icon

Máte niekto skúsenosti s nosičom Liliputi?

lenka138
26. máj 2009

máte niekto skúsenosti s týmto nosičom? Vyzerá celkom dobre, aj nožky sú tam naširoko ako v manduce, len manduca je o dosť drahšia 😒

http://www.liliputi.sk/index.php?option=com_vir...

helad
26. máj 2010

Dahlia, my kapucňu vôbec nepoužívame, nepotrebujeme - takže v tomto ti neporadím...

maska1
27. máj 2010

ahojte 😉 chcem sa vás opýtať, z ktorých stránok ste si objednávali liliputi nosič, kde je najkratšia čakacia doba a takisto najmenšie poštovné, veľmi pekne ďakujem za odpovede 🙂

maska1
27. máj 2010

myslela som dodaciu lehotu
😀

klaudia74
27. máj 2010

maska, na www.liliputi.sk - dodacia lehota ihneď, sú všetky farby na sklade 😉

maska1
27. máj 2010

díky veľmi pekne za odpoveď 😉 tam ale píšu, že dodacia lehota 5 až 10 dní

klaudia74
27. máj 2010

pri každom nosiči je uvedené, že "skladom" 🙂

maska1
27. máj 2010

díky, tak už je objednaný v červenej farbe, už sa teším 🙂

dahlia23
27. máj 2010

maska, Ty si aká rýchla 🙂
my sme dneska mali tradičnú prechádzku zo škôlky v nosiči, asi si ho aj nechám. Mám ho od kamošky, jej sestra ho chce predať, požičala mi ho na skúšku. A keďže sú aj deti, aj ja spokojné, tak nebudem vymýšľať s nejakou manducou. 🙂 a na tú kapucňu som si už tiež našla systém, takže pohoda 🙂

enis
14. jún 2010

nosič liliputi môžem vrele odporučiť, tiež som mala dilemu aký si kupim, ale tento je aj cenovo fajn a je uplne v pohode, lahko sa obsluhuje, aj manželovi sa zapáčil, a maličkej sa v nom velmi pači, dokonca mi v nom aj zaspinká

dahlia23
14. jún 2010

my sa veselo nosíme, nie je dňa, kedy by tam neboli jeden alebo druhý. malý tam tiež pekne zaspinká, takže fakt som spokojná. 🙂 skúšala som aj manducu, ale liliputi sa mi páčil viac 🙂 a tá cena tiež 😀

mbrazd
27. jún 2010

zdravim, ak niekto predáva liliputi, ohlaste sa 😀 . Dakujem

lenka_da
5. júl 2010

ahojte, tiež mám záujem o liliputi, nepredávate niekto? 😉

babush
8. júl 2010

ahojte...tak som si vcera objednala sivy kusok 🙂 Neviem sa uz dockat. Len ma mrzi, ze som vas vcera nedocitala az na tuto stranu, lebo ja som objednavala z inej stranky a tam je tusim doba dodania az do 14dni! A to pri mojej nedockavosti nie je dobre 😎 Inak my sme sa nosili v elastickej satke, aj ked nie vela, ale v tych najtazsich okamihoch to nasej malej pomohlo. Tak som zvedava ako nam sadne liliputan. Dam vam vediet, ked pride a vyskusame.

hana33
9. júl 2010

Ahojte dievcata, rozhodla som sa aj ja pre nosic liliputi a v pondelok mi dufam pride.
Citala som takmer celu diskusiu, ale zatial som nenasla info, ci niektora z vas vyuziva nosenie na boku. Ak ano, ake s tym mate skusenosti a je to v poho nosenie, ci nie az take pohodlne?
Dakujem 😉

gabitimi
9. júl 2010

ahojte,
ja mam tiez liliputi a som spokojna. na boku som za ten pol rok co ho mam nosit este neskusala, ale stale sa chystam 😅 myslim si vsak, ze pri takomto noseni asi bude trpeit chrbtica koli nerovnomernemu zatazeniu.
ja som tiez veeelmi chcela manducu, ale koli cene som sa napokon rozhodla pre liliputi a som spokojna. mame aj satku, ta sa mi zda super pre malinke mimco. nosic mi teraz vyhovuje, ze dieta mozem hocikedy "vypustit" a nechat pobehat, 5m satka by bola v tomto na ostaru. ja nosim nielen koli praktickosti, ale je to super pre emocionalny vyvin dietatka, ked citi pri sebe istotu matky a pocuva byt srdiecko 🙂

kapucnu som vyuzila len sem tam, ked som mala timka vzadu a zaspinkal. raz som mu ju chcela upevnit aj v vpredu, ale zdal sa mi tam az prilis zakvaceny. v pohode zaspinkal aj bez toho a hlavicka mu vobec nekvecala.

dahlia23
10. júl 2010

ja som dnes malého v liliputi uspávala. v poslednej dobe máme problém cez deň zaspať, reve jak pavián, nechce byť na rukách, ani v posteli, ani v kočíku, len v nosiči. už si viem predstaviť niektorých členov rodiny, ako by mi za to nadávali, že ho rozmaznávam a že ho tak budem musieť uspávať stále. 😀

dahlia23
10. júl 2010

@babush dúfam, že vám liliputi dobre sadne a že bude dobre slúžiť 😉

klaudia74
10. júl 2010

@dahlia23 nerozmaznávaš, veď on je ešte malý 🙂 - ja som malého takto uspávala cca. do roka, odvtedy pekne zaspáva sám a ten prechod bol úplne bezproblémový. Jednoducho mi dal vedieť, že chce ísť do postieťky a nie do nosiča, tam mu to bolo už pohodlnejšie. 😉

