Máte skúsenosti s kočíkmi zo stránky Bobaa?
Ahojte chcela by som sa spýtať objednávala som kocik nebol skladom a zajtra mi ma prísť so stránky Bobaa mate nejaké zle skúsenosti ďakujem!!
My mame od nich skladaci sportovy kocik uz vyse roka. Prisiel v absolutnom poriadku, takze som s nimi nemusela nic riesit.
Firma nahlasila moj komentar ako dotknuty.
Preto to zverejnim este raz kedze nemam potrebu klamat ani zavadzat narozdiel od tychto arogantnych ludi
bol to najhorší zážitok zo všetkých kúp!
neskutočne arogantný personál- poslali nám kočík kde chýbali súčiastky a volala som teda že či by bolo možné nám do poslať chýbajúce časti a teraz budem citovať žena so mnou volala a povedala že mám prestať uzivat omamne latky. ostala som v absolútnom šoku. !
Neodporučam tuto tretiu cenovu komunikaciu a firmu. Kočiar bol kupovaný za lacny peniaz len kvôli lietadlu a dovolenke a bol na rozpadnutie
Tento rozhovor mam v pamati dodnes ….
Kolkorat moje tvrdenie vymazu tolkokrat ho
Pridam znova👍
Firma nahlasila moj komentar ako dotknuty.
Preto to zverejnim este raz kedze nemam potrebu klamat ani zavadzat narozdiel od tychto arogantnych ludi
bol to najhorší zážitok zo všetkých kúp!
neskutočne arogantný personál- poslali nám kočík kde chýbali súčiastky a volala som teda že či by bolo možné nám do poslať chýbajúce časti a teraz budem citovať žena so mnou volala a povedala že mám prestať uzivat omamne latky. ostala som v absolútnom šoku. !
Neodporučam tuto tretiu cenovu komunikaciu a firmu. Kočiar bol kupovaný za lacny peniaz len kvôli lietadlu a dovolenke a bol na rozpadnutie
Tento rozhovor mam v pamati dodnes ….
Kolkorat moje tvrdenie vymazu tolkokrat ho
Pridam znova👍
@lia2929 Dobrý deň, o výmaz Vášho pôvodného komentára som požiadala ja osobne, pretože žena, ktorú spomínate, mám byť podľa Vás práve ja. Takýto rozhovor som však so žiadnym zákazníkom nikdy neviedla a výroky, ktoré mi pripisujete, sa nezakladajú na pravde.
Vnímam to ako nedorozumenie, ktoré chceme vyriešiť korektne. Pekne Vás preto prosím, aby ste nám na info@bobaa.sk (alebo aj sem do komentára) poslali číslo predmetnej objednávky – Vašu reklamáciu chýbajúcich častí kočíka následne vybavíme riadne a zákonným spôsobom. Pri reklamácii totiž nestačí iba zavolať; musí byť riadne podaná a podložená, aby sme ju vedeli posúdiť.
Verím, že po doložení potrebných údajov spolu celú situáciu vyriešime k Vašej spokojnosti. Maja Maková
@lia2929 Dobrý deň, o výmaz Vášho pôvodného komentára som požiadala ja osobne, pretože žena, ktorú spomínate, mám byť podľa Vás práve ja. Takýto rozhovor som však so žiadnym zákazníkom nikdy neviedla a výroky, ktoré mi pripisujete, sa nezakladajú na pravde.
Vnímam to ako nedorozumenie, ktoré chceme vyriešiť korektne. Pekne Vás preto prosím, aby ste nám na info@bobaa.sk (alebo aj sem do komentára) poslali číslo predmetnej objednávky – Vašu reklamáciu chýbajúcich častí kočíka následne vybavíme riadne a zákonným spôsobom. Pri reklamácii totiž nestačí iba zavolať; musí byť riadne podaná a podložená, aby sme ju vedeli posúdiť.
Verím, že po doložení potrebných údajov spolu celú situáciu vyriešime k Vašej spokojnosti. Maja Maková
@eshop_bobaa Bolo to v roku 2023, komunikacia s V. Ďuriancikovou co pozeram v maily. Nebudem určite mať potrebu písať takéto komentáre aby som si vymýšľala ide o reálne fakty a chovanie ktoré mi dodnes ostalo v pamäti!
vykrikovať niekomu do telefónu aby” prestal fetovať
“ je nemiestne a absolútne absurdné!
iba kvôli tomu že nám chýbali súčiastky..? . Ďalej sa komunikovalo cez WhatsApp s mojím manželom a horko ťažko boli súčiastky doručené jednoducho ste ich nechceli doručiť a trvali ste na svojom že boli pribalené .
Kočiar stál tesne cez 100 € preto som mu ani žiadnu extra kvalitu neprikladala nakoľko to mala byť pomôcka na dovolenku k moru aj keby sa po mesiaci rozbil vôbec by mi ho nebolo ľúto.. dajte si prosím do budúcna pozor na akékoľvek takéto chovanie k zákazníkovi
Dobrý deň, úprimne ma mrzí, že ste mali takto nepríjemnú skúsenosť. O výmaz komentára som požiadala, pretože som si myslela, že ide o aktuálnu záležitosť – po doplnení roku však vidím, že išlo o rok 2023.
V komunikácii sa občas stane, že niečo nevyznie ideálne a reagujeme rôzne – sme len ľudia. Dovolím si len jedno, úplne bez výčitky – po troch rokoch by sme boli neradi, keby takáto stará skúsenosť odrádzala nových zákazníkov od dnešnej Bobaa.sk
Ak vieme ešte čokoľvek napraviť, napíšte nám prosím na info@bobaa.sk – rada sa o to postarám.