icon

Máte skúsenosti s kočíkmi Nurse?

luculka
1. aug 2007

ahojte....mate niektorá skusenost?

elule
20. feb 2010

iva1410 dakujem velmi hned to pozriem 🙂

iva1410
21. feb 2010

nemáte zač baby, som rada že som pomohla - potom dám vedieť kedy kočík prišiel 😉

janulka04
22. feb 2010

baby a videli ste novu kolekciu 2010? 😕
ze WOW...len este sa asi nedovaza, lebo je len v Spanielsku ☹

iva1410
22. feb 2010

janulka a kde ju môžem vidieť - nejak sa mi to nezobrazuje ani na tej ich španielskej stránke 😝

janulka04
22. feb 2010

ivi, ja ju mam v albume a pockaj, pohladam link....

iva1410
22. feb 2010

hmmmmmmmmmmm, pekná kolekcia ale myslím že nemáme čo ľutovať 🙂 2009 - sú krajšie 😀

janulka04
22. feb 2010

nehovorim, ze nie..ale aj tato je fajn..take svieze farby, akurat na leto... 😉

janulka04
22. feb 2010

a este by som vas poprosila, babule, ak ste niektora objednavala kocik on-line, odkial?
na tej polskej stranke vyjdu dost draho.... 😕

iva1410
22. feb 2010

áno pekné sú tie farby, také letné. ja som si to ani neuvedomila že sú tam tie kočíky trocha drahšie lebo som ten šporťák veľmi chcela a bohužiaľ nikde inde som ho nevedela zohnať 🙂 ale už sa ho neviem dočkať 😵 😀

janulka04
25. feb 2010

tak kocky, vyzera to, ze budeme mat capucino, kedze tie ostatne farby su len kolekcia v Spanielsku a nedovazaju ich, mna by taky speci dovoz stal 250€....tak nevadi, bue´demem mat za 420€ ten capucino 😵

iva1410
25. feb 2010

ten capucino je fakt pekný - ja som nad ním tiež rozmýšľala ale nakoniec vyhral ten can-can 🙂 a konečne sa mi ozvali že peniaze dorazili tak že posielajú dnes kočík, huráááá 😀

janulka04
25. feb 2010

ten can can sa aj mne paci a potom este aj ten Yacht...
tak som zvedava, ivi, potom napis....ale ty tusim len buginu si objednavala, vsak?

janulka04
1. mar 2010

a niktio nic nenapisal.... 😕
ivi, som cakala na echo, ze aka bola spokojnost?
Ja som objednala teda ten co mam v albume a dovezu mi ho nakoniec zadarmo 😕 , tak sa vytesujem, sice autosedacka bude ina,z kolekcie 2008, chocolate, ale podla mna to zas az tak nevadi...ci? 😕

dzamela
2. mar 2010

baby ako ste spokojne s kocikom nurse dakar 3 ???? nie je to len chaba napodobenina kocikov JANE ??? zatial som ho nevidela na zivo....napiste nejake skusenosti pripadne fotky ak mate....dik dik

jerryjanka
2. mar 2010

dzamela - nurse vyraba firma jane - tak asi preto sa ti podobaju 🙂
je to ich lacnejšia a menej kvalitna verzia

janulka04
3. mar 2010

dzamela, ja, com som pisala Ip kockam, co ho maju..tu z temy a pouzivaju, tak su spokojne zatial...je pravda, ze zalezi na tom ake naroky mas na kocik, co od neho ocakavas....
😉

janulka04
3. mar 2010

a ako pise jerryjanka...vyrobca je Jane....len je to lacnejsi vyrobok...urcite nie tak kvalitny ako Jane, ale nemyslim, ze by bol nejaky hrozny smejd zase 😅
teda aspon podla ohlasov..mne sa podarilo zohnat novu kolekciu a aj dodavatela, co mi ho doruci...tak od konca maja ti uz mozem referovat aj vlastne skusenosti 😉

iva1410
3. mar 2010

tak baby kočík dorazil dnes - tak sa vytešujem, vyzerá skvele a dúfam že aj bude skvelý 😝 keď odskúšam podám bližšie referencie, a áno janulka objednávala som len šporťák a podobá sa na jané nomad 😀

dzamela
3. mar 2010

hlavne sme yvedavi na fotkyyyy 😉

janulka04
3. mar 2010

no supis ivi, ja stale vymyslam s farbou...asi budem mat ten novy Aquatic, teda ak bude zajtra na UZV potvrdena babulka 😉
drzim palce, nech je 100% spokojnost

dzamela
4. mar 2010

janulka a podvozok aky beries???
ja som sa vcera zamilovala do citrusu v obchode...len ho musim este pozhanat lebo na internete maju posledne kusy a v obchodoch co som sa pytala uz ho nemaju.

dzamela
4. mar 2010

a este jedna otazka kde ste kocik kupovali??? z internetu alebo priamo z obchodu??

janulka04
4. mar 2010

ahoj, dzamela, ja cez dodavatela tu v nemecku, kedze tu zijem...podvozok..myslis typ? Dakar 😉 sme si vybrali, kvoli narocnemu terenu

dzamela
5. mar 2010

ja mam tu na slovensku uz poblem zohnat nurse dakar vo farbe citrus....vsetko vypredaneeeee 😒

janulka04
5. mar 2010

dzamela, aj babatkovo?
a co tak cez polsko? Radosne skarby, alebo dinosklep...

dzamela
6. mar 2010

ach jaj trapenie velike.... 🙂))) uz som objednala kocik na babatkovo....najrpv som tam volala ci ich este maju a on mi vravi ze uz nemame ale este nejake dva som mal slubene....tak mi to zistoval a nakoniec povedal nech napisem objednavku ze jeden mu este slubili....tak som zvedava ako to dopadne 😕

janulka04
7. mar 2010

drzim palce, dzameli 😉

dzamela
8. mar 2010

ide ma slak trafit..prave mi volali ze uz citrus nebude ☹

ivanajelinek
8. mar 2010

Dzamela, ja tiez zhanam kocik Nurse...Ale zijem v Nemecku a tu sa tie kociky zhanaju dost tazko...Tiez som pozerala aj na slovensku, som pisala aj mail do jednej predajne, ale mi este neodpisali...Tiez sa mi ten citrus pacil a potom som videla len modry...Mne sa ale paci hrozne ta nova kolekcia...A teraz kupis aky?