uplne nadsena, je lahulinky, velmi prakticky, striska uplne super- konecne nemusim sermovat s plienkami a kadejakymi clonami, aby malej nesvietilo..jedine negativum je, ze ma trosku maksie kolesa a obcas sa do nich zapichne nejaky ten kamienok...ale aj tak by som ho vobec nemenila...velmi dobra manevrovatelnost, super ze ma rucku v kope, fakt siroky a nasa mala ho ma velmi rada