neurologia
10. júl 2010

@dahlia23
nerozmaznavas ho vooobec...moja mala bola taka ze cez den spat to bolo nemozne hoci som kocikovala ako o zivot postielka koliska to bol len rev....tak som ju dala do nosica a zrazu bol klud a spinkala -pekne si oddychla a potom bola svieza na dalsie huncutstva....aj teraz ked ideme na turu...prespi tam cely den... 😉

dahlia23
10. júl 2010

@klaudia74 , @neurologia ďakujem Vám. Som pokojnejšia. Večer to bolo to isté. 3/4 hodiny reval - ani jesť, ani cumeľ, ani postieľka, ani na rukách, ale nosič - zrazu bolo ticho. Už ma napadlo, či ho nemôže tlačiť bruško, keď ho utíši až tá vzpriamená poloha. Pritom sa kúpeme vo vedre, masírujeme sa vrátane bruška, tak fakt neviem. ☹

klaudia74
11. júl 2010

@dahlia23 Možno je to fakt bruško... ale možno to má úplne jednoduché vysvetlenie, že je práve v období, keď ťa potrebuje cítiť, resp. ten pocit keď bol v tvojom brušku, počuť tlkot tvojho srdca a podľa toho vie, že je všetko v poriadku a môže zaspinkať. 🙂 Možno sa mu začal intenzívnejšie rozširovať obzor vnímania okolia a je z toho už po večeroch unavený, potrebuje sa "vrátiť" k pokojnému pocitu, keď si ten svet bola preňho iba ty.

dahlia23
12. júl 2010

@klaudia74 pekne si to napísala, až som sa potešila 😵
dneska zasa hrozne reval, už ani nosič nezabral a kuknem do pusy a dolu sa mu tlačia prvé zúbky. tak možno ja preto ten nepokoj.

včera sme v liliputi absolvovali nádhernú prechádzku po lese 😵 😵 😵 , škoda, že môj manžel sa s tým nevie stotožniť, lebo nezažije také krásne chvíle 😒

modra1
12. júl 2010

Tiež mám tento nosič. Minule som zistila jeho veľký nedostatok. Mám pás nastavený tak, že malej opiera pravé koleno a lýtko práve o tú drapľavú zužovaciu čiernu časť na páse. Uvedomila som si to až v lete, keď mala holé nôžky a vybrala som ju z nosiča dosť doškriabanú práve na nožičke. Toto fakt nedomysleli 😖 .

hana33
12. júl 2010

tak dnes sme ho dostali, vyskusali tak na rychlo, lebo je nenormalne teplo a malemu sa celkom pacilo, len mi stale ozuzlaval tie popruhy. nepisal tu niekto, ze by k tomu mali byt aj nejake chranice, ci co? a nosite aj v tychto horucavach? ja sa dost potim, tka si to moc neviem predstavit. inak cerveny svieti do daleka ;)

sisulka7
12. júl 2010

ja som ho mala minuly tyzden a niesla som na chrbte sesterkinu malu 18 mesacnu, lebo nechcela kracat ani spat v kociku a do 5 minut zalomila 🙂

dahlia23
13. júl 2010

@hana33 ja som v tom dnešnom vedre bola pre Lenku v škôlke autobusom. Juraja som teda dala do nosiča. Celý čas prespal, v pohode som to zvládla aj ja, hoci horko mi bolo, ale to by mi bolo aj nahej. 😀 😀 😀 Doma som si vyzliekla mokré tričko, malý mal tiež mokré, ale boli sme obaja spokojní. 🙂 Chcelo by to bambusové tričká. 🙂

hana33
14. júl 2010

@dahlia23 vyskusam to asi az buduci tyzden na Donovaloch, ideme tam na dovolenku 🙂 ja sa totiz fakt nenormalne potim, na zenu je to abnormalne a stve ma to, ale to je na inu diskusiu 😉 ja len, ze ci to nejakym sposobom riesite v tychto teplotach, ci davate medzi seba a dieta plienku alebo ako. diki 🙂

pimpa
20. júl 2010

@hana33
ja davam v teple Paťka do nosiča holeho, ma mam len tricko a dost este pomaha si zobrat do ruky slnecnik od kocika, alebo ked nemas, tak aj nejaky bledy dazdnik je fajn. A snazim sa medzi 11tou a 15tou po vonku s nim nechodit, ale nie vzdy sa to da. Tiez pomaha aj voda vo flaske s rozstrekovacom v pripade velkej krizy 😉

dahlia23
20. júl 2010

@hana33 ešte by mohlo pomôcť funkčné spodné prádlo. vraj super sú bambusové tričká. kebyže zoženiem aj pre decká, neváham. 🙂

babush
20. júl 2010

ahojte,
hlasim dnes prve vyskusanie 🙂
Chcela som malu zobrat do obchodu v nosici, lebo som si myslela, ze po rannej skuske to bude okej. No...ale presli sme par metrov a spustila taky plac, ze som sa veru aj otocila a utekala s nou do auta. Az doma som zistila, ze mala je nakompletku pokandena 😀 Tak sa vlastne ani necudujem, ze sa jej v tom nechcelo sediet.
Doma sme to skusali este chvilku, ale troska je v nom nesvoja. Myslite, ze si nan zvykne, ked ju budem po troskach nan zvykat? Manzel vravi, ze jej je asi nosic velky, lebo z neho az tak dobre nevidi a to ju moze hnevat, tak neviem. Idem to pomaly skusat a verim, ze si nosenie znova oblubime 🙂